Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:50:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19037 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
da li je moguce da neko blati vise Srbe na forumu od tebe?  Smile Smile   nikako  Smile

tvoj nik govori mnogo toga: ili si zbunjen ili ne znas bas dosta toga.  Smile  Smile

branis Srbe nikom 'gebels'....da li imas uopste predstavu ko je taj cika bio....ili te je brat naterao da se tako potpisujes?

Ја ћу за Србију и Србе погинути ако треба али ти не верујем само долазиш овде и провоцираш и блатиш Србе, а ја Србе и Србију нигде нисам блатио нити сам ружно рекао! Ти сво време блатиш Србе зато што си преко атлантика, ако си тако паметан дођи овде у Србију па се бори за "твоју" државу а не издалека. Нама требају овде у Србији људи који ће да се боре за њу а не изајници попут тебе и Чеде Јовановића и осталих издајника! И зато Smile
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
al si ti decko blesav.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Mislim da je uvodnicar ovog topica malo precerao (sto bi rekli Crnogorci). LDP je prosto partija coveka koji je ispusio u DS-u i uz pomoc Nenada Canka, koji jedini u toj koaliciji ima kakvo takvo (doduse veoma malo ali stabilno) biracko telo uleteo u parlament. I pored toga sto ga generalno ne mogu ocima gledati covek je morao da se izdvoji iz mase politickih stranaka kako bi bar po necemu bio prepoznatljiv. To je pre svega stav o Kosmetu i stav o ratovima na tlu bivse juge. Sa aspekta neutralnog posmatraca mogu da ga razumem, ali ga ne mogu skapirati da covek svoj politicki identitet gradi na idejama podrivanja teritorijalnog integriteta zemlje u kojoj zivi i deluje. Plus sto mi nikad anece biti jasno da covek koji bojkotuje ustav zemlje, po tom istom ustavu ucestvuje u izbornoj trci i sedi u skupstini zemlje ciji je najvisi pravni akt bojkotovao. Dakle dovoljno razloga da se skapira da je covek najobicniji folirant i prevarant. Nema veze, ovo treba da skapiraju oni koji su ga glasali. Ja nisam niti cu.
I jedna poruka "Cedistima", ne kurchite se imenom Zorana Djindjica jer je on bio predsednik jedne druge stranke i ta stranka i danas postoji. Predstavite program vase partije ukoliko on uopste postoji a da to nisu deklaracije o zlocinima, Slobi i Kosmetu. Doprinesite nesto ovoj napacenoj Srbiji u konkretnim slucajevima, a ne samo sto kenjate kako smo zaostala i tupava zemlja! To dovoljno dobro kenjaju Mesic, Ceku i Silajdzic. Cak ni tu niste originalni. I najvaznije, ako mislite da je 3, 5 miliona ljudi tupavo (oni koji su glasali za ostale parlamentarne stranke), sto se lepo ne iselite iz ove zemlje?!
Ne brinem se ja za vas. I Borislav pelevic je usao u skupstinu pa gde je danas. Ne bojim se ja "instant" stranaka.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Ја ћу за Србију и Србе погинути ако треба али ти не верујем само долазиш овде и провоцираш и блатиш Србе, а ја Србе и Србију нигде нисам блатио нити сам ружно рекао! Ти сво време блатиш Србе зато што си преко атлантика, ако си тако паметан дођи овде у Србију па се бори за "твоју" државу а не издалека. Нама требају овде у Србији људи који ће да се боре за њу а не изајници попут тебе и Чеде Јовановића и осталих издајника! И зато Smile

Ti si sramota za Srbiju baš kao i ostali fašisti.
Pravi izdajnici ove zemlje su ljudi poput tebe koji su prodali časno ime srabije zarad bolesne ideologije.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat

Ti si sramota za Srbiju baš kao i ostali fašisti.
Pravi izdajnici ove zemlje su ljudi poput tebe koji su prodali časno ime srabije zarad bolesne ideologije.

Видећемо врло ускоро ко су издајници, а ко су прави борци за ову државу!!

Имаћете шансу да се докажете!!
IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Srbija je pod naletom komuno-nacionalista doživela najveći sunovrat u svojoj istoriji i sada pravi zaokret, 5.3 je samo početak.
Građani Srbije hoće da budu deo EVrope i žive a ne da ih moroni iz redova DSSa ili SRSa koriste za svoje bolesne velikosrpske ciljeve.

Занимљива је ова логика. Од броја оних који су гласали ДСС и СРС имају преко 40%. Вероватно се заборавља на СПС, па би збир онда био око 50%. Сигурно много више него ЛДП са својих 5%.
Даље, око 70-80% грађана на разним анкетама се одлучује да би волео да види Србију у ЕУ. Мада мислим да анкете нису валидне колико избори, рекао бих да на основу тога такви као РУфуС извикују пароле. Дакле, математика је чиста. Велики број "морона" из ДСС и СРС би "хтео да буде део Европе".
Иначе, Србија је већ сада у Европи, односно њен део, али ево дајем уступак РУфуСу који вероватно под Европом подразумева само ЕУ.

А ко су то комуно-националисти? Комунизам је у принципу антинационалан и анационалан. Не знам како РУфуСа није то Латинка научила.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Osetio si se prozvanim, ako ako... Ti najbolje govoriš o političkoj ostrašćenosti. Čoveku sa kojim si se zakačio oko politike si pretio da ćeš mu preklati decu i ona si menjao 10 nickova dok te nisu provalili na svim.

Inače naravno da veliki broj glasača SRSa želi Srbiju u EU, i to su prvi glasači SRSa koji će se opametiti i shvatiti da to nije stranka već mafija vođena interesima stanova i funkcija.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Malo se brkaju loncici. DSS je evropska ali prilicno konzervativna i troma stranka. Radikali su se malo popravili ali i dalje daleko od necega sto se moze nazvati modernom strankom. I dalje lupaju demagoske price. SPS je napravio ipak najveci pomak. Koliko god delovalo smesno, Dacic je jedini tamo koji je tiho raskinuo sa Slobom i njegovim sistemom. Sto je najinteresantnije on je na stranackim izborima i nasledio celnu palicu. Ta stranka u svakom slucaju nece praviti bilo kakvih problema sa euro integracijama. Naravno verovatno zauvek ce vuci repove iz proslosti. LDP je stranka iskljucivosti. Mene uzasno mnogo podseca na JUL. Sta sef kaze (a to su obicno devize "ja sam najpametniji") mora da se slusa. Uostalom neki bivsi clanovi (Goran Petrovic) su rekli na koji nacin funkcionise ta partija. Plus sto su vizuelno forsiraju crvenu boju pa me podsete na one crvene pacove iz vremena devedesetih.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
DSS je evropska ali prilicno konzervativna i troma stranka.

Stranka koja zahteva zabranu koncerata nije proevropska.
A DSS je samo deklarativno proevropski, a u praksi je najslučniji Miloševićevom SPSu, zato je Srbija danas jedina zemlja koja stoji na putu pridruživanja EU.

Citat
Radikali su se malo popravili ali i dalje daleko od necega sto se moze nazvati modernom strankom.

Neznatno.

Citat
SPS je napravio ipak najveci pomak. Koliko god delovalo smesno, Dacic je jedini tamo koji je tiho raskinuo sa Slobom i njegovim sistemom. Sto je najinteresantnije on je na stranackim izborima i nasledio celnu palicu. Ta stranka u svakom slucaju nece praviti bilo kakvih problema sa euro integracijama. Naravno verovatno zauvek ce vuci repove iz proslosti.

SPS je interesno udruženje kojem je slobina slika postala logo.

Citat
LDP je stranka iskljucivosti. Mene uzasno mnogo podseca na JUL. Sta sef kaze (a to su obicno devize "ja sam najpametniji") mora da se slusa. Uostalom neki bivsi clanovi (Goran Petrovic) su rekli na koji nacin funkcionise ta partija. Plus sto su vizuelno forsiraju crvenu boju pa me podsete na one crvene pacove iz vremena devedesetih.

Isključivost u dobrim stvarima nije loša. Petrović je popušio za mesto u predsedništvu jer je napao novinara podacima koje je pribavio iz dosijea DBa. To je sasvim pravedna odluka vrha LDPa, a to što se petroviću ne sviđa je njegov problem. LDP je nedemokratski koliko i sve ostale stranke, jedino pto još nije niko iz nje izbačen kao iz DSa ili DSSa npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Osetio si se prozvanim, ako ako...

Па ето, гласао сам за ЕУ и нисам апсолутно против тога да Србија буде ван европског наслеђа. Ипак ту има великих људи - К.Г. Јунг, Лени Рифенштал, Унгерн-Штернберг, Ернст Јингер... да не идемо даљемо од Германа. Ипак, не морамо одмах на Русе, иако су и они део Европе.
Је ли тако Ру(фу)се?!?

Citat
Ti najbolje govoriš o političkoj ostrašćenosti.

Ти ћеш ми рећи?
Због тебе је измишљен појам "реформски телетабис". Ја сам га измислио. До тада су били само талибани.
Онда је Крстакрстић, графички дизајнер моје невладине организације, дао свој визуелни допринос деталибанизацији. За посетиоце са јефтинијим улазницама: мало се шалио фотомонтажама са Чедом, па онда и са осталима. А Руфус је почео да бесомучно качи 20 слика са Чедом у разним позама. Smile
Значи, Руфус није у стању да поднесе шалу на рачун свог идола & лидера.

Citat
Čoveku sa kojim si se zakačio oko politike si pretio da ćeš mu preklati decu

Није реч о човеку, пошто није све што хода на две ноге човек. А тај баш и не хода Smile
А ко је претио питај твог друга Елвина. Ако није он, дао је некоме шифру за налог са кога је прећено.

Citat
ona si menjao 10 nickova dok te nisu provalili na svim.

Баш на свим. Сети се мало.
Tereskova, Seven of Nine+ Smile Smile Smile
Уживао сам у фанти тих дана. Smile

Citat
Inače naravno da veliki broj glasača SRSa želi Srbiju u EU, i to su prvi glasači SRSa koji će se opametiti i shvatiti da to nije stranka već mafija vođena interesima stanova i funkcija.

И онда ће гласати за LSD-NSDAP & White Power Cedomira  Smile Smile Smile
Пробај мало, требаће ти Smile Smile
Него, како то студент може да купи фирму? Носио гајбице, а?
Толико о мафији.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:50:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.