Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce te posle podrske Tomi nikolicu ponovo glasati za DSS (samo za one koji su glasali za DSS na predhodnim izborima)
da
45.8%  (27)
ne
54.2%  (32)
Ukupno glasova: 59
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je DSS glasanjem za Nikolica izneverio svoje birace  (Pročitano 16295 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Jos za tu politiku nisam cuo da kradem iz principa.
Bravo care - sve si ih prevazisao Smile Smile Smile Smile
Smile
o cemu ti pricas covece???
jel znas ti da komuniciras na forumima??
jel citas ok?
sta si imao iz srpskog kod uciteljice?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Nisu srbi jos stasali za ozbiljne stvari, jos uvek ste u svom svetu. parlament lici na fudbalsku utakmicu drugorazrednog tima. videh koga su izabrali za predsednika i shvatih da su sankcije za vas ipak najbolje resenje, jer se tada najbolje snalazite. Prilicno je jednostavno: dok ne svrsite sa prosloscu, niko vam nece pomoci, a i zasto bi, ako vi necete sami sebi....u stvari, to mi smeta, jer kocite ceo region.

ne znam ko je koga izneverio, ali zlocinci da dodju na takvu poziciju, posle svega....samo jedno: treba vas izolovati, da se krckate jedno 40 god, dok se generacije ne prociste, dok ne pocnete da razmisljate drugacije, da opet pocnete od negativne 0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nisu srbi jos stasali za ozbiljne stvari, jos uvek ste u svom svetu. parlament lici na fudbalsku utakmicu drugorazrednog tima. videh koga su izabrali za predsednika i shvatih da su sankcije za vas ipak najbolje resenje, jer se tada najbolje snalazite. Prilicno je jednostavno: dok ne svrsite sa prosloscu, niko vam nece pomoci, a i zasto bi, ako vi necete sami sebi....u stvari, to mi smeta, jer kocite ceo region.

ne znam ko je koga izneverio, ali zlocinci da dodju na takvu poziciju, posle svega....samo jedno: treba vas izolovati, da se krckate jedno 40 god, dok se generacije ne prociste, dok ne pocnete da razmisljate drugacije, da opet pocnete od negativne 0.

jeste ti nam reci kako treba !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sve ove godine Srbiju ne upropastavaju radikali vec Kostunica. Taj ce nam doci glave. Tuzan je onaj dan kad je mafija ubila Djindjica. Gde bi smo bili sad da je ziv. A ispada da nas vodi lidercic neke kombi stranke. Secate se da su pre 5.oktobra za DSS pricali da je kombi stranka, e sad ih se odricu nakon par godina lazi i obmana svi oni biraci koji su glasali posle 5.oktobra za njih. Polako se kombi stranka vraca na svoje brojno stanje, a za to vreme su unazadili Srbiju koju ce radikali sad da dokrajce. Opet cemo u Libiju i Irak na letovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vidim da Kraljevicu mnogo toga nije jasno.
Ne moze jedna stranka da predlaze kandidata druge stranke bas zato sto zivimo u demokratskom drustvu( stranka odgovara svojim biracima),ali kapiram da bi neki voleli da se malo savije demokratski princip samo zato sto je njihova stranka "demokratskija" od ostalih.
Dok se neizvucemo iz kandzi crvenih internacionalaca ,i shvatimo da nacionalno nije isto sto i nacisticko ( a ima ovih sto smatraju da im je 5 iz srpskog u osnovnoj,a najzad i srednja skola , dobra osnova za shvatanje drustevenopolitickih prilika kao i istorijskih okolnosti),nema spasa ovoj drzavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
DSS je itekao izneverio svoje glasace.
Konkretno u Pozarevcu "veliki" Mata-Demokrata je obarao , na lokalnom nivou, kolaiciju SRS-SPS-PSS. I sta je na kraju uradio?
Pred celom Srbijom, po partijskoj disciplini, glasao je za radilala Tomislava Nikolica.
Pitam ga-"Kako ima obraza da pomene da je demokrata ? Kako je zamislio da ce i dalje nastaviti sa rusenjem "neprincipijelne" kolaicije u Pozarevackoj skupstini opstine ?
Da li iko vise moze njemu verovati?"
Mnogo pitanja ali ne verujem vise ni Maticu ni mnogim DSS-ovcima. Zbog takvih - partijskih poslusnika- kao za vreme SKJ- mi smo ovde gde jesmo.
Ne verujem da ce takvim postupcima DSS obradovati simpatizere i glasace.
U Pozarevcu-konkretno- nekoliko clanova glavnog odbora DS napustaju clanstvo te stranke zbog desvanja u Skustini i izbora Tome nikolica za predsednika.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
digresija

kaže meni moj profesor matematike " Koštunica ti je isti ko Šešelj samo u belim rukavicama" 1994. godine 
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Kostunica je skoro kao Milosevic unazadio Srbiju, koristeci njegove poslusnike i poltrone kao svoje demokrate

Kostunice tako treba ja te glasa ti me jeba
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma najbolje da se demokratskim principom napravi demokratska vlada 5% ldp koalicije + 20% ds-ovih glasova a onih 75% gradjana ko jebe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.