Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:40:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je covek bio na Mesecu?  (Pročitano 223655 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ovaj dokumentarac je jos jedna potvrda da su Amerikanci bili na Mesecu i to potvrda od Rusa.A sto se tice ostalih delova mislim da su preuvecali ovo oko nepoznatih letelica i brodova

Rusi nikad nisu opovrgli da su Amerikanci bili na Mesecu a sa tadasnjom ruskom tehnologijom ne bi mogli Ameri da ih prefarbaju. Interesantno je da su Ameri odjednom prestali da idu na Mesec, moze da se to protumaci troskovima ili kako tamo nema nista pa nema ni razloga da se leti tamo. Sa druge stranme, dobro, Rusi su izgubili trku sa Amerima, ali mogli su kasnije da odu na Mesec, cisto da pobodu simbolicno zastavu a imali su skoro zavrsen program, doduse, koji je pracen nesrecama i gubicima ali opet je bolje dovrsiti nego odustati na manje od pola puta. Kinezi su poslali svog astronauta da eto pokazu da i oni to mogu (mada postoji isto proca kako je to fake ali o tom potom)
A americki program je zavrsen relativno brzo, samo posle tri godine.
Sto se tice potencijane baze nekih alijena na Mesecu to im je idealna baza, nesto kao Dijego Garcija Amerikancima. Da spekulisemo, moze biti za neke rude. Ili da spekulisemo dalje pa da kazemo da tamo imaju, ili su imali neke njihove vojne baze pa su se rokali ili izmedju sebe, mozda ni oni nisu tako bas savrseni ko sto mi zamisljamo, ionako se sve okrece oko vlasti, teritorija, resursa...

U ovom dokumentarcu je receno da su Ameri vec isplanirali misije Apollo 18 19 20 da je sve bilo spremno i rakete i gorivo medjutim odustali su i delove Apollo programa iskoristili za lansiranje svemirske stanice SkyLab.
A da li su Rusi planirali da idu na Mesec kao Amerikanci odnosno da li je i njihov program bio zasnovan na lunarnom, komandnom servisnom modulu ili su imali neki drugi projekat?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ovaj dokumentarac je jos jedna potvrda da su Amerikanci bili na Mesecu i to potvrda od Rusa.A sto se tice ostalih delova mislim da su preuvecali ovo oko nepoznatih letelica i brodova

Rusi nikad nisu opovrgli da su Amerikanci bili na Mesecu a sa tadasnjom ruskom tehnologijom ne bi mogli Ameri da ih prefarbaju. Interesantno je da su Ameri odjednom prestali da idu na Mesec, moze da se to protumaci troskovima ili kako tamo nema nista pa nema ni razloga da se leti tamo. Sa druge stranme, dobro, Rusi su izgubili trku sa Amerima, ali mogli su kasnije da odu na Mesec, cisto da pobodu simbolicno zastavu a imali su skoro zavrsen program, doduse, koji je pracen nesrecama i gubicima ali opet je bolje dovrsiti nego odustati na manje od pola puta. Kinezi su poslali svog astronauta da eto pokazu da i oni to mogu (mada postoji isto proca kako je to fake ali o tom potom)
Sto se tice potencijane baze nekih alijena na Mesecu to im je idealna baza, nesto kao Dijego Garcija Amerikancima. Da spekulisemo, moze biti za neke rude. Ili da spekulisemo dalje pa da kazemo da tamo imaju, ili su imali neke njihove vojne baze pa su se rokali ili izmedju sebe, mozda ni oni nisu tako bas savrseni ko sto mi zamisljamo, ionako se sve okrece oko vlasti, teritorija, resursa...

Problem se javlja sto ljudi misle da su i jedni i drugi neverovatno tehnoloski jaki da ne bi moglo nista da im promakne.
Eto desilo se i bombardovanje `99 pa nam nisu unistili ni 10 tenkova, a svaki avion je imao visokotehnolosku kameru koja moze da se koristi i u mrklom makru.
A da ne pricam da pola avion sto smo kupili od rusa kroz par godina nista valjalo nije pa smo `99 bili bez i jednog lovca, tako da price da su i jedni i drugi tehnolosko nadomcni je ne znanje tehnoloskih mogucnosti.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2012, 01:29:19 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Mene zanima po kom osnovu se deli, ovo je ok u dokumentarcu, a ovo je laz? Licna uverenja ili nesto konkretnije? Ne samo u dokumentarcu. U bilo kojoj vesti.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2012, 01:15:35 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

Problem se javlja sto ljudi misle da su i jedni i drugi neverovatno tehnoloski jaki da ne bi moglo nista da im promakne.
Eto desilo se i bombardovanje `99 pa nam nisu unistili ni 10 tenkova, a svaki avion je imao visokotehnolosku kameru koja moze da se koristi i u mrklom makru.
A da ne pricam da pola avion sto smo kupili od rusa kroz par godina nista valjalo nije, tako da price da su i jedni i drugi tehnolosko nadomcni je obicno preterivanje.

Pa sve ove svemirske letelice, sateliti, stanice su na dosta primitivnom nivou.Spejs satlovi su bili malo moderniji sto se tice izgleda i upravljanja ali su imali druge mane.Ovo je dakle trenutno stanje svetskih sila ako budu ulagali u nove tehnologije sigurno ce popraviti greske i propuste koje si naveo

Mene zanima po kom osnovu se deli, ovo je ok u dokumentarcu, a ovo je laz? Licna uverenja ili nesto konkretnije? Ne samo u dokumentarcu. U bilo kojoj vesti.
Kad Rusi nesto kazu onda to mora da je istina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Pa kako onda nije istina da ih je neko oterao sa Meseca ? Ili da su tamo nasli sto sta. ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja tvrdim samo iz par stvari, a to je da su rusi bili neprikosnoveni u svemiru, a sami nisu hteli da se upute na takav put,  jer su znali da tadasnjom tehnologijom tako nesto bi bilo suludo.

Amerikanci su vesti manipulator takva im je kultura, prvi su izmislili holivud, uglavnom sve rade zbog profita, tako da od njih je i bilo moguce iscenirati tako nesto, jer niko nije mogao pratiti letelicu do meseca i nazad, a tada je uveliko moglo da se na platnu prikazu SF filmovi, uostalom svi znaju kako se zavrsila podvala kad su se "teroristi" zakucali u kule bliznakinje.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2012, 01:39:57 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Ja tvrdim samo iz par stvari, a to je da su rusi bili neprikosnoveni u svemiru, a sami nisu hteli da se upute na takav put,  jer su znali da tadsnjom tehnologijom tako nesto bi bilo suludo.

Amerikanci su vesti manipulator takva im je kultura, prvi su izmislili holivud, uglavnom sve rade zbog profita, tako da od njih je i bilo moguce iscenirati tako nesto, jer niko nije mogao pratiti letelicu do meseca i nazad, a tada je uveliko moglo da se na platnu prikazu SF filmovi, uostalom svi znaju kako se zavrsila podvala kad su se "teroristi" zakucali u kule bliznakinje.

Velike pare su ulozene u projekat slanja coveka na Mesec od stranje Amerikanaca.Takodje veliki broj naucnika iz celog sveta je ucestvovao u razvijanju projekata cak je bilo i nekoliko njih i iz bivse Jugoslavije tako da mislim da u ovom slucaju nije bilo manipulacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja tvrdim samo iz par stvari, a to je da su rusi bili neprikosnoveni u svemiru, a sami nisu hteli da se upute na takav put,  jer su znali da tadsnjom tehnologijom tako nesto bi bilo suludo.

Velike pare su ulozene u projekat slanja coveka na Mesec od stranje Amerikanaca.Takodje veliki broj naucnika iz celog sveta je ucestvovao u razvijanju projekata cak je bilo i nekoliko njih i iz bivse Jugoslavije tako da mislim da u ovom slucaju nije bilo manipulacije

Misli kako hoces, ja ti ne mogu promeniti misljenje ako sam ne budes gledao realno na stvari.
Jos jedan bitan faktor je to da americka vojna tehnologija uopste nije toliko nadomcna od drugih, kao sto sam nacio da su otisli na mesec, tako sam smatrao da su ameri neprikosnoveni u vojnoj industriji dok nisam procitao tekstove od ljudi koji su testirali tenkove.
Npr. tenk abrams je dalko losiji od naseg tenka M-84 ili kineskih. Citajuci tekstove od ljudi, a vec sam napisao na temi o tenkovima na ovom delu foruma, je taj da kinezi imaju najbolji top, a da nas tenk je bio precizniji u pokretu od abramsa.
Kako onda tako tehnoloski nadomcna sila moze da ima tenk koji je toliko losiji od kineskih to je bilo za vreme rata `90 na bliskom istoku.
Covek kaze isto to da i sami oficiri nisu znali prednosti i mane tenkova kao i sami tenkisti jer naravno nisu probali ostale masine, tako da i sami naucniici nisu imali pristup kamerama koji bi mogli pratiti module koji su isli na "mesec" niti su vrsili probe modula niti su mogli da znaju kako bi se ponasali na mesecu itd. vec su samo gledali sliku preko ekrana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 701
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Kako nisu vrsili probe modula?Pre cuvene Apollo 11 misije bile su njih 10.u svakoj od tih misija su se tesirala sva tri modula tako da su itekako znali kao ce se moduli ponasati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Gravitacija, temepratura, potisak itd. jedno je teorija drugo je praksa,  na zemlji nisi mogao da testiras masinu jer su uslovi drugaciji nego na mesecu.
I sam put do meseca je diskutaliban jer nisu vrsili probe oko zemlje, i ljudi koji su bili unutar letelice nisu mogli da izadju iz nje kad bi obukli odelo koje su navodno nosili kad su setali po mesecu.

Tako da prvo treba da testiras u najrealnijim mogucim uslovima a kod amera je suprotno, oni su direktno otisli do meseca spustili na isti i vratili. Zar nije malo SF?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2012, 02:25:40 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 21:40:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.