Zivot je stari kuckin sin, stalno se raspravljam sa njim, zivot je ofucani holivudski film. Igram bez dublera, sve sam, sto nije prakticno to znam pomalo sniram, po malo briljiram
nisam istetoviran .. josh .. kontam da malo sachekam .. kako se brzo predomishljam bio bi mi skenj da istetoviram neshto shto bi sutra sakrivao ili da kotam da sam se zajebao ali kontam da uradim ogroman stilizovan krst sa raznim sharama ali da bude bash lep i to preko preko celih ledja ali to sigurno necu pre 24-5 ... za to bash treba imati muda : :P :P
Nemam, nazalost..Ali zelim da uradim celu figuru Aliena u nekom polu-fetus polozaju preko ledja, ali da bude uska a dugacka, kako bi isla duzinom ledja ne i sirinom...Kako bi to dobra tetovaza bila...A ako ne to, onda nrekog zmaja, ali nekog interesantnog crno-belog, a ne kao one sto svi nose...Da bude neki koji meni znaci..
Nemam, nazalost..Ali zelim da uradim celu figuru Aliena u nekom polu-fetus polozaju preko ledja, ali da bude uska a dugacka, kako bi isla duzinom ledja ne i sirinom...Kako bi to dobra tetovaza bila...A ako ne to, onda nrekog zmaja, ali nekog interesantnog crno-belog, a ne kao one sto svi nose...Da bude neki koji meni znaci..
Definitivno kum je pogodio sa onom slikom Aliena sto je postavio za tebe :D