Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:53:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je ovo dobar nacin upoznavanja?  (Pročitano 6763 puta)
05. Avg 2007, 21:52:32
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Vec neko vreme imam jaku zelju da upoznam jednu osobu muskog pola  To vreme je jedno 2 godine. Elem, kao sto pretpostavljate, nisam imala hrabrosti da to uradim. Radi se o mom, sada vec bivsem komsiji. Sretali smo se stalno u zgradi, ali nije bilo nista vise od "cao-cao".
U medjuvremenu sam se ja i odselila odatle, ali misli o komsiji ne nestaju.
E sad, resila sam da pokusam da ga upoznam. A posto sam takva kakva sam-stidljiva, to bi islo nekim malo komplikovanijim putem, pa sam htela da vas pitam sta mislite o tome. Da li ima smisla, ili je previse glupo, providno, bezveze, detinjasto...
On studira vec par godina fax koji ja razmisljam da upisem. Cinjenica je da je meni stvarno potrebno dosta informacija o tom faxu, pre svega da cujem necije licno iskustvo, jer imam puno nedoumica. Kao sto polako shvatate, on je za to idealna "zrtva  Smile
Mislila sam da mu napisem pisamce I ubacim u sanduce. A u pisamcetu bi pisalo kako sam ja danas(taj dan kad bih to uradila) svratila u stari kraj, a jos ranije sam cula od komsija da neko studira taj i taj fax, pa sam se malo raspitala i saznala da je to on. Zvonila sam mu na vrata al ga nije bilo(jbg blam me da zvonim  Smile ). I kao htela bih sa njim da popricam o tom faxu jer i sama planiram da ga upisem(i tu uostalom ide cela prica koju sam vama napisala) Onda mu ostavim broj mobilnog i e-mail i zamolim ga da mi se javi jer bi mi znacilo da cujem necije iskustvo, pa ako mu to ne bi oduzelo puno vremena bla bla bla... I onda ako me eventualno pozove, ja ga pitam da li bi hteo da mi isprica to sto me zanima preko telefona(maila) ili negde na kafici  Smile
Eto to je taj scenario, ali sam nekako previse u oblacima da bih mogla da procenim kolko je dobar. Zato molim vas, iskusne forumase hladne glave, da mi kazete sta mislite.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
hmm ,zanimljivo  Smile
mogla bi recimo da se sunjas po kraju i da ga ,,sacekas'' kao tu si u prolazu pitaj ga sta radi sta ima novo,prebaci temu na fax ,kazi da si i ti upisala taj fax,ako bi hteo da se cujete trazi mu broj ali sacekaj da on tebe pita prvi pa ako ne bude imao hrabrosti pitaj ti njega za broj i to ti je to . Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 21:57:23 od zemunac999 »
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Slatko i kulturno.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Koliko sam shvatila ti si se odselila iz te zgrade, ali si ostala u istom gradu?

Ne razumem to sa pisamcetom, deluje mi smesno, odmah bi shvatio sta je po sredi, a i to ti ne ide bas u prilog jer nacin na koji to pokazujes je detinjast. Pomislice da si smotana.

Zasto jednostavno ne izadjes na isto mesto na koje on izlazi, javis mu se sa cao kao i obicno i onda pocnes nesto kao" cula sam da studiras taj i taj fax, posto i ja imam nameru da ga upisem dobro bi mi dosle informacije..." i slicno. Posle improvizuj kako i gde da razmenite te informacije  Smile

Take ces bar delovati opustenije, i neces rizikovati da ti se smeje citajuci pisamce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Pismo je djetinjasto do bola . To otpisi definitivno.

Zar ne postoji nacin da dodjes do njegovog broja moba?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
e dobra taktika  Smile necesh valjda da upishesh taj fax samo zato shto ti se svidja taj tip Smile bolje da se kao sluchajno sudarish sa njim negde ,pa ti neshto ispadne ,on pridje da ti pomogne , ti ga onda kobajagi prepoznash i.t.d.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Au hvala na tako brzim odgovorima Smile

Da, u istom smo gradu.

Pa, pisamce zbog toga sto sam stidljiva Smile a i male su sanse da ga negde sretnem. On takodje nije "frajer" i iz vidjanja bih pre rekla da spada u kategoriju mirnijih momaka. Rekla bih da nije od onih koji je imao 1000 devojaka, ko je ne znam koliko iskusan pa sad da se smeje nad mojim pisamcetom. Smile Sta znam, mozda i gresim...

Da se sunjam po kraju tesko-sumnjam da bih ga navatala jer i onako smo se retko vidjali. A bas nemam toliko vremena da ga danima cekam Smile

Stvarno ne znam gde izlazi i ne postoji nacin da to saznam, nije se bas druzio sa komsijama.

Ne postoji nacin ni da dodjem do moba, jer opet kao i za gornje, nemamo zajednocke poznanike.

I ne, naravno da ne upisujem fax zbog njega(Cak i ne znam da li cu ga upisati), to je cista slucajnost.

Vidim da ima razlicitih misljenja oko moje metode, pretpostavila sam da ce nekome izgledati detinjasto, al sta znam, to mi je nekako najsigurnije...
Ako jos neko ima misljenje/savet, nek pise slobodno.
Hvala vam jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Vidi, to kako ce on shvatiti pisamce nema veze sa tim koliko ni(je) imao devojaka. Pismo je po meni ( a imam 19 g, pretpostavljam kao i ti, ako ne, blizu tvojih g ) djetinjasto i ne verujem da bi on ista drugo osim toga pomislio kad bi ga dobio.

A sto ne sacekas avgustovski rok, pa ne odes do faksa pa ga probas tamo uloviti?  Smile
I onda upotrebiti bf-ovu taktiku Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 ako vec hocesh pismenu komunikaciju ,nemoj da pishesh pisamce nego pismo (sa markom ,adresom i.t.d.) . tako ce izgledati ozbiljnije ,a ne kao da te je sramota da ga vidish uzivo . u pismu mu ostavi broj telefona ili email da te kontaktira .... inache ja mislim da ce ovo biti neka zajebana veza poshto ste oboje stidljivi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Vidi, to kako ce on shvatiti pisamce nema veze sa tim koliko ni(je) imao devojaka. Pismo je po meni ( a imam 19 g, pretpostavljam kao i ti, ako ne, blizu tvojih g ) djetinjasto i ne verujem da bi on ista drugo osim toga pomislio kad bi ga dobio.

A sto ne sacekas avgustovski rok, pa ne odes do faksa pa ga probas tamo uloviti?  Smile
I onda upotrebiti bf-ovu taktiku Smiley

Hm, mogla bih to da uradim, al ljudi male su sanse da ga uhvatim, mislim ne znam ni koja je godina ni dal sta polaze, kad, gde... Bf-ova taktika je super, samo sanse da se sudarimo su ravne nuli, mogu ja da se pravim da ga ne vidim, al on ce me verovatno izbeci. Osim ako nema slicne tendencije kao ja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:53:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.