Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:57:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je bitan spoljasnji izgled?  (Pročitano 253455 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
U svemu je bitan spoljasnji izgled danas,moram reci nazalost...I kad je posao u pitanju uvek prolaze bolje lepsi i sto se tice dobijanja posla a i kasnije.
Kao da su lepim ljudima vrata svuda otvorena....To je sad neki svetski trend....
Na oglasu za posao uvek traze Mlade i Atraktivne devojke,nema veze da li zna posao bitan je izgled.Tako da mozemo reci da je spoljasnji izgled veoma bitan,ma koliko mislili da nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek s100
upravo tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
upravo tako
Mislim,sta da se lazemo treba stvari sagledati realno.Ali postoje i ljudi koji vise cene unutrasnju lepotu,i to je po meni Ok sasvim,jer je to nesto sto ostaje ceo zivot,lepota prodje,ali trenutno ima vecu cenu....
Kada pogledam slike nekih devojaka na ovom forumu,onda shvatim koliko smo mi lep narod u sustini....Valjda zato sto smo se mesali sa svakakvim narodima.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am hot!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 699
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5200
to mi je najvažnije
IP sačuvana
social share
I m sexy
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
to mi je najvažnije
Da li ti se desilo da si sa nekim ko je jako lep ali glup,ne zna recenicu kako treba da sastavi? Smile
Ili ne znas sa njim sta da pricas......
Svi obracaju paznju na lepotu,ali ipak mislim da muskarci vise u odnosu na zene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Meni je bitniji sarm, da taj neko zraci na neki poseban nacin.
Unutrasnja lepota je mnogo bitnija.
I lepota ima svoju cenu, vrlo cesto.
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Za neki prvi kontakt da, kad vidim pet devojaka, uvek tipujem na onu meni fizicki najprivlacniju, i izgled je jel'te uslov da bi uopste zapoceli neki razgovor. E sad, ako je devojka klasicna isfolirana, namazana, plitka barbika, naravno da cu odustati, al' ma koliko neko bio razocaran i ocajan u zenski po, ona zenska kombinacija "lepa - pametna - duhovita" jos uvek postoji.

Sto se tice nekih sledecih kontakata, ljudska psiha radi tako da nam se lica koja srecemo svakodnevno posle odredjenog vremena pocinju da svidjaju ( ne znam da li sam potrefio izraz lol), tako da npr. drug iz klupe, koleginica sa faksa, ili neko sa kim delimo kancelariju, ma koliko fizicki bili neprivlacni ( ruznoca je relativan pojam) postaju vrlo dragi, i kad ih ne vidimo recimo 2-3 nedelje, a sretnemo ih na ulici, uvek cemo im prici sa nekom vrstom radosti sto ih srecemo.

A da se recimo desi da moja devojka najednom poruzni, voleo bih je isto, ako ne i vishe, bas zato sto sam je upoznao celu Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Meni je bitniji sarm, da taj neko zraci na neki poseban nacin.
Unutrasnja lepota je mnogo bitnija.
I lepota ima svoju cenu, vrlo cesto.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da je kljucna cinjenica u tome da postoje "stepeni" ruznoce.
Tako da ako je neko  ruzan u stepenu "nije lijep" moze nadoknaditi to sarmom, duhovitoscu... jednom rjecju tom "unutrasnjom ljepotom", ali ako je neko ruzan u stepenu "okrutna sala boga" onda mu niko nece ni dati sansu jer ih njegova pojava uznemirava.

To su bila dva ekstremna stepena, ali postoje tu jos razni tipa "ne zna se hljeba najesti", "sirotan ma nije on kriv"...

Izgled je bitan u svim pogledima zivota.

Ja licno ne volim previse lijepe djevojke, zanimljivije su mi one "karakteristicne". Eto to je moje misljenje.
IP sačuvana
social share

Biće jedno sokoćalo u koje će ljudi gledati i vidjeti šta se dešava na drugom kraju svijeta.
                                        Mitar Tarabić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Postoje i sitacije kada se recimo meni svidi neka devojka,fizicki,a nekom drugom se ne svidi.Znaci da je tacna ona izreka [b]da su ukusi razliciti[/b].I to je dobro,jer svako moze sebi da pronadje neku osobu koja mu odgovara u fizickom smislu.
Naravno fizicki izgled nije najvazniji ali nije ni ne bitan i ne moze se 100% zanemariti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:57:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.