Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 08:48:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je Beogradu potreban metro?  (Pročitano 31241 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Slažem se da preveliki novci odlaze u Beograd. Ni ja nisam za to. Malo me je ova izjava za aerodrom u NS izbacila iz takta.
Prvi sam za to da se recimo neki projekti koji mogu da donesu dobit i potpomognu razvoje zaostalih reona urade u unutrašnjosti. Bio bih veoma srećan da se ostvari projekat skijaških staza na Staroj planini, da se ponovo vrate u život planovi o hotelima na Crnom vrhu.
Predlagao sam na jednom forumu da se staza formule jedan o kojoj je bilo reči da bi mogla biti građena u Srbiji, gradi na Pešteru. I uopšte apsolutno sam za saniranje tekovina lažne industrijalizacije i urbanizacije Srbije, kao i za decentralizaciju i regionalizacaju Srbije.

Немој да се нервираш ја први изнад свега волим Србију то је моја домовина и резервну немам.  Smile

А што се тиче метроа ми смо у војводини спремни ако треба да се одрекнемо брисања дупета тоалет папиром, чак и једностраним ако београду баш зашкрипи, па да господа дођу да нам перу дупе како би се трошкови свели на минимум. Ипак је Београд наша престоница и треба да има метро.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c
A još ćemo biti bolji kada vam eksportujemo "našu" Maju da vam vlada Beogradom

Čekaj, a zašto Maja smeta? Koliko znam, u Izvršnom veću Vojvodine i skupštini Novog Sada sede demokrate. U gradu Beogradu na vlasti su demokrate. U državi vladaju demokrate. Ko koga onda tu krade i ko kome otima???? Nije mi jasno.

Citat
А што се тиче метроа ми смо у војводини спремни ако треба да се одрекнемо брисања дупета тоалет папиром, чак и једностраним ако београду баш зашкрипи, па да господа дођу да нам перу дупе како би се трошкови свели на минимум. Ипак је Београд наша престоница и треба да има метро.  Smile

Ja ipak mislim da Beogradu treba metro ( mada su sada potrebnija tri mosta ), ali da ne treba da ga gradi nauštrb bolnice u Kruševcu, obdaništa u Subotici  i sl. Mislim da ova država zarađuje dovoljno para za sve te projekte, samo ih nerazumno troši. Kada bi se smanjili izdaci za poslanike, partije, izbore bilo bi para za sve. Ili makar za kredite, a kasnije bi sve te institucije same sebe otplaćivale.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 00:44:35 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Дај бре имате већи просек плате од нас, а да не упоређујемо са овим мученицима са југа.
Али пљачка вас ДОС.

A tvoji će radikali da nas spasu  Smile

IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Ја само знам да Београд као целина не краде никога, већ поједине општине груписане око централног дела које су повлашћене где годинама владају ДС+ДСС и остатак бившег ДОС-а.
Тај мали део БГ краде прво нас предграђе па затим остатак Србије и посебно север Србије.

Ако ја живим у месту које има број пореских обвезника колико и Панчево и јачи смо привредно од тих жутих општина, како то да ми живимо ко пси, а они ко бубрег у лоју.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Ја само знам да Београд као целина не краде никога, већ поједине општине груписане око централног дела које су повлашћене где годинама владају ДС+ДСС и остатак бившег ДОС-а.
Тај мали део БГ краде прво нас предграђе па затим остатак Србије и посебно север Србије.

Ако ја живим у месту које има број пореских обвезника колико и Панчево и јачи смо привредно од тих жутих општина, како то да ми живимо ко пси, а они ко бубрег у лоју.

А како је храна у Београду јефтинија него у Новом Саду? А да, па Београд је житница Србије и ја свашта питам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c

А како је храна у Београду јефтинија него у Новом Саду? А да, па Београд је житница Србије и ја свашта питам.  Smile

Ma daj. Takvim stavom ni malo ne doprinosiš normalnoj diskusiji.
Da ja tebe recimo pitam, kako to da se u Srbiji jede šećer od šećerne trske sa Kube, a onolika repa propada? Ili još gore da pitam o brazilskoj pšenici, turskim krastavcima i paradajzu. Ta pitanja ničemu ne doprinose.
Trebamo zajedno da se borimo da i u NS i u BG, ali i u Pirotu i Vranju ljudi mogu lepo da žive. Lepo= normalno, pristojno a ne bahato i raskalašno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Ma daj. Takvim stavom ni malo ne doprinosiš normalnoj diskusiji.
Da ja tebe recimo pitam, kako to da se u Srbiji jede šećer od šećerne trske sa Kube, a onolika repa propada? Ili još gore da pitam o brazilskoj pšenici, turskim krastavcima i paradajzu. Ta pitanja ničemu ne doprinose.
Trebamo zajedno da se borimo da i u NS i u BG, ali i u Pirotu i Vranju ljudi mogu lepo da žive. Lepo= normalno, pristojno a ne bahato i raskalašno.

Па то питај ове на власти они то најбоље знају. Питај их колико пара добијају од увозника. А да би се десило то што причаш прво треба децентрализовати Србију. Да свака општина располаже својим парама , а не да све иде у Београд па одатле на кашичицу да се враћа. Па коме зафали ја сам први за то да војводина као најбогатија помогне, али не преко Београда.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c
Slažem se. Pod hitno izvršiti decentralizaciju. Ali istovremeno i raskrinkati uvoznički lobi i mafiju koja na tome živi. Naša poljoprivreda zaista može da bude naš najjači adut i zaista možemo da budemo lider u ovom delu Evrope.

Da se vratim temi, Beogradu treba metro. Grad ovakvog izgleda i konfiguracije terena nema drugih mogućnosti da drastično poboljša saobraćaj, do da izgradi metro i da uspostavi rečni gradski saobraćaj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Slažem se. Pod hitno izvršiti decentralizaciju. Ali istovremeno i raskrinkati uvoznički lobi i mafiju koja na tome živi. Naša poljoprivreda zaista može da bude naš najjači adut i zaista možemo da budemo lider u ovom delu Evrope.

Da se vratim temi, Beogradu treba metro. Grad ovakvog izgleda i konfiguracije terena nema drugih mogućnosti da drastično poboljša saobraćaj, do da izgradi metro i da uspostavi rečni gradski saobraćaj.

Нек спроведу акцију ''еуро за метро'', па нек сваки становник Београда финансира метро ако им је потребан.  Један еуро није много, а ако им није доста нек понављају акцију сваког месеца. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c

Нек спроведу акцију ''еуро за метро'', па нек сваки становник Београда финансира метро ако им је потребан.  Један еуро није много, а ако им није доста нек понављају акцију сваког месеца. Smile

Nije loša ideja. Eto primera i kako bi NS mogao dobiti pristanište.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 08:48:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.