Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:46:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li imate tetovazu i koju ?  (Pročitano 289803 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@milosch5:ja se nadam da nece,jer ako me ubiju,ko ce onda da pomaze ovom jadnom i napacenom narodu?moram da se zalazem za slobode nas tetoviranih<i buducih tetoviranih>narastaja
Do Slobode preko tattoo-a!Napred,narode moj,ja cu da vas predvodim<dok moji ne skontaju tet,a onda cu na neko vreme da pobegnem iz zemlje,k'o kraljevska familija '41-razmisljam o africi ili novom zelandu-daleko je,a tamo bi se ovako tetoviran savrseno uklopio Smile>
smatram da je svaka tetovaza izraz sopstvene,kako ti kazes mantre i to je bas ono zbog cega je toliko vredna-to si ti opisan na sopstvenoj kozi!neko voli zmajeve i smatra da ga oni najbolje opisuju,i potpuno se slazem sa njima,neko voli japanske simbole<like myself>i stavlja ih na sebe,vazno je da tet ima posebno mesto u tvom srcu i na tvom telu-ono sto zelis tamo gde ga zelis!a sad kad sam predsednik,verovatno cemo najveceg saveznika imati u Japanu,za njih su kamikaze najveci heroji,a i Yakuze imaju istetovirano 80% tela,tako da cu ovih dana da ukinem vize za Japan!
@tarantulica:da nisi tako dobar i pozrtvovan clan moje SSTV<Stranka Samo Tetovaze Valjaju>partije,naljutio bih se na to spodobo<posto me najbolje opisuje,a ne volim kad me neko najbolje opisuje,ipak sam ja istaknuti politicar! Smile>ali posto si tako pozrtvovana,dajem ti orden narodnog Tattooroja<to ti je nesto kao narodni heroj,samo sve sto treba da uradis je da imas tet i da podrzavas svog voljenog predsednika-MENE Smile>
btw,ja ne podnosim st. anger,ali kontam da bih opusteno mogao da istetoviram na ruci cover sa albuma ili naziv,samo da teram inat,a i svidja mi se kako su odradili kompletnu grafiku Smile
nego,kad ce vanredno zasedanje skupstine da unesem izmene u zakonu za tetoviranje mladjih od 18?dobijaju extra deciji dodatak ako planiraju tet u narednih 3 godine!pare cemo da izdvojimo iz dzepa poslanika,njima svakako ne trebaju! Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
da, da...još jedan od "ljubitelja" St. Angera...ja ga volim, jer ne gledam na to kao na kraj Metallice, nego kao na novi početak - ko je gledao Some Kind of Monster može da shvati neke stvari vezane za taj album... (they will kick asses in februar 2008 with new album)...a to St. Anger nije samo zbog tallice...nego, kao što rekoh, zbog uskurativnog stava prema određenim pojavama, osobama i osobinama.
Jedva čekam opet onaj vibrirajući osećaj igle na svojoj koži...ali ipak neće biti St. Anger...nego nešto drugo...
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung neka dva..
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung neka dva..
Šta je, bwe...čitam ovo gore... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
i evo,izgubih najvernijeg clana partije...eto,tako propadaju veliki politicari...jos da odem u neki bunker i da se ubijem,i mogu da udjem u istoriju kao predsednik sa najkracim mandatom...
necemo o muziKi,i nisam rekao da je to kraj metallica-e,oni nikad nece doziveti kraj,ni kad poumiru to nece biti kraj,jer ti ljudi su ostavili jedan od najvecih tragova u istoriji muzike!u proseku svaki cetvrti lik na planeti je cuo za njih-sto znaci da imaju otprilike milijardu i po fanova!i evo samo za moju tarantulicu,dovodim ih na moju predsednicku inauguraciju,a mi prvi otkupljujemo pravo na prodaju albuma!je l' moze? Smile
a vi,narode moj,samo napred,sta mogu da vam ispunim,da ispunim dok sam jos ziv,jer kontam da mi se sprema giljotina uskoro?! Smile
nego,sta mislite o ovom novom trendu tetoviranja face?meni se ne svidja da neko radi tako nesto na faci,ali,ukusi su razliciti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
...ni meni se ne sviđa...ne vidim sebe kao budućeg člana Mulumbe plemena Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
e super,moj generalni savetnik za odnose sa javnoscu je dala svoju izjavu:tetovaze na faci zabranjene,dok ona ne ukaze na sledece!
druga tacka dnevnog<nocnog Smile>reda:sta mislite o tetovazama koje ste videli na vise ljudi?kao one fore biohazard simbol,ili japanski simboli za zmaja i tome slicno?mislim,ako za svakog pojedinca to zaista nesto znaci,kontam da je ok,ali da ga ljudi stavljaju samo jer im lepo izgleda,a bas ih boli za znacenje - to mi je skroz trulo...a kaze mi ovaj lik sto mi je radio tet da takvih ima grdilo..dodju i donesu mu neke skrabotine od wannabe kineskog/japanskog,on proveri i kaze im da to nema ama bas nikakvo znacenje i da je glupo,a oni i dalje hoce jer im "lepo izgleda"...to mi je skroz trulo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Nemam, ali uskoro....
Imacu tetovazu Linkin Park preko ledja...
Gotisch style....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:46:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.