Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:53:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li i ako da, kako :)  (Pročitano 8310 puta)
05. Jul 2003, 20:42:28
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da li ste se sa nekim upoznali preko neta i dopisivali?
Preko kog sajta?
I sta je bilo? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Posto nece niko ajde ja cu...

Upoznala sam mnogo ljudi preko neta, pogotovo ljudi iz Zr-a, sa dobar deo njih sam i dalje u kontaktu da ne kazem da se i dalje svakodnevno druzimo... i eto to traje vec... pa sad ce cetvrta godina...

Preko site-ova, retko koga da sam upoznala, uglavnom je to bio icq

Ali ipak kao najdraze poznanstvo bih izdvojila ovo koje sam imala preko bureka, pogotovo mi je drago poznanstvo sa doticnim gospodinom SF-om Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Jesam. Ali kao i SAnji i meni je najdraze ovo poznanstvo sa bureka Smiley (sa doticnom gospodjicom sanjicom_021 a i sa ostalim Wink ) doduse ne jos uzivo ali bice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Preko foruma .. i ICQ-a .. sreo neke ljude koje sam nekada poznavao ..
neke ljude koji si otisli dupetom za slavom u beli svet ..
Licno nisam upoznao ljude sa kojima Forumujem i Chatujem .. pa recimo
da je  u pitanju paranoja .. imam neke planove u zivotu i ne bih zeleo
neko da me spreci u tome .. mozda me MIB bas vreba sa weba ..  :wink:
Rado chatujem sa devojkama koje interesuju kompovi pa jos ako su
strucnjaci u pojedinim oblastima .... ih ... malo ih ima al su mi drage ...

Ako si onim poslednjim pitanjem mislio na SeX ..
SeX mi nije ni primarni ni sekundarni plan .. prilikom surfa ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Upoznao sam mnogo ljudi i to najvisee preko ICQa. I jedino sam se sa MMxom nasao a od ostalih osoba koje sam upoznao malo je ko ostao sa mnom u kontaktu. I to je vecina iz YU. A slabo asm upoznao devojaka. Doduse ostao sam duog u kontaktu sa jednom bakom iz Australije koja je uvek bila tu da me posavetuje a nije bila mnogo zastarela bilo je sa njom lepo chatovati. Sada ne znam da li je ziva jer nema je na ICQ vec duze vremena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ok, hvala na komplimanetima i sl.
Zanima me iskljucimo mail2mail komunikacija... svako je upoznao ljudi preko icq i sl..
Mislim na mail2mail upoznavanja preko sajtova tipa www.firendfinder.com ili www.lovedelux.com i slicnih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E vidis, sad si me podsetio...
Preko jednog site-a mi je pisao neki decko na mail, i trajalo je to dosta dugo... na kraju smo se skontali da je on moj komsija, zivi dve ulice od mene, isao je na veslanje sa mojim burazom, sa mojim kumom igra fudbal zajedno u timu, njegov najbolji drug se zabavlja sa mojom sestrom... i bilo je jos tako nekih povezanih stvari ali nikada se nas dvoje nismo upoznali, da ne kazem da se nikada nismo videli, a zivi samo dve ulice od mene... danas smo jako dobri prijatelji...
Takodje sam se dosta dugo dopisivala sa jos jednim deckom, a pocelo je sve tako sto sam poslala poruku na pogresan broj mobilnog i kad su poruke pocleel da se naplacuju presli smo na pisanje preko mailova, i on mi je dosta drag, ali nikada se nismo upoznali... ne znam zasto... mozda je ovako bolje... misticnije je...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja imam mail nalog koji sam ugasio zbog poljubac.com Smiley nonstop mailovi su stizali. Sada imam par ljudi sa kojima se cujem i kapiram, uglavnom su ljudi iz struke koji su se meni javljali i imam par stranaca medju prijatelja koji su me nasli na www.friendfinder.com.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Uh pa mnogo ljudi sam upoznala preko zice,tj mailova koje su mi slali sa serbiancafe-a i lovedelux,ali ni sa jednom osobom nisam ostala u kontaktu,verovatno zato sto mrzim da pisem mailove  Smiley U jednom periodu su mi stizali po 10-20 mailova dnevno,nit imam vremena da svima odgovaram nit imam volje da kucam toliko,mrzi me jako da kucam mailove neznam zasto  Smile Osim vas sa bureka jedini ljudi sa kojima sam u kontaktu ovako,su par ljudi sa irca,koje sam upoznala davno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Nekad bilo...
Imao sam dosta prijatelja, sad se svodi razmena mailova sa 5-6 prijatelja i to ako je potrebno...
Sad se jedino redovno dopisujem sa jednom drugaricom, iz Fr. ali dolazi ovde preko leta...
Chat... Kako to zaboravljeno zvuci...
Nisam odavnoooo bio, i zadnji put sam bio na Burek chatu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:53:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.