Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ?
Da
58.6%  (194)
Ne
41.4%  (137)
Ukupno glasova: 331
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je devojka manje vredna ,manje je cenite ako je imala vise muskaraca ?  (Pročitano 228160 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Ma sve na lomacu,mada i goljotina nije losa..A zaboravio sam nisu vredne ni za giljotinu,a i drva skupa pa ne moze lomaca Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia krntija
nema tog muškarca koji ne želi seks sa što više žena. osuđivati žene koje su imale seks sa više muškaraca je neverovatno sebično.
ne, nije manje vredna, podjednako cenim devojku koja je nevina i devojku koja je imala više muškaraca.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
podjednako cenim devojku koja je nevina i devojku koja je imala više muškaraca.
kad bi razmisli shvatio bi da ne mislis tako
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
nema tog muškarca koji ne želi seks sa što više žena. osuđivati žene koje su imale seks sa više muškaraca je neverovatno sebično.
ne, nije manje vredna, podjednako cenim devojku koja je nevina i devojku koja je imala više muškaraca.

Smile  Smile  Smile Ovo me je baš nasmejalo, ali ne ono nešto uvredljivo i podsmešljivo, nego iskreno.

Vidi shke crew možda čovek stvarno tako misli - kolko ljudi, tolko ćudi. Ja sam napisao da 99,99% muškaraca ne misle tako i to je činjenica, samo je pitanje koliko njih to otvoreno priznaje. To znači da na 10.000 muškaraca dođe jedan koji stvarno iskreno misli tako kako je to bookee napisao. Ako uzmeš u obizir ukupan broj muškaraca na svetu dobićeš brojku oko 2 do 3 miliona onih koji tako misle.  Smile

Dakle ima ih dosta onih koiji tako misle u apsolutnom smislu, ali procentualno ih je zanemarljiv broj. Od onih 99,99% koji smatraju suprotno to. jest 9.999 muškaraca od 10.000, više od pola će pričati suprotno od onoga što stvarno misle, iz prostog razloga što se tako umiljavaju i na taj način varaju devojke i žene, ne bi li lakše dobili ono što žele, pa ih posle sa zadovoljstom šutnu i hvale se u društvu kako su: "odradili kurvu".  Smile

Pitanje je samo da li su devojke i žene dovoljno pametne da više cene onoga ko im govori istinu (makar im se ta istina ne dopadala), ili više vole da daju prednost onima koji ih besomučno lažu (jer čuju ono što im se dopada), ja bih rekao da su sklonije ovoj drugoj opciji, pa su posle ljute na ceo muški rod, čak su više ljute na one koji ih ne lažu.  Smile

A stvarno se ovo moje pisanije ne odnosi na bookee-a, nemam razloga da sumnjičim čoveka da laže, verujem da je on iskreno jedan od onih koji tako misle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i

Smile  Smile  Smile Ovo me je baš nasmejalo, ali ne ono nešto uvredljivo i podsmešljivo, nego iskreno.

Vidi shke crew možda čovek stvarno tako misli - kolko ljudi, tolko ćudi. Ja sam napisao da 99,99% muškaraca ne misle tako i to je činjenica, samo je pitanje koliko njih to otvoreno priznaje. To znači da na 10.000 muškaraca dođe jedan koji stvarno iskreno misli tako kako je to bookee napisao. Ako uzmeš u obizir ukupan broj muškaraca na svetu dobićeš brojku oko 2 do 3 miliona onih koji tako misle.  Smile

Dakle ima ih dosta onih koiji tako misle u apsolutnom smislu, ali procentualno ih je zanemarljiv broj. Od onih 99,99% koji smatraju suprotno to. jest 9.999 muškaraca od 10.000, više od pola će pričati suprotno od onoga što stvarno misle, iz prostog razloga što se tako umiljavaju i na taj način varaju devojke i žene, ne bi li lakše dobili ono što žele, pa ih posle sa zadovoljstom šutnu i hvale se u društvu kako su: "odradili kurvu".  Smile

Pitanje je samo da li su devojke i žene dovoljno pametne da više cene onoga ko im govori istinu (makar im se ta istina ne dopadala), ili više vole da daju prednost onima koji ih besomučno lažu (jer čuju ono što im se dopada), ja bih rekao da su sklonije ovoj drugoj opciji, pa su posle ljute na ceo muški rod, čak su više ljute na one koji ih ne lažu.  Smile

A stvarno se ovo moje pisanije ne odnosi na bookee-a, nemam razloga da sumnjičim čoveka da laže, verujem da je on iskreno jedan od onih koji tako misle.
Uvek dajes detaljne odgovore i skroz tacne Smile

Slazem se sa svim tim sto si rekao,pogotovo sa drugim pasusom,koji je nazalost tacan Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
muskarci preuzeli zenski kutak  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Pa kad znamo bolje od vas o vasem misljenju Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Da li zaista devojke koje su imale puno partnera to "priznaju" trenutno aktuelnom ?
IP sačuvana
social share
Bogat sam. Imam oči. Ruke. I pune džepove dobrih reči.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Da li zaista devojke koje su imale puno partnera to "priznaju" trenutno aktuelnom ?

ja znam nekoliko primera koje su precutale neke skakljive stvari , cak i abortuse aktuelnom a sadasnjem muzu .
izgleda da sam ja jedina budala koja je rekla sve . Smile

Pa kad znamo bolje od vas o vasem misljenju Smile Smile Smile

ako ako , drago mi je da su se muskarci ukljucili u sve zenske teme  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Ne vidim poentu u ispitivanju broja partnera. Zasto bih uopste nekom dala priliku da me procenjuje na osnovu toga. Generalno za muskarce nije dobro ni kad ste imale malo partnera (smara ih neiskustvo) a i kad ste imale puno ( predrasude, sujeta).
Zato, sta si me pitao? Ne razumem pitanje.  Smile
IP sačuvana
social share
Bogat sam. Imam oči. Ruke. I pune džepove dobrih reči.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.