Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:47:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je danas teže biti majka?  (Pročitano 15109 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung 111111
napraviste zene u andjele na zemlji  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
pa, vidi...uopste ta tvoja opaska nije daleko od istine...

doduse, andjeli znaju da mutiraju u ko zna sta sve pride, ali generalno...u gadnom je problemu muskarac koji od zene ne napravi andjela, ne vidi da to jeste i ne umije da uziva u jednoj zeni i iskoristi potencijal zenskih bedara i zagrljaja...koji te, by the way, cekaju na ulazu i vrlo cesto, na silasku sa ovog svijeta...

poeticno receno?

skroz...

majke, sestre, cerke, kurve, ljubavnice, babice....predivno.
ja sam licno odusevljena.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 12:20:39 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Sto bi rekla jedna moja prijateljica: Ja pravim ljude a sta radis ti?

Andjeli...znas kako dragi moj kolega, mnogi i smatraju svoju zenu andjelom, ipak mu je ona\ili ce roditi naslednika i time produziti lozu.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Realno, ko ga boli qrac da li je teze ili nije? Smile

Sad je sad. Onda je onda. Ende.

Sta dramite...ko neke zene jbt... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Danas je sve "teze".

Manje tesko, a vise se ljudi zale.

Stas moja matora kad je studirala imala 1 kaput citav faks, ogrev na drva, nekakve ruske knjige iz kojih je bilo zajebano ucit..
I ja da se zalim  Smile

Isto je i sa majcinstvom bilo, svako jutro putovala do BG 2.5h na poso pa nazad.. a nas 2-ica malih i chale kuci.
Al et s tim ne mogu da se poredim nisam zensko.

Kak's ti. Sad tesko? ROFLMAFAO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Bas mi je drago... i ja u provedem po 2h u prevozu... a oni koji imaju nesrecu da zive u gradskim naseljima (Novi Beograd, Banjica, Vidikovac, Borca, Ovca, Kumodraz, Brace Jerkovica, ...), provedu i vise...

Sto se tice knjiga... isto... a i ne znam ko ima 20 kaputa... eventualno 2...

Poenta tvog posta je ...?
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 14:35:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
lepo je biti žena i majka. Ne postoji ni jedna oblast samopotvrđivanja koja je lepše nagrađena od majčinstva. Naravno postoje kao i u svim oblastima života devijantne ličnosti koje nisu za roditeljstvo ali takvih ima možda 1%. Nažalost danas postoji i mnogo onih koji podležu propagandi o karijeri u zemlji gde bolje živi seljak nego građanin, intelektualizmu na univerzitetima na kojima predaju ljudi koji nisu uspeli da napišu naučni rad nego su doktorat kupili u Istočnoj Nemačkoj na temu Marksizam i ... i samoživosti koja negde oko 35. godine odjednom doživljava transformaciju kroz saznanje o bezvrednosti onog što je prethodno viđeno kao vrhunsko zadovoljstvo i razumevanje da je biti voljen onda kad više nisi seksi i nisi ničije dete mnogo veće zadovoljstvo.

Nije teško biti majka ni otac. Neistina je da je neko neispavan zbog bebe, a nije neispavan jer zjala u TV do 3 noću. Nije tačno da se sa malom decom ne može izaći u društvo ili kafanu. Samo treba obezbediti baba siting ili se dogovoriti za dnevni izlazak. Uvek ima parova koji takođe imaju decu i odgovara im dnevno druženje gde će se i deca družiti u isto vreme.  Neistina je i da neko od 30 godine ide noću po diskotekama i ubija se po splavovima pa bi mnogo žrtvovao od sopstvenog života promenom ritma. Nije ni istina da je danas teško brinuti o deci. Pored vrtića i obdaništa, baka i deda koji  uživaju u svojim uničićima, tetaka, sestara i braće, drugarica i drugova uvek ima nekog ko će uskočiti kad treba i kome rado uskačemo.

Nema smisla plašiti se roditeljstva. Još manje smisla ima lagati sebe da je taj strah nešto drugo nego strah izmišljajući mu nova imena.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 14:36:41 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Bas mi je drago... i ja u provedem po 2h u prevozu... a oni koji imaju nesrecu da zive u naseljima... provedu i vise...

2.5 sata u jednom, pa u drugom smijeru (5) do BG na specijalizaciju medicine.. 
I nije iz naselja, nego iz Bosne.

Knjigu sad mos nac bolju prilicnon makar na mom faksu.

1 olinjali kaput za zimu, ne 1,2 solidna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Bas mi je drago... i ja u provedem po 2h u prevozu... a oni koji imaju nesrecu da zive u naseljima... provedu i vise...

Ne bih da budem zla... ali.. mogao je tvoj otac da joj pomogne i preseli vas privremeno u Beograd...

Inace... nije usamljena... poznanik iz Madjarske svakog dana putuje, takodje... 200km na posao... u jednom smeru... sedne u voz...otvori laptop... obavi sta ima od posla... a kuci ga cekaju zena i malo dete...
Ne mogu da se presele u Budimpestu jer zena ima dobar posao u tom mestu... tako da.. mogu da biraju - jos  jedna plata ili da on putuje 400km svakog dana...

Moji roditelji, takodje, su ziveli 200km jedno od drugoga... zbog posla.. ja sam oca vidjala vikendima i na odmorima... Smiley

Tako da... takve stvari se i danas desavaju... Na Zapadu su normalne...

A to za olinjali kaput... to je mit... bez uvrede... i danas je luksuz imati puno garderobe...
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 14:44:51 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122

Ne bih da budem zla... ali.. mogao je tvoj otac da joj pomogne i preseli vas privremeno u Beograd...

Inace... nije usamljena... poznanik iz Madjarske svakog dana putuje, takodje... 200km na posao... u jednom smeru... sedne u voz...otvori laptop... obavi sta ima od posla... a kuci ga cekaju zena i malo dete...
Ne mogu da se presele u Budimpestu jer zena ima dobar posao u tom mestu... tako da.. mogu da biraju - jos  jedna plata ili da on putuje 400km svakog dana...

Moji roditelji, takodje, su ziveli 200km jedno od drugoga... zbog posla.. ja sam oca vidjala vikendima i na odmorima... Smiley

Tako da... takve stvari se i danas desavaju... Na Zapadu su normalne...

A to za olinjali kaput... to je mit... bez uvrede... i danas je luksuz imati puno garderobe...

Ccc.. od kojih para.

-
Kako mislis mit? Ne mislim na puno garderobe. Nego sklepas za nesto solidno, kad ti uleti neka mrva.
Tad neki nisu mogli ni to.

Zar ne znas "mitove" da je cale (drugov) kad je doso u BG i sela imo 1 pantole i par majica sveukupno.

Imali ljudi po 1 cipele citav faks.. pune rupa (piso o tim studentima i Momo Kapor)..

Promjenio sam temu malo na studiranje, bez obzira.. sredstava za ciljeve je bilo manje a postizalo se fino.

--
Mozda su tvoji imali bolje uslove, al generalno dosta roditelja je u smijesnim uslovima studiralo a isto i stvarali porodicu. Nije to mit.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2011, 14:56:27 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:47:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.