Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li, i koliko verovati ljudima  (Pročitano 4297 puta)
08. Avg 2004, 20:38:11
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Zivimo u vremenu koje zahteva da svako misli najvise na sebe, a malo ili nimalo na druge. U takvim uslovima se susrecemo sa raznim ljudima, cije je namere ponekad tesko prozreti,  a ne moze se svakom verovati. Koliko verujete ljudima oko vas?
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Zavisi od mnogo cega. Nikada ne mozete zasigurno znati da neko laze, ali se po nekim pokretima delova tela ili oka moze proveriti ako sumnjate. Naravno iscenirana ljubaznost ne znaci da se nekome moze verovati samo ako je fino fin prema vama. Poverenje se zasluzuje i izgradjuje vremenom.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Ne verujem ni samoj sebi ponekad, a o drugima da i ne govorim.
Ne verujem nikom, ali bas nikom.
Ali nadam se jos uvek da cu sresti jednu (makar) osobu kojoj cu moci da verujem, jer do danas takvu nisam srela, na zalost.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Upoznaj nekog povrsno... veruj mu do krajnjih granica dok te ne razocara prvi put... ljudski je
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
jako malo ... verujem mojim nablizim i verujem mojim najboljim drugarima ( ima ih trojica ) . Ali ni njima ne govorim niti poveravam sve ... ipak neke stvari treba zadrzati za sebe .... tako sam naucio jer sam se x puta zajebao ... tako da sad zaista malo mogu da verujem ljudima ... neko ce sasvim slucajno , ne namerno da se izleti ... i to moze da me gadno kosta ... zato neke stvari neka ostanu u meni ... mislim da je tako bolje .... a i zivimo u zaista nerealnom svetu gde mozes jako malo verovati ljudima .... u svetu gde je svako ljubomoran na svakog .... ipak je ovo Srbija .....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Najnormalnije je da se ne moze svakom verovati, ali cini mi se da  su danas te granice (ne)poverenja veoma pomerene, da ne kazem nekad i izopacene. Ovu temu sam postavila na forum iz razloga sto sam u zadnje vreme (slucajnost, ili nesto drugo), srela par ljudi koji imaju problema sa poverenjem. Ni sad ne mogu da procenim da li su lagali zato sto su takvi po prirodi, ili ne veruju ljudima pa zato lazu! Cini mi se da je otvoreno  nepoverenje kod vecine ljudi danas sve izrazenije.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Diskutabilno...
Najnormalnije je da nemas potrebu da se svakom poveravas, a da imas poverenja u one kojima to radis.
Isto tako po meni je najnormalnije da nema svako potrebu da ti se poverava.
Nikad ne bih rekao da je da se tako izrazim nepoznavanje "opravdanje" za laganje, nepoznavanje je izgovor da ne kazes sve... ne da kazes lazno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Mnogo puta sam se opekao na "najboljeg" prijatelja. Pored ukazanog maximalnog poverenja, neki ljudi ti zabiju nož u ledja ne razmišljajući na posledice
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Mislim da se ljudi razlikuju mnogo!
Recimo neki se rode da prepoznaju na prvi pogled ili pri prvom kontaktu kakva je osoba ko,
a neki ljudi vecno zive u zabludama jer nemaju njuh da provale ko ih laze i maze a ko im je prijatelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 598
ne verujem ljudima generalno, onima koje ne poznajem i onima koje poznajem, ali imam dva jako dobra prijatelja kojima uvek, ali UVEK mogu da se poverim, kao i oni meni, bilo kako bilo jos me nikada nisu izneverili...e sad koliko ce to da potraje ko zna.
IP sačuvana
social share
'Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live.'
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.