Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je smrt u Edenskom vrtu postojala pre ,,pada''  (Pročitano 44503 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
1. Zašto je morao da jede?
2. Znaš li šta se dešava pri procesu varenja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
1. Zašto je morao da jede?
2. Znaš li šta se dešava pri procesu varenja?
           sta se desava znam,i sta dalje s tim? kao da bi teo reci da zakoni koji danas rade na zemlji su za Boga pre vremena smrtnosti tela bili zabrinjavajuci zbog sveg tog procesa? problem lezi u tvojoj ljudskoj mudrosti. sta mislis kako bi se kokos ponela da moze kokodakanjem sa svog prizemlja da pogleda na pronal;azak nikole tesle.?toliko bi nedostataka i zamerki imala da bi ceo zivot proverla u kokodakanju  kao kritici u mesto da misli kako ce jednog dana biti u teslinom kokosarniku meta rostilja.
 razlika izmedju kokoske i nas ljudi je sto mi nismo sacinjeni za rostilj,vec za sud ili spasenje, i sto imamo um a kokos ga nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
A da mi odgovoriš na ova pitanja, umesto što opet držiš moralno/verski čas.

'Ajde prvo...zašto je Adam morao da jede?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A da mi odgovoriš na ova pitanja, umesto što opet držiš moralno/verski čas.

'Ajde prvo...zašto je Adam morao da jede?
odgovoricu kad mi das odgovor zasto sunce mora da obasjava nasu planetu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Drugi zakon termodinamike (Entropija)... a to ti je još jedan dokaz da je Adam bio smrtan. Smile
'Ajd sad ti.

Edit:
Inače, ono gore što si kazao za kokošku i njenu namenu, opet demonstriraš kako si slabo upoznat sa Biblijom.
Lepo ti kažem, ne ide ti ni ljudska ni bilo koja druga mudrost. Ostavi se ćorava posla, nisi ti za propovednika.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 13:49:49 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Drugi zakon termodinamike (Entropija)... a to ti je još jedan dokaz da je Adam bio smrtan. Smile
'Ajd sad ti.

Edit:
Inače, ono gore što si kazao za kokošku i njenu namenu, opet demonstriraš kako si slabo upoznat sa Biblijom.
Lepo ti kažem, ne ide ti ni ljudska ni bilo koja druga mudrost. Ostavi se ćorava posla, nisi ti za propovednika.
     pa dobro prijatelju kad tako zakljucujes. za toliko sam dobar propovednik da znam da neverniku ne treba prekomerno govoriti,jer je sam sebe osudio,buduci da nece verovati.
        za adama i smrtnost takodje ostani u svom ubedjenju. mislim samo da sam sebi licis na jos losijeg propovednika po tom pitanju,jer mislim da ni sam ne verujes u svoju teoriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
A kako bi bilo da odgovoriš na jedno sasvim neteološko pitanje?
Ja sam tebi dao odgovor koji si tražio...sad je red na tebe da kažeš zašto je Adam morao da jede.

To što ne poznaješ Bibliju dovoljno dobro, neće te omesti da odgovoriš na prosto pitanje poput ovog gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
A kako bi bilo da odgovoriš na jedno sasvim neteološko pitanje?
Ja sam tebi dao odgovor koji si tražio...sad je red na tebe da kažeš zašto je Adam morao da jede.

To što ne poznaješ Bibliju dovoljno dobro, neće te omesti da odgovoriš na prosto pitanje poput ovog gore.
    ja ne koristim znanje iznad Bozjeg znanja,odavna sam ovde objavio ,kao opaki presedan neverja. tako da sam ti kristalno jasno dao vec odgovor. kakav ti odgovor ocekujes ne znam. reci ga sam ,onako kako te samog usi svrbe. i onako sam te ustolicio da si sam sebi propovednik,buduci da nikad i nisam sebe smatrao valjanim propovednikom koji bi tebi mogao posluziti,pa ne bih da ti kvarim varenje za koje se zalazes po svaku cenu kao da je to otkrivanje nekog novog kosmickog tela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
ja ne koristim znanje iznad Bozjeg znanja,odavna sam ovde objavio ,kao opaki presedan neverja.
Ti ne koristiš osnovno znanje ili svesno odlučuješ da ga zanemariš, to je problem.

tako da sam ti kristalno jasno dao vec odgovor...
Ništa ti nisi odgovorio, sve vreme krajnje kukavički izbegavaš da daš odgovor na najprostija pitanja.
Ne zna se da li manje poznaješ Bibliju ili naučne činjenice poznate osnovcima.

Sramota je za tebe, da oni koje nazivaš nevernicima bolje vladaju tvojim svetim štivom.

U krajnjem slučaju, naveo sam ti Entropiju kao dokaz Adamove smrtnosti...ti sad uzmi knjigu u ruke pa se edukuj, ili zanemari to, pa svako na stvoju stranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Adam i Eva, prvi savršeni ljudi, stvoreni su sa namerom da žive večno, da nikada ne umru! Kako to znamo? Veoma jasno i jednostavno na početku Biblije naš Stvoritelj jasno ukazuje na sledeće u Postanju 2:15-17 "

I uzevši Gospod Bog čoveka namesti ga u vrtu edemskom, da ga radi i da ga čuva.
16 I zapreti Gospod Bog čoveku govoreći: Jedi slobodno sa svakog drveta u vrtu;
17 Ali s drveta od znanja dobra i zla, s njega ne jedi;jer u koji dan okusiš s njega, umrećeš.

Dakle vidi se jasno da su Adam i Eva mogli da uživaju u savršenstvu zauvek i da nikada ne umru samo je bilo potrebno da budu poslušni svom Stvoritelju koji je rekao: jer u koji dan okusiš s njega, umrećeš. Više je nego jasno da bi Adam i Eva bili živi i dan-danas da su bili poslušni!

Jasno je da smrt nije bila deo Stvoriteljeve namere i da nije postojala!

Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2012, 04:13:59 od Malecki I »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.