Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li da priznam sadasnjem decku da jos volim bivseg?  (Pročitano 22656 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Predpsotavljao sam da je neka nezrela osoba, opasno je da takve dileme imas kad imas 26-27 godina ili vise ovako ne sekiraj se sve su to "decije bolesti", sve ce ti se jednog dana kasti samo, za nekoliko godina ta "ljubav" ce ti biti veoma smesna, veruj mi!
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 19:59:08 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ne igraj na dva fronta... veruj mi... dovesce do toga da izgubish obojicu ili da te "sadasnji" toliko zamrzne da je to nesto neopisivo...

Popricaj sa covekom, i ako vec ne nameravas da mu das sansu a on insistira na tome, raskini ti njemu... u suprotnom, nemoj da se iznenadish ako on raskine tebi...

Ne voleti nekog ko tebe voli, a biti sa njim... akt je sazaljenja ili/i iskoriscavanja... a to nije u redu prvenstveno prema osobi sa kojom si, a onda i prema tebi samoj (ukoliko je sazaljenje u pitanju)...

Samo... razmisli dobro... Postoji veliki broj razloga zasto te "bivsi" zeli nazad... od onog "doslo mu iz dupeta u glavu" do onog "ispushio ga kod druge" (izvinjavam se zbog zargona)... Kako god bilo, promisli jos jednom da li i on sam ("bivshi") zasluzuje drugu sansu...

Ako dodje do toga da ni on ne zasluzuje, a i dalje osecas nesto prema njemu... onda je najbolje jedan period izgurati sama... U svakom slucaju, treba reci "sadasnjem" pravo stanje situacije, narocito kada ne postoje izgledi da se ta osecanja jednostavno ugase s obizrom da si u tako "nuznom i stalnom" kontaktu sa "bivsim"...

Osecanja su zaista koliko dobra toliko i nezgodna stvar... dosta lako se manipulishe ljudima pomocu njih... a sto je najgore... sto si mladji/a tesko ti je da definishesh koje je to pravo osecanje koje se nalazi u tebi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
slazem se sa Dzobijem u potpunosti  Smile Smile
jeste da ima 19 godina al prica kao da ima debelog iskustva...
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo stavi kesu na glavu sadasnjem i misli na prethodnog i sve je super  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
slazem se sa Dzobijem u potpunosti  Smile Smile
jeste da ima 19 godina al prica kao da ima debelog iskustva...

Ovaj.. hvala  Smile ali to necu shvatiti kao kompliment, vec kao znak da si me procitao  Smile

Zapravo, ne vazim za zenskarosha pa da sam imao svakojakih situacija, ali sam upravo ovakav slucaj proziveo i osetio na sopstvenoj kozi (srecnik a?  Smile)... odatle iskustvo... moram reci - nazalost...  Smile jer sam ostao duboko uvredjen i povredjen...  Smile

Citat
Ne igraj na dva fronta... veruj mi... dovesce do toga da izgubish obojicu ili da te "sadasnji" toliko zamrzne da je to nesto neopisivo...

Yep... ja sam bio u ulozi "sadasnjeg"... a ona mi, jednostavno, nije rekla...
(Naravno, sama ta pricha o tom iskustvu nosi mnogo dublju prichu od toga da je ona samo "osecala" nesto prema njemu ("bivshem")... ali ne bi doshlo do tih "dubina" da je sve receno na vreme... to je poenta...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
ne bi trebalo biti problema, zar ne?
Smile Smile
ne nikako, a zashto bi bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Dzobi, bio si u situaciji sadasnjeg? Sta mislis onda, postoji li ikakva sansa da ostanemo prijatelji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
I posle se pitaju zasto mi muzijaci, generalno ne volimo da ulecemo u veze sa sveze ostavljenim devojkama...

Jebiga... taj prvi period ti svoje emocije kanalises u smeru nove veze jer je to beg, ali cim se malo situacija smiri krenes racionalnije gledati na sve i dolazi do zahladjenja sa jedne a podgrevanja sa druge strane... imaju ameri lep izraz, ali ne mogu da se setim... nije bounce back relationships, ali nesto tako...

Sta da radis? Da guras tako ili nesto preduzmes...
Koje od ta dva... to samo ti znas...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dzobi, bio si u situaciji sadasnjeg? Sta mislis onda, postoji li ikakva sansa da ostanemo prijatelji?

Bojim se da se nisam dobro citirao, ili da si preskochila taj deo... nema veze, ponovicu ga (treci put):

Citat

Nemoj pogreshno da me razumesh, ovo gore ti je najgori scenario... u slucaju ne priznavanja svojih pravih osecanja "sadasnjem" (za koja smatram da je potrebno da zna)
Tako da, otpishi nepriznavanje ako ne zelish da se susretnesh sa citiranim posledicama... Sto ne znachi da ce priznavanje da bude lako... i bez posledica... jer, i dok ovo prichamo... ti si vec dva meseca u vezi sa momkom prema kojem ne gajish osecanja koja on (mozda) gaji prema tebi, ali ni to ne bi bio toliki problem da ti osecanja ne gajish prema nekom drugom...
Ono sto pogorshava sluchaj, to je cinjenica da je u pitanju "bivshi" i da se to, sa muske strane, moze smatrati "pokusajem preusmeravanja nezeljenih osecanja na neku drugu osobu" iliti "pokusaj da se nakrivi (izvinjavam se josh jednom na zargonskim izrazima) "bivshem" za njegova dela i nedela"...

Ono shto ti mogu reci, poshto si postavila pitanje na koje se ocekuje odgovor baziran na mom iskustvu, je sledece:

Da, bio bih spreman da budem prijatelj sa njom samo i samo zato (uzeto iz matematike "ako i samo ako") shto bi bila iskrena sa mnom, sto ce znaciti da je imala u vidu i moja osecanja i, jednostavno, ne bi htela da me zavlaci, sto ce reci - bar za toliko sam joj znacio... (ovo slobodno mozes da objasnish "sadasnjem" ali na njemu ce biti odluka o tome hocete li biti prijatelji ili ne, zbog spomenute "precutnosti" koja je vec uzela maha)... i
Ne, nisam ostao prijatelj sa "bivsom" (mojom), zato sto mi je prodavala drugu pricu o sebi, o njemu ("bivshem") i o nasoj vezi... i nije htela da mi prizna neke stvari za koje sam ja kasnije nabavio sve moguce argumente i vrlo cvrste dokaze...

Cenio sam iskrenost, i to uvek cenim kod cura... Svi pravimo greske jer smo ljudi, i to nam je u prirodi...
Ali samo necovek moze da ne prizna gresku kojom je unesrecio druge...
(Ne kazem da si napravila gresku (mozda i jesi, ne znam detalje), ali gledaj da do nje ne dodje)

Ne valja ni biti iskren do gole koze... jer nas to cini ogoljenim i lakim za povrediti...
Ali isto tako, ukoliko ne postoji doza poverenja izmedju dvoje u vezi... tu ne postoji ni veza...
Tvoj slucaj nije bas banalna stvar, i ne kazem ti da se nalazish u bezazlenoj situaciji...
Ali se nadam da ces doneti pravu odluku...

I sve ova polemika na ovu temu ti nije bila potrebna...
Jeste da se budale uce na svojim greskama, a pametni na tudjim...
Ali zar ti je stvarno bilo potrebno necije tudje iskustvo da odlucis sta ti je ciniti u ovoj situaciji?

Zar jednostavno ne mozes da se stavish na njegovo mesto?
Sta bi zapravo ti ocekivala od "sadasnjeg" da se nalazi u tvojoj situaciji?
Da ti kaze? Da ti precuti? Da te vara?

I opet je sve pochelo cuvenom izjavom da "Ono shto ne znamo... ne moze nas povrediti..."
Naravno... niko nije imao u obzir da se kad-tad saznaju sve stvari i da savrshen "zlocin" ne postoji...
I da smo najvise povredjeni onda kada saznamo ono shto je od nas namerno sakriveno...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 17:22:17 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nista ne vredi NOVAC, zivot tezak k'o PELINKOVAC.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung 
bolje da raskinete sad nego kad se on jos vise zaljubi
njega ce sigurno mnogo vise da boli ali jbg  :cry:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.