Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je sever Kosova potencijalno najveće krizno žarište savremenog sveta?  (Pročitano 11918 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja to nisam pricao - ja sam lepo unapred ljudima rekao da ce Rusija zveknuti veto ko kuca .....  Smile ..

Авиация МЧС готова тушить пожары в Европе

"Принято решение о том, что с 1 июня авиация МЧС России будет базироваться на аэродроме Ниш в Сербии и помогать тушить лесные пожары на юге Европы", - об этом сообщил сегодня начальник Управления авиации МЧС России Рафаиль Закиров.
Закиров уточнил, что на дежурство в Сербии заступят два самолета Ил-76 и многоцелевой самолет-амфибия Бе-200, а также вертолеты Ми-26.

Самолеты МЧС и вертолеты, как ранее сообщил глава МЧС России Сергей Шойгу, будут дежурить в Сербии "в соответствии с межправительственными российско-сербскими договоренностями от 20 октября 2009 года".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od prvog juna avioni i helikopteri MCSa bazirace se na niskom aerpodromu .... u skladu sa medjudrzavnim sporazumom potpisanim 20 oktobra 2009 godine ...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 00:43:11 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Велика је разлика између стављања вета на нешто и отпочињања рата са пола света.
bas sam to hteo da kazem.

inace,@parmenides,nemoj pogresno da me shvatis,ja gotivim Ruse,i slazem se s tvojim nacinom razmisljanja,ali,opet s druge strane znam da oni nece ulaziti u rat sa NATOom samo zato sto je zapretio Srbiji koja je pokusala na silu da uzme deo Kosova.mozda,moozda bi usla,ili,kao sto je uradila za vreme bombardovanja-poslala svoje trupe u Srbiju,ali,do tog naseg rata sa NATOom ionako nece doci,jer znamo da nemamo nista,tako da nije ni bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
nato bi ga zapoceo ukoliko bi napao rusku imovinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa,ne mora,niti zeli da napadne Rusku imovinu,a da nas dobro izubija,u tome i jeste stvar.

stavise,ne moraju cak ni da otpocnu rat da bi nas kaznili.dovoljno je da nam lupe nove sankcije,da nas jos opljuju po svetu,da nam razjebu jos ovih par normalnih fabrika sto nam je ostalo,i gotovo.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 00:45:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja to nisam pricao - ja sam lepo unapred ljudima rekao da ce Rusija zveknuti veto ko kuca .....  Smile ..

Авиация МЧС готова тушить пожары в Европе

"Принято решение о том, что с 1 июня авиация МЧС России будет базироваться на аэродроме Ниш в Сербии и помогать тушить лесные пожары на юге Европы", - об этом сообщил сегодня начальник Управления авиации МЧС России Рафаиль Закиров.
Закиров уточнил, что на дежурство в Сербии заступят два самолета Ил-76 и многоцелевой самолет-амфибия Бе-200, а также вертолеты Ми-26.

Самолеты МЧС и вертолеты, как ранее сообщил глава МЧС России Сергей Шойгу, будут дежурить в Сербии "в соответствии с межправительственными российско-сербскими договоренностями от 20 октября 2009 года".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od prvog juna avioni i helikopteri MCSa bazirace se na niskom aerpodromu .... u skladu sa medjudrzavnim sporazumom potpisanim 20 oktobra 2009 godine ...  Smile

Ovo je samo pocetak ....  Smile

Радио "Маяк"

Справка:

Многоцелевой самолет-амфибия Бе-200

БЕ-200 — многоцелевой самолет-амфибия. Она разработана в Таганрогском авиационном научно- техническом комплексе (ТАНТК) им. Бериева на базе противолодочного самолета А-40 "Альбатрос". Особенностью Бе-200 по сравнению с другими самолетами-амфибиями является полностью герметичный фюзеляж, что позволяет использовать этот самолет для выполнения широкого круга задач.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odlicni su to avioni  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Велика је разлика између стављања вета на нешто и отпочињања рата са пола света.
bas sam to hteo da kazem.

,opet s druge strane znam da oni nece ulaziti u rat sa NATOom samo zato sto je zapretio Srbiji koja je pokusala na silu da uzme deo Kosova.mozda,moozda bi usla,ili,kao sto je uradila za vreme bombardovanja-poslala svoje trupe u Srbiju,ali,do tog naseg rata sa NATOom ionako nece doci,jer znamo da nemamo nista,tako da nije ni bitno.

ja sam rekao u slucaju da se kfor povuce sa severa kosova kao sto je iz strpca.Nema kfora nema srpskog
napada na nato.OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 
Citat
što si se zapeo za tu rusku imovinu? kao da ovde nema drugih ciljeva osim NIS
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
što si se zapeo za tu rusku imovinu? kao da ovde nema drugih ciljeva osim NIS

Има Диги. Smile
Авалски торањ тазе нов. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k530i
Nema kfora nema srpskog napada na nato.OK?

Јебаћемо им мајку! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Znači ustupili su Slatinu i bazu u Bijeljini Amerima, a sad od nas uzeli aerodrom u Nišu.  Smile

I šta je tu super?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.