Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je bivši vaše drugarice zabranjena zona  (Pročitano 7711 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ne jedem tamo gde serem
i ne bi podneo da me neko gleda popreko zbog ribice
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 111111
Mislis ne seres tamo gde jedes  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mislis ne seres tamo gde jedes  Smile

to mu dodje na isto  Smile
bivse ribe mojih ortaka su no no  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
naravno da je zabranjena zona Smile

i...totalno bi mi bilo bzv da neko od mojih bivših se na taj način uvuče ponovo u moj život kao dečko moje dobre drugarice...

mada, stvarno ima čudnih situacija gdje ljudi odigraju neočekivano civilizovano.

poznajem curu koja se udala za bivšeg dečka svoje starije sestre.
s'tim što je između zabavljanja sa obije bilo nešto kao kad bi rekao '' keks''.

i bilo je napeto izvjesno vrijeme....između njih dvije, između njega i starije sestre, pa između njihovih matoraca...čitavo vrijeme je u vazduhu lebdjela tolika količina neprijatnosti, da je bilo malkice mučno sresti ih u samom početku... Smile

međutim, evo u braku su skoro deceniju i on je muž i zet za primjer... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 09:17:47 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Citat
naravno da je zabranjena zona

Не би требало да буде. Ок, разумем ја ту резерву из поштовања према пријатељу, али сматрам да прави пријатељ не би имао ништа против тога, па чак би и могао да подстакне целу ствар. То је уједно и добар тест пријатељства, јер мени би било себично са његове стране уколико би правио проблем. Поготово ако заиста нема више ништа међу њима. Шта сад, он није са њом ал и даље држи тапију на њу, па не сме ортак који би са њом можда био срећан ни да је погледа? То је фрка? Ал зато није фрка кад је тамо неки непознати трпа. Наравно да није... то није велеиздаја. Па дабоме да је велеиздаја ако си себични сујетни скот Smile Ако си прави пријатељ, биће ти драго да учиниш свог пријатеља срећним.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 13:09:09 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Citat

Не би требало да буде. Ок, разумем ја ту резерву из поштовања према пријатељу, али сматрам да прави пријатељ не би имао ништа против тога, па чак би и могао да подстакне целу ствар. То је уједно и добар тест пријатељства, јер мени би било себично са његове стране уколико би правио проблем. Поготово ако заиста нема више ништа међу њима. Шта сад, он није са њом ал и даље држи тапију на њу, па не сме ортак који би са њом можда био срећан ни да је погледа? То је фрка? Ал зато није фрка кад је тамо неки непознати трпа. Наравно да није... то није велеиздаја. Па дабоме да је велеиздаја ако си себични сујетни скот Smile Ако си прави пријатељ, биће ти драго да учиниш свог пријатеља срећним.

it goes both ways ... Зашто ти не би први учинио нешто за свог пријатеља? То јест не стартовао баш ту и ту, а не очекивао да се он прихвати незамерања. Прави тест пријатељства је да си спреман да човека, жену, куче прихватиш какви јесу, са свим њиховим по твом мишљењу ирационалним ставовима, да не мора чак ни да ти каже шта му смета, да га познајеш довољно добро да знаш и без тога.

Сума сумарум ... ово што ти очекујеш од њега да му не смета ... је сујетније и себичније него што он очекује од тебе да заобиђеш ту и ту дотичну.

Елем једном сам се зајебао и тако нешто направио јер сам био убеђен да њему не смета ... и упетљао сам се толико да сам себи рекао никад више. Бар не бивше људи које поштујем ... остале заузете су фер гејм  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citat

a, pa vidi...potpuno je tačno da sam ja na momente i sujetni skot...i da, zašto i to ne uzeti u obzir?

ja volim jako svoje prijateljice, nemam ih za izvoz, ali volim ih beskrajno...a to podrazumjeva da ih i poštujem i da, svakako...i to poštovanje igra određenu ulogu kada se ne bih...usudila da se '' tripujem'' na bilo koji način u vezi sa njihovim bivšim ljubavima.

ali...nije samo to...da budem iskrena Smile

te bivše njihove momke toliko dobro znam, toliko ih dobro znam...da je to za jedno...bljuc... Smile

znam takve detalje....da to ubija svaku seksualnu konotaciju...bar kod mene Smile

drugo i ne manje bitno...toliko volim te moje prijateljice...da ne postoji taj muškarac, u mom slučaju, koji bi mogao, a do sada bi tako, da dovede u pitanje moj i njen odnos...ma, nema šanse... Smile

ja se jako rijetko zaljubljujem, ljubav je kod mene...kao ono jebena kometa koja na sedamdeset i kusur godina proleće kraj zemlje...da me seksualno privuče neko-ništa lakše...ali da mi se neko uvuče pod kožu, da zavolim toliko da mi je razum na leru...pa da žrtvujem bilo šta ili da, ne daj Bože....to bude iskušenje ili kamen spoticanja između mene i moje sestre po oružju...e, to je u domenu...naučne fantastike Smile

osim toga...ja priznajm da sam...ekstremno lijena Smile

meni je i ljubav pa i seks- na kraju krajeva...nešto što ima veze sa apsolutno lako, zabavno i samo uživanje.

a to ni ljubav ni seks sa bivšim moje drugarice...ne može biti.

i meni odmah libido....minus beskonačno.

osim toga...to su muškarci koji su sa moje dvije prijateljice prepričani...

iskreno, bilo je beskrajno vrućih i dobrih u svakom smislu frajera među njima ( laka im crna zemlja Smile)...ali poslije sve priče i energije koja je utrošena na njih ( nadasve od strane moje dvije sestre)... izgledaju kao insekti...probodeni čiodom Smile

meni bi sve sa njima u domenu seksa i ljubavi...bila čista nekrofilija.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Osecanja tu igraju ulogu, a ne toliko sam postupak.. ako je recimo neki tip bio sa nekom ribom cisto radi sporta, kapiram da sve i da neko iz njegovog drustva smuva tu istu ribu, njemu to nece predstavljati nikakav problem.. ali ako je bilo emocije izmedju njih, to bi vec trebalo ispostovati na nacin - kloniti se te osobe ..

Uostalom, mozda nije lose ni pomisliti, kakva je to osoba koja nema nikakav problem da se prvo zabavlja sa jednim momkom pa onda sa njegovim dobrim drugarom... ili drugaricom.. zar na planeti nema drugih ljudi  Smile ono kao, izadji iz stana, ljudi hodaju ulicama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Шеширчић, ти гледаш из своје садашње перспективе, ал ајд причајмо хипотетички и да пробамо задржати објективност колко толко... Шта да ти ниси удата (извини ако ниси, ал чини ми се да сам негде некад прочитао да јеси, а можда само такав утисак имам) и да си упознала свог садашњег мужа у својству бившег дечка своје пријатељице?

it goes both ways ... Зашто ти не би први учинио нешто за свог пријатеља? То јест не стартовао баш ту и ту, а не очекивао да се он прихвати незамерања.

Сума сумарум ... ово што ти очекујеш од њега да му не смета ... је сујетније и себичније него што он очекује од тебе да заобиђеш ту и ту дотичну.

Да је у питању актуелна девојка ортака ми, поптуно бих се сложио са тобом. Али то није случај... и зашто бих ја онда себе лишио могућности да будем срећан, ако већ могу, а притом нико не губи? Ако је то још већи себичлук, онда да - јесам, себичан сам.

Прави тест пријатељства је да си спреман да човека, жену, куче прихватиш какви јесу, са свим њиховим по твом мишљењу ирационалним ставовима, да не мора чак ни да ти каже шта му смета, да га познајеш довољно добро да знаш и без тога.

Тачно, али није само то... Пријатељство иде још даље. Пријатељство подразумева услуге и међусобно помагање. Кад останеш на путу са сјебаним карбуратором у сред ноћи, а он устане и дође на твој позив. Кад те шест будалетина који ће те сигурно изгазити нападне, а он улеће за тебе знајући да ће и он сам бити изгажен. И кад год ти нешто затреба.... То раде пријатељи.

Елем једном сам се зајебао и тако нешто направио јер сам био убеђен да њему не смета ... и упетљао сам се толико да сам себи рекао никад више. Бар не бивше људи које поштујем ... остале заузете су фер гејм  Smile

Па видиш, мени је једном ортак хтео да смува бившу. Дошао да ме пита за благослов... ја га гледам и питам га "Дал си ти нормалан?". Он мученик стао, покуњио се, кренуо да се извињава, а ја кома!  Smile

Ало човече, шта бре има и да ме питаш? Наравно да не немам ништа против, побогу ортак си ми. Шта тебе усрећује и мене усрећује... уосталом, боље да је кара неко за кога знам да је људина, него ли неко за кога не знам.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 17:23:47 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
okej...važi...sviđa mi se predlog...šta je meni kao udatoj ženi ostalo nego li da sada zamišljam određene situacije!? Smile

a Bogu hvala...mašta zna da mi bude na zavidnom nivou.

jesi u pravu u smislu da sada i govorimo o hipotetičkim situacijama....ali, vidi...principi su nešto što, slažem se dok ne budemo u pipavim situacijama, nas i određuju kao ljude.

a moj princip je tu uvijek bio čvrst- sadašnji ili bivši dečko moje drugarice je...no, no, no...

ali, lako mi je bilo...nisam zaljubljive prirode...a da me neko seksualno privuče...lako znam da iskontrolišem...ako vidim da me skupo košta.

okej, zvuči užasno...ali gledam koliko nešto košta...a lako mi bilo da gledam, jer sa ozbiljnim emocijama prema muškarcu...teško da se mogu pohvaliti puno puta u životu. sramno malo puta...gledajući moje godine Smile

jednom...na jednom okupljanju zatvorenog tipa...prepunoj alkohola i lake droge...uhvatio me je za sisu tadašnji '' šetač'' moje sadašnje kume...

ja sam bila u laganoj izmaglici..a on...a šta znam...nije loš frajer, ali ne hvataj me za riječ i baš tu situaciju...činjenica jeste da sam vidjela ružičaste slonove Smile...i iskreno, njih dvoje su i tom momentu imali budućnost taman vjerovatnu koliko i da meni sleti sada meteor na kuhinjskom stolu...ali, eto...toliko sam bila konektovana da sam sporije nego što bih pri čistoj svijesti sklonila ruku sa moje male sise....

mislim i da nisam sklonila...to bi bio jedan kres...i milion i trista govana oko kresa....i vjerovatno bih prokockala divno prijateljstvo...i puno bi me boljela glava...i šta ti ja znam...ali, nije mi se isplatilo valjanje u tom blatu...

ne sporim, kažu da se ljubav desi na neočekivanim mjestima, među štatijaznam ljudima...i to je super...meni se jedva desila generalno...ja sam ti emotivna sirotinja Smile

a zbog snoške...a uvijek sam znala kad je samo snoška...nikada nisam tripovala od snoške da je nešto drugo..e, pa zbog snoške...do koje u principu dolazimo lako danas....ne bih nikada žrtvovala ni lak na noktima... Smile

ne mješam posao i zadovoljstvo... Smile

a moj debljuškasti dragi muž.... Smile

a nemoj to da mi radiš...nije fer....jedva sam se fuzionisala sa nekim...ljubav ti je kod mene relikvija...

samo znam da bi bila prava šteta , ali prava šteta da sam ga upoznala kao bivšeg momka moje prijateljice.

znajući sebe....u startu bi sve bilo amputirano na vrijeme.

pazi, ili ne bi...hipotetički- mislim da bi.

e sad, ''bezobrazan'' si ti...neće te zadovoljiti odgovor jer je...hipotetički.... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2012, 17:54:19 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.