Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 09:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Beogradu potreban metro?  (Pročitano 31245 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Slazem se da treba graditi metro ali neka ga plate Beogradjani ako misle njime da se vozaju, ja mislim da je to posteno!
E ovo je tipičan srpski odgovor. Hoću da IMAM ali da ne platim. Aman, pa zar ćeš taljigama da se voziš kad jednog dana dođeš u Beograd. Ali, pod pretpostavkom da se šališ, pogodio si pravo u bolno mesto Srbije. Jer dokle god tako razmišljamo, nećemo ništa ni da imamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Slazem se da treba graditi metro ali neka ga plate Beogradjani ako misle njime da se vozaju, ja mislim da je to posteno!
E ovo je tipičan srpski odgovor. Hoću da IMAM ali da ne platim. Aman, pa zar ćeš taljigama da se voziš kad jednog dana dođeš u Beograd. Ali, pod pretpostavkom da se šališ, pogodio si pravo u bolno mesto Srbije. Jer dokle god tako razmišljamo, nećemo ništa ni da imamo.

Ја се рецимо кад дођем у Београд возим колима, а вама ако треба метро платите га. Ни ви нама не плаћате гориво па се ми опет возимо колима. Према томе, ради па заради и обезбеди себи све што ти треба.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Мада ... Smile и ви знате да бацате паре у празно, на пример шта ће вам та војвођанска скупштина, толико додатних посланика које треба да издржавате.

Ми са тим немамо никакве везе.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Мада ... Smile и ви знате да бацате паре у празно, на пример шта ће вам та војвођанска скупштина, толико додатних посланика које треба да издржавате.

Кад би та скупштина војводине стварно имала неке ингеренције онда би ови посланици што седе у Београду цркавали од глади јер им плата не би била ни 200 еура а камоли 2.000 колико је данас, а чисто сумњам да би и 200 имао ко да им да.
Најбоље да ви плаћате своје а ми своје и да свако троши оно што заради, па ако вам зафали да преживите ми ћемо вам дати мало, знаш онако на кашичицу као и ви нама.
И уосталом зашто се ти бринеш за посланике које ми плаћамо нашим парама, па не плаћаш их ти нити београд из градског буџета.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
У томе је и проблем. Не плаћа и не троши свако своје. Београд у републички буџет уплаћује 40% новца а враћа му се свега 7%. То су речи Ненада Богдановића и ја немам разлога да му не верујем. Има ту и један мали проблем што се тиче Војводине. Све што стиже из Војводине се плаћа по тржишним ценама од нафте до хране, што не важи увек за Београд. Нпр. цена електричне енегрије је далека од тржишне. Ја сам за то да се Војводини наплаћује скупља струја јер и они нама наплаћују нафту по светским ценама. Тј. залажем се да се укине монопол НИС-а па да увозимо гориво ко људи а не ово ђубре из Војводине. Исто важи и за шећер, уље, пшеницу итд. Војвођански мото би могао да буде: Најгоре а најскупље.

Друго ја не разумем ове из приградских насеља. Па њима се и највише исплати метро. Они су највише и угрожени, не централне градске општине.

Треће, ја не разумем шта се ви бринете како ће Београд да троши своје паре. Тј 7% беде које му република врати. Одакле вама идеја да ће неко узимати ваше паре. Београд и треба да плаћају београђани из градског буџета. Сигурно неће узимати ваше паре. Не брините се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Али би пре тога да продате тај исти нис и да паре стрпате себи у џеп јел тако?  Smile Немам ја ништа против да се то све лепо подели како ти кажеш. Грађани војводине нека уплаћују паре којима ће да се пуни буџет војводине а ви уплаћујте паре у буџет Београда. Па ко колико има толико и нека троши. Јел поштено?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
У томе је и проблем. Не плаћа и не троши свако своје. Београд у републички буџет уплаћује 40% новца а враћа му се свега 7%. То су речи Ненада Богдановића и ја немам разлога да му не верујем. Има ту и један мали проблем што се тиче Војводине. Све што стиже из Војводине се плаћа по тржишним ценама од нафте до хране, што не важи увек за Београд. Нпр. цена електричне енегрије је далека од тржишне. Ја сам за то да се Војводини наплаћује скупља струја јер и они нама наплаћују нафту по светским ценама. Тј. залажем се да се укине монопол НИС-а па да увозимо гориво ко људи а не ово ђубре из Војводине. Исто важи и за шећер, уље, пшеницу итд. Војвођански мото би могао да буде: Најгоре а најскупље.

Друго ја не разумем ове из приградских насеља. Па њима се и највише исплати метро. Они су највише и угрожени, не централне градске општине.

Треће, ја не разумем шта се ви бринете како ће Београд да троши своје паре. Тј 7% беде које му република врати. Одакле вама идеја да ће неко узимати ваше паре. Београд и треба да плаћају београђани из градског буџета. Сигурно неће узимати ваше паре. Не брините се.
ako nastavis da pljujes po vojvodini moracu da preuzmem neke cankove recenice o beogradskoj bagri...a veruj mi,to najmanje zelim Smile

btw kad govoris o nenadu bogdanovicu...radi to u proslom vremenu...covek je pokojni
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Гамбино ма шта причаш, ти си провинцијалац ваљда он зна он је роЏени београЏанин.  Smile
Ма нема проблема, бићу и провинцијалац ако треба, само нека изваде руке из мог џепа.
Нека ми преправе и место рођења, и уместо БГ, напишу провинција.
А знаш како је тек људима који су рођени у Земуну, а свуда се воде да су рођени у Београду ... туга.
Ми нажалост нисмо имали породилиште у Борчи (још увек немамо), па смо морали да се родимо код њих преко дунава.

п.с. Иначе ми и даље се водимо као градско 'насеље' и имамо две месне заједнице, једна ради, а друга (баш моја) је у избеглиштву, негде на БГ страни Палилуле.
Имамо 2 дома здравља и гсп мрежу која покрива пола 'насеља'.

А 80.000 становника као град Панчево или Зрењанин.
Толико о БГ.
Па у томе и јесте проблем. Када би постојала метро линија до Борче са којом би до Вуковог споменика стигли за 5 минута а одатле за било који други део града за исто 5 минута друга би прича била. Проблем је што Београд уплаћује 40% републици а од тога му се врати 7% тј. 800 милиона евра који нису довољни за брз развој града. Други проблем је што тај новац градски оци троше несврсиходно уместо да граде метро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米

Кад би та скупштина војводине стварно имала неке ингеренције онда би ови посланици што седе у Београду цркавали од глади јер им плата не би била ни 200 еура а камоли 2.000 колико је данас, а чисто сумњам да би и 200 имао ко да им да.
Најбоље да ви плаћате своје а ми своје и да свако троши оно што заради, па ако вам зафали да преживите ми ћемо вам дати мало, знаш онако на кашичицу као и ви нама.
И уосталом зашто се ти бринеш за посланике које ми плаћамо нашим парама, па не плаћаш их ти нити београд из градског буџета.  Smile
Републички посланици су и твоји посланици, сама ти реч каже ... републички. Smile

Citat
Ма какав црни метро, да неће да нам направе и још један мост.

Републички посланици су и ваши посланици, сама ти реч каже ... републички.
Да смо земља где се не купују посланици, могли би да их смањимо на 100-120 и ту уштедимо доста.
Мада си истриповао да сте толико богати, реално када би се правилно расподелио буџет имали би најбољи стандард (који и сада имате у односу на БГ) , али не би били Швајцарска.

Citat
Да неће још и мост да нам направе. Smile
Бићу задовољан ако са ваше стране Палилуле направите саобраћајницу, као што и ми имамо на нашој страни моста.
Али градски челници кажу да је и то велики издатак за њих.
Citat
а ви уплаћујте паре у буџет Београда.
Колико ја имам поверења у градску владу, не би им дао ни 2 нацртане овце да чувају.
Београд је сувише велики и има много гладних уста у влади, тако да је најбоље да прво одвојимо буџете.
Ако они заврћу своје грађане јасно ти је са каквим барабама сви имамо посла.
Citat
Па у томе и јесте проблем. Када би постојала метро линија до Борче са којом би до Вуковог споменика стигли за 5 минута а одатле за било који други део града за исто 5 минута друга би прича била. Проблем је што Београд уплаћује 40% републици а од тога му се врати 7% тј. 800 милиона евра који нису довољни за брз развој града. Други проблем је што тај новац градски оци троше несврсиходно уместо да граде метро.
Слажем се, али то је још увек научна фантастика.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 20:29:41 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Републички посланици су и ваши посланици, сама ти реч каже ... републички.
Да смо земља где се не купују посланици, могли би да их смањимо на 100-120 и ту уштедимо доста.
Мада си истриповао да сте толико богати, реално када би се правилно расподелио буџет имали би најбољи стандард (који и сада имате у односу на БГ) , али не би били Швајцарска.

На ту тему сам већ паламудио са неким од радикала. Највећи број гласова освоје у војводини а најмање посланика у скупштини Србије им седи управо из војводине. И да су само они такви па ни по' јада.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 09:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.