Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je moguće da je ukinuto samostalno sertifikovanje S60v3 aplikacija?!?  (Pročitano 90125 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S+
Strasno... Hvala na info.  Smile

Edit: Jedno glupo pitanje... Jel treba s'vremena na vreme da udarim refresh ili samo da cekam...  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 15:02:34 od sh0rty86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC ONE
Strasno... Hvala na info.  Smile

Edit: Jedno glupo pitanje... Jel treba s'vremena na vreme da udarim refresh ili samo da cekam...  Smile

s vremena na vreme lupi rifreš , mada obično treba 12 do 24 sata sačekati.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2600
Zastava Pandemonium
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S+
Uspeo sam posle 30-ak sati...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N86
Citat: Ic. xc. ni. ka link=topic=241494. msg6999381#msg6999381 date=1240688085
Au!!!

Pazi, ja sam podneo zahtev preko starog naloga, neznajuci da postoje neka ogranicenja i jos manje znajuci da ce mi dozvoliti da podnesem zahtev, a onda me uslovljavati skidanjem gotovog sertifikata.  Sertifikat je bio gotov jos prekljuce, ali posto nisam uspeo da ga skinem i posto sam dobijao neke kineske hijeroglife, mislio sam da su preoptereceni ilit ako nesto i cekao do danas, bezuspesno poksuavaju da ga skinem.  Onda sam procitao da si ti imao isti problem.  Otvorio sam nalog, podneo zahtev, ali sam doibo poruku da zahtev vec postoji.  Onda sam zeleo da nekako obrisem stari zahtev na starom nalogu, misleci da cu ako ga obrseim na starom mocu da podnesem zahtev na novom nalogu.  Uspeo sam da ga obrsem na starom, ali na novom nalogu sam ponovo dobio poruku da zahtev vec postoji.  Jos veci problem, ako je tacno ovo sto si ti napisao je taj sto ja nemam pojma koji sam broj ukucao na starom nalogu, jer sam se rukovodio uputstvom sa ove teme gde je pisalo daj enebitno koji broj unosim i da je samo vazno da pocinje sa 15 i da ima 11 cifara.

Sada totalno nemam ideju sta da radim.  Imam novi telefon za koji nemam pojma kako da izradim sertifikat.  Imas li neku ideju?

EDIT:

Dobio sam sada nekako ovo obavestenje sa slike, ali ne mogu da nadjem nigde gde je to IMEI identify, a ovo na slici nije link.  Jel moze neka pomoc? Hvala.

EDIT:

Uspeo sam !!!!! Nekako sam ne znam ni sam kako u onom srednjem tabu od ona tri gde se podnosi zahtev, uspeo da se identifikujem ponovo kao vlasnik IMEI broja, tako sto sam uneo IMEI i izlupao neki 11-ocfireni broj koji pocinje sa 15.  On me je kao autentikovao kao vlasnika IMEI broja, a posto je to bilo na novom nalogu imao sam jos cetiri kredita, tako da sam mogao da skinem CER i KEY.  E ohladio sam se skroz.  Mislio sam da cu morati da prodam telefon.

imam isti problem zahtev sam podneo ima sigurno vec mesec dana  tako da je verovatno gotov. . . ali sam zaboravio usrename i pasword i nemogu da se ulogujem,,,,pa me zanima kako si obrisao taj stari nalog sto si imao???????????   hvala unaped
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Nisam ja obrisao stari nalog, nisi pazljivo citao. Ja sam imao problem da obrisem sam sertifikat jer nisam mogao da posaljem zahtev za novi preko novog naloga a za isti IMEI, posto stari vec postoji, a ne mogu da ga skinem jer sam istrosio kredit koji su mi dali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N86
Citat: Ic. xc. ni. ka link=topic=241494. msg7094857#msg7094857 date=1242798024
Nisam ja obrisao stari nalog, nisi pazljivo citao.  Ja sam imao problem da obrisem sam sertifikat jer nisam mogao da posaljem zahtev za novi preko novog naloga a za isti IMEI, posto stari vec postoji, a ne mogu da ga skinem jer sam istrosio kredit koji su mi dali.

e pa ni ja nemogu preko novog naloga da posaljem zahtev za isti IMEI prijavljuje mi da zahtev vec postoji. . . . samo sto ja nemogu da se ulogujem da bih ga skinuo a ti nisi mogao zato sto ti je istekao kredit. . . . nije bas isto ali je slicno. . . . . pa sam mislio da mozda znas kako da resim to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N86
Citat: Ic. xc. ni. ka link=topic=241494. msg7094857#msg7094857 date=1242798024
Nisam ja obrisao stari nalog, nisi pazljivo citao.  Ja sam imao problem da obrisem sam sertifikat jer nisam mogao da posaljem zahtev za novi preko novog naloga a za isti IMEI, posto stari vec postoji, a ne mogu da ga skinem jer sam istrosio kredit koji su mi dali.

e pa ni ja nemogu preko novog naloga da posaljem zahtev za isti IMEI prijavljuje mi da zahtev vec postoji. . . . samo sto ja nemogu da se ulogujem da bih ga skinuo a ti nisi mogao zato sto ti je istekao kredit. . . . nije bas isto ali je slicno. . . . . pa sam mislio da mozda znas kako da resim to

evo uspeo sam nekako preko novog naloga da zatrazim sertifikat za isti onaj IMEI i naravno bez google traslate-a nista..... e sad reci mi samo jer moram da postujem one poruke po forumu njihovom ili samo da cekam da ono crveno  pozeleni?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Ako si poslao zahtev, treba samo da cekas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N86
Ako si poslao zahtev, treba samo da cekas.

kako mislis ako sam poslao zahtev......pa ukucao sam tamo IMEI i onaj kao telefonski broj od 11 cifara
i uspeo sam da se identifikujem kao vlasnik tog IMEI broja (kao sto si i ti uradio) e sad jel treba jos nesto da uradim ili samo da povremeno  idem na refresh  i cekam dok ono crveno ne pozeleni ???? hvala ti puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Treba da cekas da ono pozeleni. To moze da traje par sati, ali obicno u poslednje vreme traje 24-36h.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.