Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li i zasto (ne)verujete u Boga, Crkvu, popove?  (Pročitano 35662 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
JA SAM se uverio da Bog ne postoji a i da je postojao nikad nista nije slusao tako da
a jesi li ga ti slusao.Jesi ti slusao njeg
a?I kakav bi to Bog bio kada bi on nas slusao

Citat
Religija je za slabe ljude, kad ojacas kad bacish vekovne okove sa sebe bolje ces da se osecas
pre bi rekao da je obrnuto,Jer samo jaki ljudi mogu da nose takav teret.Ti nisi mogao da podneses teret koji se od tebe trazi i odbaio si ga.I sada mislis da si jak.Ti si brate moj slabic koji nije mogao da nosi svoj teret

Citat
I na kraju da postoji taj tirantski Bog, ako ima malo mudrosti onda bi voleo coveka kakav jeste a ne e ti si hriscanin e ti si jevrej goreces u paklu.
pa i volete.Samo st tebi to niko nije rekao.Voli on nas brate ovakve kavi smo.I ja sam zelo da me ljudi vole i bio jako ogorcen zbog toga jer sam mislo da me niko ne volio.Onda sam shvatio da me Bog voli i da ja treba sebe da volim a i druge zbog toga.I sada veruj mi da mi je mnogo lakse  Smile bas me briga za ljude i da me svi odstave ja nebi ocajavao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Bio bi dobar Bog da postoji. Kako se meni cinilo molitve i te gluposti su ishle u etar i to je sve.
Ja nisam magarac da vucem teret niti je meni potrebno neko ispitivanje, ako 20 godina nije bilo dosta nikad nece. Sad to nije ni vazno, krivo mi je sto sam tolike godine ziveo u zabludi. Slabic ili pobunjenik? Kad skines okove zakacene na tebi nisi vise niciji rob, nego svoj covek. Vidim ti radije volis da budes u stvari jos vise slabiji, da se klanjas nemom i nepostojecem Bogu koga boli ona stvar proteklih 2000 godina. Ali ako tebi ne smeta ne smeta ni meni, ti se vuci po prasini i bauljaj, vrati se na stupanje bebe, ja cu da odrastem i da se podignem jer iako sam slab ja sam jak i ne treba mi icija ruka  da me vodi, jer ja vidim u mraku dok vernici traze svetlo i slepac slepca vodi.
Naveo sam nekoliko puta, dok sam verovao tu ljubav nisam osetio tako da ako ti jesi i ti verujes ako ti je dobro ja nemam sta tu reci. Sebe sam nasao negde drugde.

Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Bio bi dobar Bog da postoji. Kako se meni cinilo molitve i te gluposti su ishle u etar i to je sve.

Daj nam neke satanisticke molitve da se molimo,pa da vidimo da li je Djavo taj koji ce da nas prosvetil i vrati nam ono sto nam je oduzimano proteklih 2000 godina. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne znam ni jednu. Ne praktikujem  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Ne znam ni jednu. Ne praktikujem  Smile

Kako onda obozavate djavole?Praktikujete li vise groblje,ili samo verujete? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nismo mi, ne postoje mi, vec ja.
ne praktikujEM nista tako.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Vidim ti radije volis da budes u stvari jos vise slabiji, da se klanjas nemom i nepostojecem Bogu koga boli ona stvar proteklih 2000 godina.
e time on pokazuje samo kakav je i koliko ljubi ima.E da je Bog tiranin ne bi nas trpeo ovakve.Ja da sam na njegovm mestu sve bi sravnio odvano ali on nije takav i on ima milosti i ceka nas da se popravimo.I ja ga zbog toga volim sto mi pomaze i voli a ja gresan i nikakv
Citat
Naveo sam nekoliko puta, dok sam verovao tu ljubav nisam osetio tako da ako ti jesi i ti verujes ako ti je dobro ja nemam sta tu reci.
Sobzirom kakav sam ja meni je super.Trbalo bi da mi bude gore ali Bogu hvala nije tako da super je

Citat
mraku dok vernici traze svetlo i slepac slepca vodi.
to si u pravu jer danas nema vise svetitelja samim tim ni svetla.Ostalo nam je samo da se ugledamo na stare.Danas je zavaladao crni mrak i zato nam je tako.A to je sve maslo onog crnog.

Citat
Sebe sam nasao negde drugde.
Samo se pazi moj brate a ja cu se moliti da te Bog cuva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vidim vas dvojica ste se bas zakacili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
nismo jos  Smile
diskutujemo on sa vatrom ja sa ledom  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S8
nismo mi, ne postoje mi, vec ja.
ne praktikujEM nista tako.

Pa u sta ti onda verujes?Nisi satanista,nisi u sekti?Koji je trip onda?Ili imas neko sopstveno mislnjenje neko nove vere,nama nepoznate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.