Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:05:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je rat vredan miliona zivota???  (Pročitano 22071 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung 
Пази свашта је Форд доживео од Јевреја, па баш и није имао разлога да их воли, а као што ти Шкорпи рече, били су омражени, јер су изашли из Првог светског рата прилично пуних џепова.

Изгледа да свака катастрофа по њих на крају испадне добро. Између два рата, у најгорем периоду по Немачку, су држали малтене целу индустрију.

Након Другог, где су имали значајан људски губитак, су добили државу где могу да раде шта хоће. Протерују, пљачкају и убијају Палестинце шездесет година већ и све то правдају холокаустом.

Ево погледај их и сад у Русији. Најбогатији слој тамо. Њихова олигархија се много окористила у мутним временима 90-их.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
I zato ih je trbalo spalite, sve, u krematorijumu? Humano i čovečno nema šta. Pogotovo su krivci mala deca!
Lepa fašistička retorika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Odustajem , ne čuješ ne vidiš, samo trubiš jedno te isto. Ti spadaš u ljude kojima dijalog znači da treba samo tebe da slušaju.Okači Hitelrovu sliku i uživaj, idi u Aušvic možda ti proradi kliker , ako ga uopšte imaš, kad vidiš proizvod trvog idola. Evo samo ukratko , deo kritike knjige Čarlsa Patersona „Večna Treblinka:

Autor vrlo autentično iznosi činjenicu da je put od klanica do logora smrti – put do Aušvica, proizašao iz Amerike. Ideja iskorišćavanja životinja i njihovog industrijalizovanog uzgoja, klanja i prerade na pokretnoj traci, poslužila je industrijalcu Henriju Fordu kao primer kako da organizuje industrijsku proizvodnju automobila, kojom je obeležio 20. vek. Nije samo ideja klanica i industrijske proizvodnje automobila došla sa njim u Evropu. U svojim nedeljnim novinama Henri Ford započeo je svoju antisemitsku kampanju, zatim je nastavio štampanjem „Protokola sionskih mudraca“, koji su umnožavani u velikim tiražima u Americi (više od pola miliona primeraka). Odmah zatim štampani su na više jezika u Evropi, a u Hitlerovoj Nemačkoj tiraži su se merili vagonima. Ova antisemitska propaganda, praćena označavanjem i degradacijom Jevreja na nivo životinja, pala je u Nemačkoj na vrlo plodno tlo, gde je klijanje mržnje prema njima već pripremio Luter nekoliko vekova ranije.

Američki uticaj na Nemačku, pored antisemitske propagande i davanja primera industrijalizovanog klanja životinja, snažno se odrazio i na prihvatanje eugenike. Eugenika, koja je u Americi počela prisilnom sterilizacijom ljudi, u Nemačkoj je doživela smrtonosni vrhunac putem „fizičke obnove nacije eliminacijom“. Pristup i rešavanje jevrejskog problema od strane Hitlera i vrha SS-a: Himlera, glavnog zapovednika i začetnika holokausta, ministra poljoprivrede Darea, i Hesa, upravnika Aušvica – realizovani su iz perspektive uzgoja i odabira životinja. U knjizi se može pročitati kako Himler za svoje žrtve nije imao nimalo saosećanja, jer je smatrao da su „gamad i štetočine kojih svaki farmer treba da se reši da bi prehranio sebe i svoju porodicu“. Takođe, da je njegova „zainteresovanost za uzgoj i ubijanje pilića prenesena na razmnožavanje i ubijanje ljudi“, a da je „svakom koraku koji je vodio do genocida, iskorišćavanje životinja – uzgoj, odvajanje životinja za klanje i samo klanje – utrlo put“. Aušvic je, po rečima Hesa, trebalo da postane poljoprivredna istraživačka stanica za istočne zemlje, a postao je potpuno opremljen eugenički centar za poboljšanje nemačke ljudske i životinjske populacije u kome su se nalazili centri za uzgoj stoke i objekti za istrebljenje Jevreja, Roma i drugih „podljudi“.
Koliko to utice na tebe, tvoj zivot, tvoju svakodnevnicu, tvoje komsije?
Sigurno ne mozes resiti probleme u svojoj drzavi zbog njih, razvoj, uposljavanje, sto veca prisutnost ljudi u sticanju dohotka?
Mora da to to mnogo smeta. Tezak ti je zivot zbog toga. Recimo zbog eugenike.
Tvoji obicni srpki problemi se mogu resiti samo na jednom globalnom nivou, ljubavi prema Rusima i mrznji prema eugenici, amerima, svabama, englezima.Stranim ispostavama.
Tvoj je problem sto nikada nisi ziveo medju njima da vidis da su to obicni ljudi sa istim problemima kao tvojim.
Njihov je problem sto od rimske imperije naovamo, varvari (a tu spadami i mi) idu tamo, traze pare, kukaju, prose, traze drzavljanstva, kradu, lazu jednom recju kenjaju.
ne znam za neke egzoduse od njih ka nama, ali znam za egzoduse od nas ka njima.
I sada ti ides da ti daje neko ko uredno radi, stice trudi se. Jer konacno od obicnih gradjana se uzima.
Ponovo te pitam; zasto si ne pravimo taj nas kutak, zemlju kako god gde da zivimo od svog rada. Krenemo kao Svabe 47-e barenim krompirom i stignemo do autostrada i brzih pruga.
Tvoj je osnovni problem strvinarstvo, lenjost, dvolicnost. Nerad laz i sve sto sa njim dolazi.
Hoces da me ubedis kako se gradile amerike, kanade australije, engleske, nemacke.
iz svoje knjiske perspektive? Pa jebi ga evo: brat od moje babe po materi ostao posle drugog rata u englesku, posle svih s*nja nije hteo vise ni da poseti rodni kraj. Obican podoficir u Kraljevskoj vojsci. Od mog dede brata sin, moj imenjak poginuo u RAF-u kao Kanadski drzavljanin, od moje pokojne mater, pokojna rodjena setra udata za Svabu (nacistu) familije i tamo koliko hoces. Covek najcenjeniji u celoj familiji, jer je sve zivo stitio u drugom ratu po cenu da ga streljaju.Moja braca po tetki (Svabe svi su zavrsili prvo srpke pa posle svapske skole).
Pokojni otac partizan, ujak partizan, drugi brat od deda Australijanac (chetnik).
Nevencana zena (da kazem kao englezi partnerka) pobegla 90-ih iz daruvara sa jednom nogom bosom a druga imala patiku. Danas je cenjeni engleski drzavljanin sa svojom kucom, imanjem itd tamo.
Svi su oni obicni ljudi. Niko bogat. Pa dokle bre Perudji da tako zivimo?
Sto pizda im materina niko da ode u Rusiju?
Bre glavonjo, nisu ameri, svabe, englezi, rusi krivi. Krivi su tu strvine oko tebe i ti sam sto cutis ili prihvatas neka budi Bog snama ucenja. Ti si bre jedan kvart Nujorka, cela nacija. Manji si od Londona.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung 
Увек је било питање шта са њима. Побити их не можеш све.

Зато је у многим европским земљама била популарна идеја, која је и договорена са првим ционистима (мада је питање ко ју је заправо наметнуо), да их све протерају на једно место.

Сметали су им, а ако би били на једном месту, лакше би се и контролисали. Одатле и потиче идеја колонизације Палестине, мада су још нека подручја долазила у обзир, попут Аргентине.

Да су им то дали, тамошњи народ, би вероватно доживео судбину попут Палестинаца данас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
Ti si bre jedan kvart Nujorka, cela nacija. Manji si od Londona.

al zajeban kvart  
živeo Čavić  
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 23:54:40 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Poznavo sam još neke fašiste, ali veruj mi da si ti jedan od blesavijih. Izvini nisam mogao da nađem bolji izraz. Odoh na spavanje, dosadan si jer ne želiš diskusiju, već samo namećeš svoje uvrnuto mišljenje. Ne poznaješ me , a kažeš mi da sam lenj i da sam strvinar. Ne ljutim se na tebe jer takav polučovek, kao što si ti ne može me uvrediti. U stvari do tvoga mišljenja , verovatno, nikome nije stalo i zato daviš ovde ljude na forumima. Sve što ti se prezentuje shvataš bukvalno i sve ljude pokušavaš da utrpaš u neke kalupe. S druge strane misli su ti zbrkane i nepovezane.Adio Fric.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 6230
Poznavo sam još neke fašiste, ali veruj mi da si ti jedan od blesavijih. Izvini nisam mogao da nađem bolji izraz. Odoh na spavanje, dosadan si jer ne želiš diskusiju, već samo namećeš svoje uvrnuto mišljenje. Ne poznaješ me , a kažeš mi da sam lenj i da sam strvinar. Ne ljutim se na tebe jer takav polučovek, kao što si ti ne može me uvrediti. U stvari do tvoga mišljenja , verovatno, nikome nije stalo i zato daviš ovde ljude na forumima. Sve što ti se prezentuje shvataš bukvalno i sve ljude pokušavaš da utrpaš u neke kalupe. S druge strane misli su ti zbrkane i nepovezane.Adio Fric.
rekao sam za sve nas ne za tebe licno.
Inace tezak si ko boljsevicka revlucija. ne vidis, pa zato ti se cini da si u redu.

I nemoj me vredjati da sam fasita. ja sam ubedjeni nacional-socijalista.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 00:06:01 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Ko je čitao Toru, ne može voleti Jevreje  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
rekao sam za sve nas ne za tebe licno.
Inace tezak si ko boljsevicka revlucija. ne vidis, pa zato ti se cini da si u redu.

I nemoj me vredjati da sam fasita. ja sam ubedjeni nacional-socijalista.

Pardon, zaboravih da tvoj idol nije voleo Dučea? Za razliko od tebe vidim i naciste i komuniste , jer ne pripadam ni jednima ni drugima. No džabe priča , tvoja arijevska tintara ne može to da prihvati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12

Након Другог, где су имали значајан људски губитак, су добили државу где могу да раде шта хоће. Протерују, пљачкају и убијају Палестинце шездесет година већ и све то правдају холокаустом.

Након Другог, где су имали значајан људски губитак, су добили државу где могу да раде шта хоће. Протерују, пљачкају и убијају .................. шездесет година већ и све то правдају jasenovcem.

slicno  Smile
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:05:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.