Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je islam vera ljubavi i tolerancije?  (Pročitano 68880 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ne,uopshteno sam reko "tvoj"
vidim da spadash u duhovnije hrishcane,a ne religiozno-dogmatichne-licemrne-agresivne-itd ,a prvi su mi svakako drazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ne,uopshteno sam reko "tvoj"
vidim da spadash u duhovnije hrishcane,a ne religiozno-dogmatichne-licemrne-agresivne-itd ,a prvi su mi svakako drazi.
Naravno. Mi sa svojom glavom dolazimo do spoznaje istine,i preko te spoznaje pokušavamo živeti onako kako nas Isus uči.
Nema da nam sveštenici ubeđuju kako treba da mrzimo i napadamo svakog ko drugačije misli,ko je drugačije vere ili da je ateista ili nevernik.Odande je izvor agresivnosti i licemerstvo crkvenih vernika.
Ja se trudim jedino da kritikujem dela čoveka,dok samog čoveka pokušavam da poštujem i da mu budem prijatelj.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav

Smatram da je Islam jedina ispravna religija koja se ne kosi sa naukom.  Nema niti jedne stvari u Kur'anu da je kontradiktorna sa savremenom naukom.
Treba islam upoznati pa onda suditi, a ne gledati na ljude kakvi su pa na osnovu njih donositi sud o Islamu.
Kur'an je samo jedan i svugde na svetu je isti, dok se obje strane u krscanstvu gube u raznim vrstama Biblija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Po delima ih možemo prepoznati.Dela Islamskih vernika sudi njima,ne ljudi.Nemožemo govoriti o ispravnosti Islamske religije dok njegovi vernici ne poštuju svoje bližnje druge vere.
Vi govorite gde je jedan Musliman,tamo je Muslimanska Zemlja.I vi ste svi spremni da banite pravo tog jednog Mislimana nasiljem tako što isto to pravo oduzimate hiljadama drugih ljudi oko tog jednog Muslimana,samo zato što ste ubeđenja "gde je jedan Musliman, tamo je Muslimanska zemlja".Zašto to nesmeju da kažu i ljudi drugi vere,"gde je jedan Hrišćanin,tamo je Hrišćanska zemlja".Gde je tu vaša toleramcija? Zašto pored tog jedno Muslimana nemaju ista prava hiljadu drugih ljudi druge vere na zemlji? Kako to objašnjavaš kao Musliman???
« Poslednja izmena: 13. Avg 2008, 00:03:24 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
Pozdrav

Smatram da je Islam jedina ispravna religija koja se ne kosi sa naukom. Nema niti jedne stvari u Kur'anu da je kontradiktorna sa savremenom naukom.
Treba islam upoznati pa onda suditi, a ne gledati na ljude kakvi su pa na osnovu njih donositi sud o Islamu.
Kur'an je samo jedan i svugde na svetu je isti, dok se obje strane u krscanstvu gube u raznim vrstama Biblija

ma ti si pristrasan Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
ako mogu, ne misli se u bukvalnom smislu ,tamo je Muslimanska zemlja,vec se misli na to da je svaki musliman ma gde se nalazio siguran od tiranije drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
A dali svaki Hrišćanin siguran od tiranije drugih???  Migli bismo upitati Muslimane zašto kod njih nema više demokratije, i zašto Hrišćani u Islamskim zemljama ne mogu da uživaju veće slobode?
Da citiram reči iz jednog intervjua objavljeni u "Danas":
Islam u Evropskom svetu i uopšte u zapadnoj civilizaciji uživa velike ugodnosti i slobodu, iako dolazi do incidenata, dok Hrisćani u nekim Islamskim zemljama, recimo, u Saudijskoj Arabiji ne smeju pokazivati nikakve spoljne znake verske pripadnosti.
Dok Muslimani recimo u Nemačkoj hoće da izgrade najveću džamiju u Evropi,Hrišćani u Saudijskoj Arabiji ne smeju ni da pokažu svoje versko opredeljenje,a kamoli da grade Hrišćanske crkve,jer tamo nema niko slobodu verskog opredeljenja iako tamo živi 600.000 Hrišćana.Ovde u Evropi u Hrišćanskim državama Muslimani traže slobodu verskog opredeljenja,dok isti ti Muslimani u Muslimanskim državama ne daju nikom tu slobodu verskog opredeljenja.I dali onda možemo pričati i o sigurnosti Hrišćana od tiranije drugih,na koje se Muslimane tako snažno pozivaju?
« Poslednja izmena: 15. Okt 2008, 00:23:21 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Po delima ih možemo prepoznati.Dela Islamskih vernika sudi njima,ne ljudi.Nemožemo govoriti o ispravnosti Islamske religije dok njegovi vernici ne poštuju svoje bližnje druge vere.
Vi govorite gde je jedan Musliman,tamo je Muslimanska Zemlja.I vi ste svi spremni da banite pravo tog jednog Mislimana nasiljem tako što isto to pravo oduzimate hiljadama drugih ljudi oko tog jednog Muslimana,samo zato što ste ubeđenja "gde je jedan Musliman, tamo je Muslimanska zemlja".Zašto to nesmeju da kažu i ljudi drugi vere,"gde je jedan Hrišćanin,tamo je Hrišćanska zemlja".Gde je tu vaša toleramcija? Zašto pored tog jedno Muslimana nemaju ista prava hiljadu drugih ljudi druge vere na zemlji? Kako to objašnjavaš kao Musliman???
evo ja cu ti objasniti posto sam ja musliman....
to ja prvi ne smatram...
kazem da gde ima muslimana moze biti i srba i hriscana i jevreja i bilo kog drugog naroda druge vere....
a ko je to rekao da mi muslimani tretiramo da gde je jedan musilman da je to muslimanska zemlja onda je taj slagao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat
kazem da gde ima muslimana moze biti i srba i hriscana i jevreja i bilo kog drugog naroda druge vere....
Nisam rekao da nema hrišćana tamo gde su muslimani.Ali tamo gde su muslimani,hrišćani nemaju slobodu verskog opredeljenja,ne smeju pokazivati znake verske pripadnosti,a još manje smeju da imaju crkvu.

Citat
a ko je to rekao da mi muslimani tretiramo da gde je jedan musilman da je to muslimanska zemlja onda je taj slagao....
Na jednom sajtu je Muftija iz Bosne ili iz Srbije izjavio to u jednom članku.Sada taj sajt više ne postoji.Nedavno sam imao tragove što je google keširao,ali vremenom i to hoće da se obriše.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Ja licno nista od toga ne mogu da potvrdim....
a sad sto se tice toga da gde ima muslimana onda je to muslimanski grad...to nije istina....
ako je istina onda ne bi trebalo da u Bg ili NS ili u neke druge gradove ima muslimana.... Smile Smile
Muftija(tz.Mantija)je vec odavno izbacen iz islamske vjeroispovjesti Sandzaka u Novom Pazaru jer je njegov plan bio napad na Altun Alem Dzamiju u Novom Pazaru...
ti brate valjda ne pratis vesti ili ne citas online novine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.