Posto vec duze vreme hrvatski pevaci izdaju albume kod nas,u nasim diskografskim kucama,da li postoji mogucnost proboja nasih pevaca na njihovo trziste.Zeljko Joksimovic je odzao koncert u ZG,da li to nagovestava nesto? U Hrvatskoj se u zadnje vreme intenzivnije slusa nas folk,iako i dalje Hrvatska vazi za zemlju koja neguje moderni pop. Sta vi mislite o tome?
Nisam siguran koliko je to jedno sa drugim kompatibilno, hocu reci koliko njihova javnost nas zeli tamo... jer nasa muzika je ipak u vecini sund i kich a oni su "napredna evropska drzava i nacija". Stvari iz bivse juge koje su oni ocuvali a mi unistili i retki kvaliteti sa njihove scene su dosli kod nas... plasim se da mi njima ne mozemo previse ni ponuditi jer ako se izuzme Vlado Georgijev, Neverne Bebe, Bajaga tu i tamo, Zeljko Vasic.... Sta mi njima imamo ponuditi sto se moze meriti sa novim snagama poput Petra Grasa koji nije postojao u ex-yu i starih snaga koje su legende cele ex-yu kao sto su Kazaliste, Magazin, Valjak, Fosili...
Ne mozes "protiv" pesme tu noc kad si se udavala ici sa ginem ginem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!