Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 07:54:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li dve Koreje klize ka novom ratu  (Pročitano 40834 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sto posto su ovo uradile službe baš kao i sa "9/11". Žele da stvore klimu i argumente za napad na Severnu koreju gde će uvesti demoNkratiju(ako im Kina dozvoli u šta sumnjam).

Ovo je vec realan stav , za razliku od fantaziranja Maradica .

Россия и Китай призывают не допустить обострения конфликта на Корейском полуострове

Vlade Rusije i Kine pozvale su na zaustanjanje daljnjih konflikta na Korejskom poluostrvu . Zasto su to uradile jasno je svima osim Maradicu i Sisemu .  Smile

South Korean military members protest in Seoul
From Stan Grant , CNN

Seoul, South Korea (CNN) -- Members of the South Korean military protested on the streets of the nation's capital Saturday, stating that they were angry that their country's government had not done enough to respond to recent shelling by North Korea.

One group of protesters gathered near the defense ministry building Saturday. The crowd clashed with police officers, some charging and kicking officers.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 11:46:15 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Severna Koreja ima nuk i ima balističke rakete, Južna Koreja ima nuk i ima balističke rakete. Sever je gladan i ucenjuje jug da ih hrani a neće da menjaju režim. kini i Rusiji nije toliko stalo do konflikta da bi podržali Sever više nego deklarativno. Obama je izgubio kongresne izbore, zbog pogoršanja stanja u Pakistanu i Avganistanu mora da demonstrira silu negde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Severna Koreja ima nuk i ima balističke rakete, Južna Koreja ima nuk i ima balističke rakete. Sever je gladan i ucenjuje jug da ih hrani a neće da menjaju režim. kini i Rusiji nije toliko stalo do konflikta da bi podržali Sever više nego deklarativno. Obama je izgubio kongresne izbore, zbog pogoršanja stanja u Pakistanu i Avganistanu mora da demonstrira silu negde.

Simi nemoj me terati da dubinski analiziramo situaciju - al pod broj jedan Juzna Koreja nema nuke .... A SAD ima mnogo ,, deblje ,,  razloge od tih koje si navela ( propagandni , isticanje prestiza , demonstracija sile i lojalnosti saveznicima -  inace okupiranim i ogranicenog ili bolje receno nikakvog suvereniteta )  i slicno  .. a Kina ima isto tako vrlo snazne razloge da ne dozvoli eskalaciju sukoba ...  tu su i znacajni interesi Rusije i Japana .... Igra je mnogo kompleksnija ...

Najmanje se tu pita vlada Juzne Koreje - a  bas briga Ameriku sto ce Seul u slucaju rata biti demoliran , nije im Seul iz oka ispao ..  Smile

http://news.yahoo.com/s/ap/as_koreas_clash_china_analysis
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 11:59:48 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Juzna Koreja je razvijena zemlja i nije joj u interesu da ratuje sa onom sakom jada iz carevine severne koreje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ko njih pita - oni su okupirana drzava ogranicenog suvereniteta . Njima upravlja Amerika - i americki generali iz vojnih baza .... Bice kako gazda kaze ...  Smile

btw. posle granatiranja dolar je ojacao , americke drzavne obveznice i ,,fjucersi ,, su ojacali , Severnoj Koreji je reaktore dala Amerika , najmodernije centrifuge za obogacivanje uranijuma su P-2  Smile .. a treci sin ovog Kima zivi i radi u Americi ...  Smile ... hebeno mutna situacija ...  Smile

Nego da mi sacekamo ekspertsko misljenje Sisema i Mandare - da ne brzamo sa zakljuccima .  Smile
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 12:09:07 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
ja sam uveren da oni te nuklearke nece bacati na juznu koreju ako ih ikad budu bacili....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Juzna Koreja je razvijena zemlja i nije joj u interesu da ratuje sa onom sakom jada iz carevine severne koreje.
da imaju los sistem,da su siromasni(ji),to stoji.ali se varas ako mislis da im je vojska saka jada.
drugo je sad to sto Juznjaci imaju jos i Amere i Japance uz sebe.
ali to ne znaci da im je vojska saka jada.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 12:16:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
nisam mislio da su saka jada u vojnom smislu, mislio sam na sve ostalo sem toga Wink

Oni jos nisu izasli iz srednjeg veka, jos uvek im drzavom vlada car.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
a...

to da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ja sam uveren da oni te nuklearke nece bacati na juznu koreju ako ih ikad budu bacili....

Orfi , nece sigurno bacati nuke , vec sam pisao da im je Seul na dometu cak i artiljeriskog oruzja , a i postavljao slike ... Evo ti jos pokoja ....

Juznokorejska artiljerski tacka

Granate su punjene specijalnim termobarickim ,  vakuum bojevim glavama .. i jos svasta nesto .... Al ja se u tom bas i ne razumem objasnice nam to Sisem i Mandara .
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 12:32:16 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 07:54:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.