Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:19:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li imate tetovazu i koju ?  (Pročitano 287498 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
LG G2
kad veckazete da imate mozete i da pokazete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ʋöℒϊɱ Ʈε ℤʆℴʗσ

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
SonyEricsson Xperia X10 mini
Немам тетоважу. Smile
IP sačuvana
social share
" Ти си ме научио да неке близине остају блиске и када су негде сасвим далеко. Судбина - то си ти. И моја близина заувек. "  <3
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy S II
Немам тетоважу. Smile

+1 Smile
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Imam tetovazu (custom made ) specijalno za mene dizajn je stvoren na oisnovu mojih uputa ,
dugo sam razmisljao o prikladnoj simbolici koja bi idetifikovala moj karakter na duhovnom putu
kao I moje korene  I poreklo na materjalnom nivou .

Moj tattoo je kompoziija od pet razlicitih aspekta koji su medjusobno povezani ,
ali nisam voljan da pokazujem na internetu kao sto nisam dozvolio "Chameleon " menadzeru da uzme fotografiju,
jer to bi znacilo moguce kopiranje inace originalnog dela .

Jedino sto mogu da kazem je da je preporucena  krema za mazanje pet puta na dan  "Bepanthenol"
mnogo jeftinija u Shopu £3.50 nego u Apoteci £ 5.76 .
I ako su preporucili samo jednu tubu tokom perioda ljustenja I prve dve nedelje ,ja sam kupio dve sa kojima sam izdasan I koje cu nastaviti da stavljam do svoje trece nedelje .

Tetovaza me je uvek prijatno bolela ,uvek pre tetoviranja maznem par Jack Danijelsa I ispusim jedan joint a dok sam u salonu pijem "Monster " ili 666 energetsko pice .

Jedino sto je malo bolno je sencenje zbog brzog pomeranja igle ali opustite se I uzivajte u bolu .
Kad ti zamotaju tattoo u celofan definitivno popijte par piva pre nego sto ga odmotate posle 60 minuta I operete sa mlakom vodom I sapunom .

Koristite nov sapun I papirnu cistu maramicu ,niposto ne brisite peskirom koji ste vec koristili ,
Posle 24 sata bol predje u svrab ,ali izbegavajte da se cesete vec samo trljajte kremom I palcem mesto tetovaze.
Mene licno posle 48 sati vise svrbi od obrijanih dlaka koje pokusavaju da izbiju nego sama tetovaza ,
gledajte da je ne ostavljate suvu I da niste izlozeni direktno jakom suncu sto je u mom slucaju malo neizvodljivo dok vozim auto.

Jedino zbog cega pizdim je sto ne mogu da odem sa decom na bazen dok ljustenje povrsnog sloja skroz ne prestane .

Moja tetovaza je u crnoj I crvenoj boji sa sencenjem ,tako da sam primetio par sedih dlaka tamo gde sam mislio da ih nema ,uh bas sam mator .Planiram naravno jos tetovaze ali tokom zimskih meseci jer su sad velike temperature ,

Plemenske ili Tribal tetovaze su mi postale odvratne i vrlo dosadne jer ih danas svako ima ,
uopste tu nema nikakve lepote ,originalno one su bile one koje su me privukle ali nemam vise tih iluzija.
Tri D - Bio Tehno su buducnost I prava umetnost jeste da uzimaju mnogo sati rada i da su skupe ali vrede .

Imam prijatelja koji je probusio bradavice na grudima I dva prijatelja koji su stavili princ alberta na penis ,
mislim se nesto oko toga ,
Ova moja vrisnu juce " Samo mi Fucking princ Albert treba sad" ali pokusavam da je ubedim da ce imati vise zadovoljstva tokom seksa ,interesuje me koliko je istina I da li neka devojka na ovom forumu ima iskustvo sa tim?

« Poslednja izmena: 15. Avg 2013, 23:00:31 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

straight to number one

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ja imam neke tribale na ledjima i risa/macku na donjem delu stomaka sa strane....i bice ih jos...obozavam tetovaze i na sebi i na drugima
IP sačuvana
social share
we are all born to die
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung c200
na levoj nozi lava,na desnoj vuka, i na desnoj ruci tj podlaktici mac i jos detalja ima da ne objasnjavam bas :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung galaxy Y
Ne ali planiram da uradim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5998
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
na stomaku A.C.A.B. na desnoj ruci partizan, na ledjima grb dinarske divizije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
nemam, nije u duhu pravoslavlja
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:19:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.