Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je duzina muskog polnog organa zaista toliko vazna?  (Pročitano 47205 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Nemam skromnog momka i nijedan nije bio skroman ali posle prvog puta su svi bili.....mmmmmm......

A sto se tice tebe, niko od tebe nije trazio da budes skroman, ponajmanje JA!

I kao sto neko rece nije bitan kvantitet vec kvalitet!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pa to vam pricam jos odavno ... nije bitno koliki je vec kako se koristi !!!

I samo jedna napomena: subler nije nas naziv za tu alatku. Pravilan naziv je pomicno merilo.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Puky
Pravilan naziv je pomicno merilo.

Ласло, немој да му шапућеш!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
2 GrofNS Sve je u oku posmatrača. Ali najbitnije od svega je nemati nikakav kompleks, ostalo će doći samo od sebe.

2 Sanjica E stvarno, konačno smo se složili u vezi nečega Smile
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Loverboy je rekao

Kod mene ima i kvalitet i kvantitet. A i uopste najlepsi sam. A i najpametniji. I najzabavniji.

Necu da budem lazno skroman.

Kako mozes da pricas tako kao "ja sam najlepsi i najpametniji i najzabavniji" kao da si neka picka....koja se jebe u dupe....Mozda ti je sve to sto si naveo  sapnuo decko na uvce... iskreno tvojim narcisoidnim i naduvanim ponasanjem pre odajes utisak tipa koji je jedino sto je jebao u zivotu ta tastatura ispred tebe koju drkas, znas  postoji jedna poslovica koja glasi PAS KOJI LAJE NE UJEDA.... Zato prestani da se hvalis preko kompa  (TAkav nacin sopstvenog reklamiranja je stvarno "MACO)ko zna u stvari kakav si u stvarnosti...ja mogu samo da predpostavim.......verovatno licis na ARSENA LUPIGU Ko je citao/cita ALANA FORDA shvatice......

SRBIJA SRBIMA NA GROBLJE SA PEDERIMA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Zar vi ljudi imate bar malo mozga? Ovoliki KURAC, debeo KURAc, Mali kurac, Precnik kurca, obim kurca , debljina kurca, dugacak kurac, kurcic, kurcina,boli me KURAC, koji vam je kurac pa opet kurac i kurac...Jeste li vi NORMALNI ???? |Ostavite devojke da komentarisu i razmenjuju iskustva o nama  i nasim kurcevima................... i one imaju picku ....culi ste za nju verovatno ......neki su je i videli.... Zar to tipovima nije lepsa tema?
Vecina prica.......Bolji je veliki,  manjina prica bolji je mali kao da su ih sami od pozadi probali  pa komentarisu  

Sto se tice velicine kurca......zar nije neko precizno rekao koliki su proseci (da mu verujemo na rec....zna covek)..a ovde se svi raspaljuju sa dimenzijama tako da se stice utisak da je ovde  vecini  (99%)kurac velik  bar 25 cm..
pa da je stvarno tako zasto bi devojke potezale ovu pricu ?

SRBIJA SRBIMA pederi u HOLANDIJU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: sauron
Loverboy je rekao

Kod mene ima i kvalitet i kvantitet. A i uopste najlepsi sam. A i najpametniji. I najzabavniji.

Necu da budem lazno skroman.

Kako mozes da pricas tako kao "ja sam najlepsi i najpametniji i najzabavniji" kao da si neka picka....koja se jebe u dupe....Mozda ti je sve to sto si naveo  sapnuo decko na uvce... iskreno tvojim narcisoidnim i naduvanim ponasanjem pre odajes utisak tipa koji je jedino sto je jebao u zivotu ta tastatura ispred tebe koju drkas, znas  postoji jedna poslovica koja glasi PAS KOJI LAJE NE UJEDA.... Zato prestani da se hvalis preko kompa  (TAkav nacin sopstvenog reklamiranja je stvarno "MACO)ko zna u stvari kakav si u stvarnosti...ja mogu samo da predpostavim.......verovatno licis na ARSENA LUPIGU Ko je citao/cita ALANA FORDA shvatice......

SRBIJA SRBIMA NA GROBLJE SA PEDERIMA

NESUDI O ONOME KOGA NEZNAS!!! Toliko...
i nediraj nam vise lovera decko jeste sladak Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: sauron
Zar vi ljudi imate bar malo mozga? Ovoliki KURAC, debeo KURAc, Mali kurac, Precnik kurca, obim kurca , debljina kurca, dugacak kurac, kurcic, kurcina,boli me KURAC, koji vam je kurac pa opet kurac i kurac...Jeste li vi NORMALNI ???? |Ostavite devojke da komentarisu i razmenjuju iskustva o nama  i nasim kurcevima................... i one imaju picku ....culi ste za nju verovatno ......neki su je i videli.... Zar to tipovima nije lepsa tema?
Vecina prica.......Bolji je veliki,  manjina prica bolji je mali kao da su ih sami od pozadi probali  pa komentarisu  

Sto se tice velicine kurca......zar nije neko precizno rekao koliki su proseci (da mu verujemo na rec....zna covek)..a ovde se svi raspaljuju sa dimenzijama tako da se stice utisak da je ovde  vecini  (99%)kurac velik  bar 25 cm..
 pa da je stvarno tako zasto bi devojke potezale ovu pricu ?

SRBIJA SRBIMA pederi u HOLANDIJU

Ajd sad budi doVar decko pa se izvini svim devojkama na ovako nepristojnom izrazavanju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Pise se ne diraj a ne "nediraj" ......... ja nikog niti diram, niti hvatam sem svoje devojke naravno....... a koliko je sladak to me u opste ne zanima......
jer ja nisam od onih sto se "smeskaju" ...zadovoljna??? Mogu i konkretnije....Pozdrav SRBIMA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Javno se Izvinjavam svim devojkama zbog svog neprikladnog ulicnog izrazavanja i obecavam da vise nikada necu reci rec k...c vec cu koristiti kulturne nazive koje one velikodusno koriste: cakalica, glistica, bandera, batina i piton.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.