Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:46:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li griješim?  (Pročitano 6366 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
znas kako, ja uglavnom imam negativna iskustva sa vlasnicima pasa po stanovima, kucama.. ljudi se strasno naljute, mnogo burno reaguju ako im ne daj boze na bilo koji suptilan nacin napomenes da mislis da je to nehigijenski.. jebote u stanju su da se ozbiljno naljute..

tako ja odem kod moje drugarice na kafu i pas njenog brata bukvalno samo sto me ne siluje .. em je ogroan, em mu cure bale na sve strane, linja se nenormalno, kad se nasloni na tebe kao da se naslonio slon na tebe..

ja kazem ovoj mojoj daj molim te donesi mi peskir neki da se obrisem od bala i da skinem bale sa pantalona, ona mi kaze : ajde sta seres, to su samo balice, skloni to rukom  Smile

dlake svuda, pas njusi hranu i solje na stolu, jede iz njenog tanjira ... onda se odjednom stvori i popne se na trosed i legne ti u krilo... bukvalno nemas pet minuta bez tog psa, uvek je negde okolo i niko ga ne tera!

i onda nekako uvek bude zakljucak da ja ne volim pse, mislim takav utisak se stice.. a ja zivotinje obozavam. Samo ne mogu da shvatim i ne mogu da podnesem da je moguce da ljudi izgube potpuno pojam o higijeni i normalnosti svakodnevnog zivota..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
upravo to! banalizuju prave probleme i time su,čo'če,veći  ljudi.
jednog labradora drže u stanu,njih 5-6 članova je u porodici i uvijek je bar jedno kući a on izlazi na jedvite jade jednom dnevno,i to na 5 minuta. 
moja drugarica ima dalmatinca,ogroman je  i staalno skače,čini m ise i po zidovima  Smile
 e sad,isto imaju stan,ali ga šetaju i po najvećim neuslovima,par puta dnevno i nije željan igre. a to što pominješ goste i neprijatnosti koje im se stvaraju..odem jednom kod nje,pomazim ja njega i javim mu se,ali to je to. i sad,on se kao igra,mi sjedimo i pričamo..i daje ona meni neki keks ili šta već,ja  se nešto zapričah i onaj keks mi je i dalje bio u ruci.
odjednom  Smile zaletio se iz kuhinje i odrazio na moj stomak,preskočio me i uzeo keks!
posle sam se smijala,ali mi ta slika njega koji se penje na mene,svom težinom oslanja i preskače..urezala  Smile
i imaju bijelu garnituru koju on stalno grebe,cijepa ... a ne ide,takav je i treba mu njegov prostor,ko može da ga krivi pored vlasnika koje booli uvo? niko
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Sestra drzi neku vrstu terijera u stanu. On je mali, raste do 2-3 kilograma i slican je pekinezeru ali je opet pas. Ona ga voli, voda ga po izlozbama, cuva ga, cisti za njim, ali bez obzira sto ima poveci stan takodje ima dvoje male dece koji zive sa njom. Mislim, volim ja zivotinje(posebno pse) ali je jednostavno nehigijenski cuvati bilo kog psa u stanu a da imas malo dete. Ona misli da to deci pomaze da razviju imunitet ali mene je licno bilo strah kada ovaj mladji bio mali pa sutne ovo kuce da se ono ne seti toga pa da ga napadne kada neko ne primeti. Jeste malo, i ako se do sada nije nista desilo nece ni odsad(deca porasla pa ne moze bas da im naskodi kuce od 2kg) ali opet, ako nista vise jednostavno nije higijenski.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
I sama isto mislim, a jaaaako želim jednog čupavca da se valjamo po podu zajedno.

Кажи мужу да пусти косу... и не морате баш по поду Smile

А што се тиче тога куче у стану - да или не - ако си одговоран и хоћеш све да поставиш да керу буде потаман, не видим разлог зашто се не би кер држао у стану.
Ево, рецимо Малкиновог Теа бих могао комотно да држим у стану. И сам Малкин га држи. Шеташ га редовно, научиш да ти тражи кад му се пиша и кења и то је то. Такође, не лињају се сви керови.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 01:32:55 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
pas moze da zivi i u stanu.i da bude sretan...ali samo ako imas vremena dovoljno za njega...
vise setnjica i trkica dnevno ...i tako to....

ja psa zimi cuvam u stanu..( ove zime ne..ima nesto drugo sto se cuva pa pas nema tu mjesta)
iako je veliki pas...ima prostora...ima sve...ali stvarno treba puno vremena za njega....
kojeg naravno...nikad dovoljno nema...i ni blizu nije sretan...kao u drugim godisnjim dobima..
kao recimo kad je   u dvoristu...kod mojih...primijeti se na njemu...
da je proslih godina bio sretniji dok smo imali vise vremena za njega -zimi...

bez obzira koliko volis pse...nemoj se upustati u to...ako nemas vremena..a posto si student..vremena nemas...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
da..trenutno je tako  što se tiče vremena..i prostora,vjerovatno još duže.
a i ona odlaže parenje,prije neki dan su joj doveli  partnera i ona se samo igrala,umorila ga i pao je  s nogu...zatim je otišla u sobu  Smile naš mali  romantični čupavac,prvo upoznavanje,šetnje,špagetice pa onda nešto više xD
« Poslednja izmena: 02. Feb 2012, 14:10:26 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 06:46:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: grijesim grije

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.