Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je moguce i gde naci PHP i MySQL knjige, tutorijale...?  (Pročitano 3103 puta)
05. Sep 2007, 10:13:55
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6131
Nije da nisam pokusavao da pronadjem kvalitetnu knjigu u digitalnoj formi, ali svakako, nisam uspeo. Da li uopste postoji tutorijal ili knjiga u digitalnoj formi, a da nije manual php-a ili mysql-a?!

Zapravo, nasao sam par komada, ali to su knjige za pocetnike i sve sto tamo pise ja vec odavno znam. Nisam uspeo da nadjem nista sto bi mi moglo pomoci oko konkretnih problema sa kojima se susrecem prilikom izrade skripti.

Ono sto meni treba jeste recimo lista svih komandi, na jednom mestu koja, sa kratkim objasnjenjem kako se koristi i sta radi (za sta se koristi).

Svestan sam da vecinu komandi jos i ne poznajem. Radio sam i radim skripte, ali cenim da mi fali malo znanja da ono sto radim uradim kvalitetno. Ako neko ima neku informaciju ili knjigu...

Naravno, trazio sam besplatne knjige/tutorijale... (i jasno mi je da tako nesto mozda postoji, a mozda i ne postoji, a i ako postoji, ubicu se pre nego sto ga nadjem...), pa mi je potrebna pomoc!
« Poslednja izmena: 05. Sep 2007, 10:14:43 od dejanb »
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia c2-01
brate imash na www.tutoriali.org
moras se samo registrovat i to je to
eo spisak za php
 PHP 5 ; PHP 4 ; PHP(in general) ; Guide to PHP and MySQL ; Guide to PHP and MySQL ; PHP by drobeli ;
pa sad proberi shta ti se najvise svidja
poz
BTK  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6131
Thanks, pogledacu, mada mislim da sam to vec davno citao i naucio, ali pogledacu... Hvala u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia c2-01
oke drago mi je ako sam ti pomogao Wink
btw extra ti je potpis Smile
RAMBO RULEZZZZZZZZZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
http://forum.burek.com/index.php/board,115.0.html

Inace... postoje stotine i stotine knjiga... cak i na srpskom se moze naci nekolio biblija...
Spisak komandi..
google: php cheat sheet
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
moj buraz je uzeo u bg-u u onoj univerz.. biblioteci zaboravio sam joj ime!!!ima ogromnu kolekciju sta ti god treba tamo ces naci.....ja imam od jeremy allen....knjiga se zove php 4.1!!!knjiga je ekstra!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k500i
daj neki mail ili sl, npr gmail ili nesto sto moze da primi dosta toga, i dovuci cu ti ako oces 15 giga toga
samo reci platformu, verzije, za sta ti tacno treba i stize
oke?

e da, ako kupujes knjige koje su na srpskom, nikako , ali nikako ne uzimaj izdanja kompjuter biblioteke iz cacka
zajebah se par puta.mozda su jeftinije i ima ih na svakoj polici u gradu, ali su krsh (sumnjam da neko ima drugacije misljenje, ali bih zaista voleo da me neko demantuje)
dakle, tradicionalna srpska poslovica glasi: "cet i mikroknjiga su cet i mikroknjiga!"

AE drugari,
Уважение
« Poslednja izmena: 12. Sep 2007, 18:57:29 od chuche »
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6131
@ Chuche

Pa trebao bi mi neki kvalitetniji (profesionalniji, sto kompletniji) tutorial za PHP i MySQL, na srpskom ili engleskom jeziku, ukoliko imas nesto tako. Verzije... Sto je novije moguce (PHP 4 i 5 recimo, za MySQL nisam bas u toku sa verzijama...). Znaci, ne treba mi nesto za pocetnike, naucio sam do sada vec dosta, ali treba i hocu da se unapredjujem...

Pa sada nesto razmisljam, ako znas gde to ja mogu da downloadujem, onda mi samo ostavi linkove, ako ne, posalji mi na t.h.e.d.e.k.i@gmail.com.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Ne treba ti nista vise od manuala...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.