Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li i zashto mushkarci uvek podrzavaju mushkarce?  (Pročitano 7238 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 250
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung GT-I9300
Uopste.... muskarci zene dozivljavaju kao manje vredne kada su u pitanju neki ozbiljniji razgovori...

Smile Smile Smile

Hoces da kazes da to nije tacno?  Smile
Pa zar jeste?  Smile Smile Smile
Mislim jel to stvarno Tvoj stav ili...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Onda je verovatno bilo do misljenja da su zene manje vredne ... a to je opet iz proslosti ... cudi me da zene nisu zapalile sve crkvene ustanove do sad Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
 Smile  ja i dalje mislim da se zene medjusobno vishe podrzavaju.Pa 100 puta sam bio svedok da zene vatreno brane drugu zenu chak i kada je ne poznaju samo ako ima mogucnosti da ikako mogu da svale krivicu na neku "mushku svinju" 

Na vestima:  "ta i ta je otrovala svog supruga..."  Zene u glas: ma mora da je bio neki skot, i trebala je da ga ubije"   nastavak vesti  "...ubila ga je da bi pokupila pare od osiguranja..."   zene:  "pa i treba kad on nije mogao da zaradi dovoljno.pih, i to mi je neki mushkarac"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
muskarci obicno nemaju vremena ili ne zele da slusaju zene kada su u pitanju neke zenske glupe svakodnevne price.
a kada su u pitanju neka ozbiljnija pitanja (bar je moje zapanje takvo) muskarci i te kako umeju da saslusaju...
jer zene nekako to sagledavaju iz neke druge perspektive,na neki drugi nacin ...

edit : u pravu si arlekine ,al isto tako umeju jedna drugoj da zariju mach u ledja,gore nego muskarci ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jedini logican odgovor je: zato sto im je poznat ugao iz kojeg posmatraju stvari.

Mada, teza nema blage veze sa istinom...barem sto se mene tice. A znajuci odakle je potekla misao zbog koje je tema i pokrenuta, jos vise sam ubedjen da je to glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Uopste.... muskarci zene dozivljavaju kao manje vredne kada su u pitanju neki ozbiljniji razgovori...

Smile Smile Smile

Hoces da kazes da to nije tacno?  Smile
Pa zar jeste?  Smile Smile Smile
Mislim jel to stvarno Tvoj stav ili...  Smile Smile Smile

Moj stav... Dovoljno je pogledati neke postove na ovom forumu... to je strasno... toliko otvorenog seksizma...  Smile

Meni se npr. desila sledeca situacija... Stojimo na faksu... moj bivsi decko, jos dvojica kolega i ja... prilazi nam jedan gospodin i pita nas nesto...
Odgovor sam znala samo ja i odgovaram mu... On me ne konstatuje...
Zatim isto ponavlja moj ex i matori mu odgovara: "Hvala ti puno na informaciji."
Postojali su slucajevi kada profesor na ispitu kaze: "Molim vas, nemojte da citirate tu i tu koleginicu... Ona nista ne zna... Ha...ha.." ili "Molim vas, vi to ne znate... Vi ste zena."
Znaci, ne govorimo o prosecnom Srbinu, vec o profesoru fakulteta...
Takodju, kada je u pitanju neka tehnicka stvar... zene, takodje, nista ne znaju... komjuteri su pravljeni samo za muskarce Smile

Uopste... drustvo je jos uvek previse patrijarhalno... zena se jos uvek dozivljava koa domacica koja zna (mozda) da cuva decu i da kuva...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prilikom raskida sa svojim bivšima,a uvijek sam kao po pravilu bila ekipa sa njegovim prijateljima,nastupao bi period kada bi se javljali na ulici zbunjeni ko sobarice koje štipnete za guzu...(objašnjenje,spustile bi se na koljena,ali se boje da se to pogrešno ne protumači).

taj period ja zovem...kolektivno lizanje rana Smile

mislim da bih umrla od tihe jeze da sam mogla biti blizu stola da čujem komentare gdje sjede njih trojica,prave se da ne pričaju o meni..i kiselo se smješkaju.

iskreno...ne kažem ja da žene ne podržavaju jedna drugu,ali tvrdim u mnogo manjoj mjeri nego što je to sa vama slučaj.
mislim,moje životno iskustvo je tako.
ali negdje,ako smo realni,pa to je i normalno...da se podržavamo.da ja negdje bolje razumijem žene-nego što ih vi razumijete.

akai11,

ta zadnja rečenica je fino sumirano znanje koje otkriva da poznaješ ženski svijet.
žene su perfidnije u mnogim stvarima.
ali,meni je i to jasno...i nije mi čudno.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne bih rekla da je tako generalno.
ali, kad razmislim, ne mogu da se setim nijednog primera da je neki muškarac podržao ženu u njenom konfliktu sa drugim muškarcem.
obično se u takvim situacijama ili priklone muškom mišljenju (po inerciji, ili zato što se to tako očekuje od njih  Smile ), ili se drže po strani, neutralno (ovo u slučaju da se, u duši, slažu sa ženom).

ne želim da napadam muški rod ovakvim stavom.
ali ne mogu da se oduprem osećaju koji mi kaže da ne očekujem podršku muškarca u takvoj situaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 4X HD
Citat
Moj stav... Dovoljno je pogledati neke postove na ovom forumu... to je strasno... toliko otvorenog seksizma...  Smile

ja bih pre rekao da su mushkarci samo otvoreniji u pokazivanju svog seksizma od zena,tj. i zene isto misle za mushkarce ali to manje pokazuju.

Citat
ali ne mogu da se oduprem osećaju koji mi kaže da ne očekujem podršku muškarca u takvoj situaciji.
shto se mene lichno tiche,podrshku ce dobiti onaj za koga smatram da je u pravu,bez obzira na pol.

« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 01:10:27 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
 Smile

fala ti Sesiricu...
ja poznajem zenski svet,u zivotu devojku imao nisam ....

Smile Smile

edit : bravo AR  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.