Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:57:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Tadic pocinio izdaju?  (Pročitano 20380 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Izgleda da bi Tadic bio patriota jedino u slucaju da se klanja onom koji ga je nazvao usatsom. E pa dragi moji radikali, morate da se suocite sa (po vas) porazavajucom istinom da je Tadic iz prve uspeo u necemu sto vas Toma nije mogao iz dva puta niti ce u narednih 10 puta. Postao je predsednik republike! Kao takav on se maksimalno trudi da sacuva ono malo casti i obraza koje su Srbi kao nacija uvek imali, a sto ste vi sa onim skotom koji sad trune ispod tashtine lipe sjebali za narednih 100 god!
Sacuvaj me boze samo takvih patriota kakvi ste vi.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Kao takav on se maksimalno trudi da sacuva ono malo casti i obraza koje su Srbi kao nacija uvek imali

savršeno rečeno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
Prepoznajem LDP pamflet, vec sam ga procitao mali milion puta na ovom forumu, u svim mogucim varijacijama.....

paranoja?

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Izgleda da bi Tadic bio patriota jedino u slucaju da se klanja onom koji ga je nazvao usatsom. E pa dragi moji radikali, morate da se suocite sa (po vas) porazavajucom istinom da je Tadic iz prve uspeo u necemu sto vas Toma nije mogao iz dva puta niti ce u narednih 10 puta. Postao je predsednik republike! Kao takav on se maksimalno trudi da sacuva ono malo casti i obraza koje su Srbi kao nacija uvek imali, a sto ste vi sa onim skotom koji sad trune ispod tashtine lipe sjebali za narednih 100 god!
Sacuvaj me boze samo takvih patriota kakvi ste vi.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Na ovom topicu se iskazuje sva mrznja prema Tadicu. Nit se zna o cemu je pregovarao, niti on moze da pregovara mimo skupstinske odluke.
Tadic je briljantno odigrao, kada se majmun ritao da ne primi izaslanika UN, jer je 'tehnicar'. izbegao je jos jedno, jednostrano zatezanje ssituacije 'a la Milosevic'.
Veca je izdaja Nikolica. Kaze da ceka da se Kosovo otme pa da vidi Kostunjavog jer ce sa Tadicem u Evropu ili sa njim u Kinu preko Turske verovatno.
Onda javno masturbira pred kamerama na Tadicevo ljubljenje sa ministarkom Austrije. I jos pita sto nisu ugasili svetla, da bi Toma opalio jos jedan drk.
I taj bambus hoce nesto na srpskoj politickoj sceni. Jednu rec da formira skupstinu, jednu kritiku na krsenje ustava, to ga ne uzbudjuje.
Koja je to pedercina, koja koristi javnost da pokazuje osecanja na predsednikovo oblacenje ili na prijem delegacija.

Ja bih ipak da se kaze jasno sta je to izdao? Pa vala necete da vas zove i unapred kaze o cemu ce da prica?
U sledeci radikalski ustav predlazem da se drkanje na ponasanje i oblacenje predsednika strogo kazni pa ma to bio i sef radikala.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Nemate vise argumenata da branite vaseg predsednika, pa ste poceli da lupate gluposti i da pricate nebuloze, mnogo ste neurozni.

Silly

Najvise na svetu bih voleo da su LDP ovce samo moja paranoja, to bi znacilo da ne postojite, ja bih uzeo par lekova i sve bi bilo super.
Ovako, tuzna realnost je da ste tu i da radite na unistavanju Srbije zajedno sa Tadicem, Sorosem, Maticem i ostalom zgadarijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Najvise na svetu bih voleo da su LDP ovce samo moja paranoja, to bi znacilo da ne postojite, ja bih uzeo par lekova i sve bi bilo super.
ovako ti treba malo vise lekova!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nemate vise argumenata da branite vaseg predsednika, pa ste poceli da lupate gluposti i da pricate nebuloze, mnogo ste neurozni.

Silly

Ovako, tuzna realnost je da ste tu i da radite na unistavanju Srbije zajedno sa Tadicem, Sorosem, Maticem i ostalom zgadarijom.
Pa zar ovo nisu argumenti? Javno neukusno istupanje coveka koji pretenduje da vodi zemlju.
Cak i Rusi ne odbacuju Ahtisarijev plan. Jednostavno kazu da obe strane moraju da prihvate resenje.
Samo mi, zarad politickih poena tumacimo u nasoj javnosti kao ruski veto.
Kakav veto, kakvi bakraci. Zatezanje odnosa sa Evropom i amerima za rad Kosova.
Njihovi se Tadici sastaju tajno ohoho i raspravljaju kako da Srbima zavuku.
Ima vas naivnih ko francuske sobarice. Za vas i jeste definitivno istok, ali ne dalje od Turske, da ne sramotite zemlju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

A koji je vas argument da ga napadate? To sto primi nekog stranog politicara? Ili sto buducnost Srbije vidi u EU? A u cemu treba da je vidi? U paktu sa Belorusiijom, Kazahstanom i Tadzikistanom?
Bitka za Kosmet je teska i komplikovana samo zato sto u vreme dok je nas vajni tata Sloba ispijao viski sa vasim vojvodom dok su Siptari sa milionima potplacivali Amere i radili za svoju stvar. Sad je mozda situacija bezilazna, ali se opet borimo, sto najbolje pokazuje problem Amera da navuku saglasnost za Ahtisarijev plan.
Necu da sad pricam po ko zna koji put davno ispricane price, ali najveci izdajnici srpskog naroda su Slobodan Milosevic i Vojislav Seselj! Te vase "patriotske" price pricajte deci koja su rodjena posle 2000. godine. Mi se ipak secamo vaseg "srbovanja" kada je srpska omladina ginula za bolesne ciljeve smradova sa Dedinja, dok su njihova deca kupovala jahte, otvarala zabavne parkove, televizije i vozila mercedese sa tablama BG 10-00.
Sada na za predsednika imamo bar normalnog ( u psihickom i fizickom smislu) coveka sa kojim mozemo sa ponosom pred svet. On pokusava da uradi sve da se Kosmet spasi, mada svi znamo da je to uzasno tesko. Ali se bar radi na tome.
A vi vaseg grobara prvo kandidujte za gradonacelnika rodnog Kragujevca, pa da vidimo koliko ga ljudi iz njegovog grada cene, pa se posle prchite na republickom nivou.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
ZvezdasBG , dobro sta ce to Tadic da nam sredi posto imate jake veze sa zapadom ?
I kako cete pred Putina, kad se niste procistili od teroristickih celija otpor, a znamo sta o njima misle Rusi , t.j. koliko vam Putin uopste i veruje ?

Nadam se da nisu teska pitanja ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:57:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.