kad ulazim na forum pamet ostavljam vani inače bi me jebeno glava bolila a ja sam ovdje da opustim sebe i druge (naravno bez obzira na nacionalnu pripadnost)
To samo može LDP-ovac da izjavi. Po tebi je neko radikalan ako osuđuje bombardovanje i kaže da je to zlikovački čin. Ako neko misli da je bombardovanje opravdano taj je u koliziji sa zdravim razumom. I nije tačno da je Srbija bila "službeno" u ratu, ajde dokaži mi.
Fora je u tome što se JNA borila protiv ZNG koja je u vreme njenog nastajanj bila separatistička oružana sila, i normalno da SFRJ nije objavila rat svojim republikama već foramcijama koje su ilegalo delovale na njenom prostoru. Dobrovoljci koji su kasnije preko nacionalističkih stranaka slati u Vojsku RS i Vojsku RSK kao i paramilitarci se mogu smatrati isto kao i dobrovoljci iz Nemačke, Austrije, Francuske, SAD i plaćenici iako SAD koji su pristupali HV, HVO, HOS i još nekim paramilitarnim prganizacijama iako formalno nijedna od tih država nije objavila rat. Naravno bilo je i osoba koje su prisilno ili ne mobilisane u JNA a nastavile su svoju službu u novonastalim vojskama (VRS, Srpska Vojska Krajine).