Pa dobro, nisam ni mislio da ce neki akrepi i aljkavuse da napreduju i da uspevaju da koriste svoje "cari"...naravno da tu prvenstveno mislim na bolje ribe....mada ne sumnjam da bi i losije ribe rado koristile svoje pogodnosti samo da su bolje ili da imaju vise para da se srede....zato je i podeljeno to na sektore kao sto sam i naveo u prvom postu...u proizvodnim halama i fabrikama, radnice se svalerisu sa sefovima sektora, predradnicima i ostalo, to su uglavnom starije ili manje atraktvivnije zene, nizeg obrazovnog profila sa istim takvim nadredjenima....
Al i one se na svoj nacin snalaze....
Tako nesto tesko da ces da vidis u obrnutom smeru.... jedino na insistiranje ako je zensko sef tj direktor pa baci oko na nekog podredjenog......
Bokte, u našoj industriji k'o u španskoj sapunici... :-k
Bambina, nego sta bwe! :chuckel: Moja sefica kad je pominjala svoj zivot, uvek je govorila da je to jedna spanska serija! Kad je trebala da spusti cenu kod nabavljaca kafe nije se ustrucavala da ide sa njim negde drugde na kafu.... :mrgreen: A ti gledas i ne verujes, :weirdface: ... za `malo` jeftiniju kafu! 8-[
Bambina, nego sta bwe! :chuckel: Moja sefica kad je pominjala svoj zivot, uvek je govorila da je to jedna spanska serija! Kad je trebala da spusti cenu kod nabavljaca kafe nije se ustrucavala da ide sa njim negde drugde na kafu.... :mrgreen: A ti gledas i ne verujes, :weirdface: ... za `malo` jeftiniju kafu! 8-[
A najgore od svega sto je verovatno i uspela da snizi cenu kafe..... ](*,) ](*,)
Sda zenama.............. i kasnije zenama.................. Muskarac je kasnije stub porodice... mora on sve to da izdrzava......... a sad mora prvi da prilazi.........
Lakse je curama. Mi u danasnje vreme imamo vise razloga za "brigu" Momci moraju da razmisljaju da kupe devojci nesto, da je izvedu ugrad, da sipaju gorivo i jos puno mnogo bitnijih stvari. A kako kad mnooogi nemaju posla (para) uopste? Briga devojke je da se obuce, nasminka i gotovo ( moraju da budu lepe za nas :flower:)
DA nije ovo mala predrasuda :-k dobro, malo si se na kraju izvukao... mislim da je svima nama tesko bez obzira na pol. Samo zavisi ko je vise snalazljiv i ko ima srece
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog... Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.