Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:08:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je preljuba neoprostiva?  (Pročitano 34947 puta)
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Ne vidiim zasto se osudjuje covek koji misli drugacije i koji nema problema da predje preko nekih stvari. I to ga napadaju osobe koje se inace duboko zalazu za toleranciju i razumevanje. Pa valjda ocemo u EUropu. Treba biti tolerantan. A i tacno je da zene uvek provale a muski ko volovi gledaju fudbal ili piju pivo. Ali to je nesto drugo psiholoski. Rec je o sigurnosti i uljuljkanosti u seksualnu i emotivnu kolevku koju muskarci naprave od veze ili braka. Muski misle da su nezamenjivi kod zene i lakoverniji a zene znaju da su zamenjljive i onda su pazivljije a i sesto culo im je bolje sigurno.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 09:56:46 od lustra »
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Управо својим понашањем он показује да је изнад ситуације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nismo netolerantni, grešiš. ne mogu da shvatim kako možeš da je poljubiš, da spavaš pored nje? ja sad ne mogu tako a ne bih mogla ni u tvojim godinama. ako ti treba neko drugi, pa razvedi se, nemoj da varaš!

zasto ne bih mogao, pa to radim 25 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mudro zboriš razmažena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ya ne mogu da verujem da neko moze da bude sa 2 osobe u isto vreme ... to nije covek ... ja bi takvog(u) na  ...
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Mada mozda on ne ceni sebe i svestan je da je nije dostojan pa se povlaci da je ne izgubi ...

Koga da izgubim? Ja imam 49 godina, moja zena 48, imamo decu stariju od tebe... Pri tom smo oboje fakultetski obrazovani, intelektualci dakle, oboje radimo svoj posao, ne jurimo se nozevima po kuci... Vidi, takve stvari je najbolje pustiti da prodju... i videces sta ce biti nakon nekog vremena. Pri tom, ne menjaj fazon, ne proganjaj je, ne proveravaj telefon, ne gledaj je popreko...ne reaguj "na keca" (eto, i ja znam kako to kazu mladi, imam sina od 23 godine, poznajem terminologiju)...  Naucices to jednoga dana, ima vremena

Ako nastavim da ti obrazlazem svoje argumentovano misljenje iznerviracu se ...
Tvoj svaki post nakon mog , mi je sve smesniji ...
Pa sta ako imas 49 godina? Za tebe je zivot zavrsen? Znaci sad mogu i  da pljuju po tebi  ti ces to podneti podignute glave ...
Jako malo sebe cenis za jednog intelektualca...

sreco, nemam ja tih problema, ja sam lekar, prilicno interesantan damama koje bi mogle biti moja ciljna grupa, nije problem otici i "zabaviti se".. da li time resavas problem, da li si srecniji... ne. samo pravis novi, i sebi i drugima....zato, iskuliraj, zavrsice se mirno, a drugoj strani sigurno takve stvari nece vise pasti na pamet. I eto, svi srecni. Zapamti, u takvim situacijama, najbolje je pustiti da prodje vreme, da je u njihovoj vezi bilo nesto zaista ozbiljno, to bi se do sada vec znalo, imaj u vidu da su muskarci ti koji se teze vezuju, teze stupaju u brak. Kod zena je drugacije, zene, kada osete leptirice u stomaku, one odlaze, ne osvrcu se. To je tako. Ovde nije bilo leptirica, i zato...cool, polako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne vidiim zasto se osudjuje covek koji misli drugacije i koji nema problema da predje preko nekih stvari. I to ga napadaju osobe koje se inace duboko zalazu za toleranciju i razumevanje. Pa valjda ocemo u EUropu. Treba biti tolerantan. A i tacno je da zene uvek provale a muski ko volovi gledaju fudbal ili piju pivo. Ali to je nesto drugo psiholoski. Rec je o sigurnosti i uljuljkanosti u seksualnu i emotivnu kolevku koju muskarci naprave od veze ili braka. Muski misle da su nezamenjivi kod zene i lakoverniji a zene znaju da su zamenjljive i onda su pazivljije a i sesto culo im je bolje sigurno.

Da i tebi nesto kazem ...
Niko coveka ne osudjuje ... Diskutujemo  i pokusavamo da mu objasnimo zasto cvrsto (u ovom slucaju glavna sestra i ja ) zastupamo svoje misljenje .

U svemu postoji prag tolerancije koji se ne sme preci .
Sve u zivotu ima svoje granice .
Ono sto nikada necu dozvoliti je da me neko ponizi pa imala ja 70 godina i 7 dece .
Jos je veca bruka da zena koja ima odraslu decu sebi dozvoljava takve "izlete" ...
Medjutim jedan pravi muskarac to nikako nece tolerisati ... Koliki god dzentlmen bio, da li treba da dozvoli da mu se svi smeju ... Koliko se god on trudio da ovo prodje u senci, jednom se sve sazna , a u ocima drugih nece biti tolerantni intelektualac vec obicna "Budala" ... Bez uvrede ... Al to je cinjenica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hehehehe, kako si nervozna.
Vidi, to sto je uradila moja zena, ja to mogu da uradim svake nedelje, sa drugom.  I moja zena to vrlo dobro zna. Ali necu. Nemoj se svetiti, nemoj ludovati, nemoj odmah da seces, ostavljas, osudjujes...  Zene takve stvari rade, po nekad, iz samo njima znanih razloga... Treba pustiti, mozda je "saznala" razlog zbog koga je to uradila, mozda su joj neki odgovori bili potrebni, ko zna... Vidi, mlada si, naucices jos dosta toga u zivotu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
e slazem se sa razmazzemom ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehehe, kako si nervozna.
Vidi, to sto je uradila moja zena, ja to mogu da uradim svake nedelje, sa drugom. I moja zena to vrlo dobro zna. Ali necu. Nemoj se svetiti, nemoj ludovati, nemoj odmah da seces, ostavljas, osudjujes... Zene takve stvari rade, po nekad, iz samo njima znanih razloga... Treba pustiti, mozda je "saznala" razlog zbog koga je to uradila, mozda su joj neki odgovori bili potrebni, ko zna... Vidi, mlada si, naucices jos dosta toga u zivotu

Ma da li je neko rekao da ne mozes ?
Nije !
Samo sto je to glupost, a ne resenje ...
Ja kao osoba koja se zalaze za tolerantnost , ne kazem da ti treba da je bijes , ostavis, pravis skandale , ali jedan razgovor je sasvim normalna potreba u novonastaloj situaciji ...

A ti se pravis blesav, kupujes cvece , dok ona s drugim sapuce na jastuku , a kad dodje kuci tebi okrene ledja!
Slusaj, ako si ti zadovoljan takvim zivotom ... Mene to ne zanima ... Ali mislim da gresis.
A to da cu ja odrasti i shvatiti neke stvari sam cula 1000 puta i jos 2000 puta da sam jako zrela i realna ... Tako da sam opet u + ... A inace psihicka zrelost nema veze sa godinama , neki ljudi (obicno muskarci ) , nikad ne dostignu fazu zrelosti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:08:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.405 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.