Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 70898 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Mislim da je ova tema odživela svoje. Rekli smo šta smo imali da kažemo.  Protzest je bio, uspeo, bilo je i sporadičnih nasilja koja srećom nisu strašna. Sada je vreme da se vartimo u svakodnevni život i da mislimo o tome kako ćemo dalje živeti i šta ćemo raditi.
U ovaj protest je ulozen ogroman novac, a da ne racunamo stetu koja isto iz nasih dzepova ce se platiti i amerikancima, i hrvatima, i prodavnicama...... ali jedno je sigurno, a to je da je protest bio totalni promasaj jer glavni cilj koji je bio da posaljemo jednu poruku ljudima u svetu nije dostignut, jer smo poslali sasvim drugu poruku u svetu u kojoj i dalje ih ubedjujemo da smo divljaci i da su u pravu sto su nas napustili svi nasi tradicionalni partneri.
Ta poruka je namerno poslata u svet jer nisu oni slucajno povukli policiju tamo gde nisu smeli, i to samo da bi nasim tajkunima uradili uslugu za samoizolaciju i odrzavanje monopola u Srbiji. Kada ce ljudi konacno da shvate da tajkuni drze i poziciju i opoziciju u Srbiji?
Bolje da su organizovali samo spaljivanje ambasada i ostatak novca da uloze u one nesretnike sa Kosova a ne da ih spaljuju po ambasadama!
tebi bas smeta sto je odrzan taj protest...ne mozes nocima da spavas.......savet...ubij se i onda neces vise biti mucen zbog tog protesta Smile

tu pljačku ti nazivaš protestom? Smile
znaci sve sto se desavalo u cetvrtak je bilo pljacka? Smile......koja si ti dalabu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
haha-"sugavu Rusiju i Kinu"...prva vojna,a druga ekonomski najjace sile...   Smile Smile
ma,ameri ce nas sve spasti...  Smile Smile

Vojska je nebitan deo price jer ako se zarati - bice nam svejedno ko je jaci, kad ispale nuklearke, samo bubasvabe ce da prezive i na istoku i na zapadu.

Kina najjaca ekonomska sila? S kim ja trosim vreme.. Boze sacuvaj. Kineska privreda se zasniva na usluznoj proizvodnji, oni su trziste jeftine radne snage. Njihov privredni rast zavisi od ulaganja sa zapada. Da ta Amerika obustavi ulaganje u Kinu, istog sekunda bi Kinezi pali u zescu recesiju od koje bi se tesko oporavili. I Ameriku bi to pogodilo, ali bi prezivela. Zato se ne zaludjujte.

znam ja da ona ne diktira svetsku ekonomiju,ali zato ni ta svetska ekonomija ne bi postojala bez nje...ni ja ne volim njiove proizvode,pogotovu vojne,ali vidim da i ona ima svetsku ulogu...i nemoj mi stalno ponvaljate ti americke bljuvotine kako bi se Kina raspala cim bi SAD prestala da investira,jer isto tako,kad bi Kina obustavila proizvodnju svih stranih fabrika,amerika ne da ne bi prezivela vec bi bio opsti haos u kombinaciji sa krizom berze 1928 X2...i manite me tih budalastina kako ce amerika preziveti ovo,kako ce aerika preziveti ono...jeste,jeste...sve ce ona...pogotovu sa retardiranim jadnikom na celu...  Smile

Da, Amerika bi prezivela, imala bi sigurno recesiju, ali preziveli su i prethodne. Razlog zasto bi Ameri preziveli je jednostavan - i dalje je kod njih najveca akumulacija kapitala. Naje*ao bi prosecni Amerikanac koji bi ostao bez posla, ali bi opstale velike korporacije koje bi se izborile sa povecanjem troskova masovnim otpustanjem radnika dok se ne prebace na neko drugo trziste osim kineskog.

Drugi razlog zasto bi Ameri preziveli je njihova veoma liberalna ekonomija u kojoj se svaki manjak usluge popunjava ponudom vrlo brzo jer je lako zasnovati biznis. Ne brinem se ja za Amere.

@ alexnikolic      zbog toga svi prave nuklerarke( i Rusi I ameri),i zato svi protestuju kad neko drugi hoće da ih pravi, a niko ih ne ispaljuje.Inače bi se porokali još 1950.Tako da je vojska veoma bitan faktor,jer niko( barem se nadam) nije lud da počini samoubistvo

Ne bih se ja kladio.. Mislim da je puka sreca da ludi Rusi tokom hladnog rata nisu ispalili nuklearke. Bilo je, prilicno je jasno, vise nego dovoljno idiota medju ruskim generalima koji su bili spremni na to.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Mislim da je ova tema odživela svoje. Rekli smo šta smo imali da kažemo.  Protzest je bio, uspeo, bilo je i sporadičnih nasilja koja srećom nisu strašna. Sada je vreme da se vartimo u svakodnevni život i da mislimo o tome kako ćemo dalje živeti i šta ćemo raditi.
U ovaj protest je ulozen ogroman novac, a da ne racunamo stetu koja isto iz nasih dzepova ce se platiti i amerikancima, i hrvatima, i prodavnicama...... ali jedno je sigurno, a to je da je protest bio totalni promasaj jer glavni cilj koji je bio da posaljemo jednu poruku ljudima u svetu nije dostignut, jer smo poslali sasvim drugu poruku u svetu u kojoj i dalje ih ubedjujemo da smo divljaci i da su u pravu sto su nas napustili svi nasi tradicionalni prijatelji.
Ta poruka je namerno poslata u svet jer nisu oni slucajno povukli policiju tamo gde nisu smeli, i to samo da bi nasim tajkunima uradili uslugu za samoizolaciju i odrzavanje monopola u Srbiji. Kada ce ljudi konacno da shvate da tajkuni drze i poziciju i opoziciju u Srbiji?
Bolje da su organizovali samo spaljivanje ambasada i ostatak novca da uloze u one nesretnike sa Kosova a ne da ih spaljuju po ambasadama!

Па су због тајкуна чували меркатор ко да су унутра тито и јованка?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Drugi razlog zasto bi Ameri preziveli je njihova veoma liberalna ekonomija u kojoj se svaki manjak usluge popunjava ponudom vrlo brzo jer je lako zasnovati biznis. Ne brinem se ja za Amere.

naravno...niko se ne brine za amere...oni su najjaci...sigurno ce resiti i problem parkiranja putnickih aviona u razne objekte Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

naravno...niko se ne brine za amere...oni su najjaci...sigurno ce resiti i problem parkiranja putnickih aviona u razne objekte Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Aha, znaci tebi je 11. septembar, u kome su poginule mnoge nacionalosti, ukljucujuci i par nasih ljudi, predmet sprdanja? Neka ti je na dusu i cast, jer je veoma bedno saliti se sa tim.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat

Aha, znaci tebi je 11. septembar, u kome su poginule mnoge nacionalosti, ukljucujuci i par nasih ljudi, predmet sprdanja? Neka ti je na dusu i cast, jer je veoma bedno saliti se sa tim.

kad ti pokazes dusu za bilo kog ubijenog srbina u ovim nesrecnim ratovima(u tvojim postovima se vidi sprdja prema njima)onda cu i ja reci da je taj napad na ameriku bio neopravdan Smile

btw...zahvalila ti se mala milica rakic na tvom saosecanju prema americi Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

kad ti pokazes dusu za bilo kog ubijenog srbina u ovim nesrecnim ratovima(u tvojim postovima se vidi sprdja prema njima)onda cu i ja reci da je taj napad na ameriku bio neopravdan Smile

btw...zahvalila ti se mala milica rakic na tvom saosecanju prema americi Smile

Vucic je toliko isprao usta tom devojcicom da ga treba premlatiti po onim ribolikim ustima. Ne kopiraj ga.

Zao je meni svakoga ko pogine, ali nije mi srpski zivot vredniji od neke druga nacionalnosti. Jednostavno nisam izopacen.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola k1 razr
Ne ti si jednostavno malouman.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Званично саопштење

Поводом свих дешавања око протеста против независности Косова желели смо као група Делије Север да се обратимо јавности. У тренутку када је Србији преко потребно јединство узели смо учешће у поменутом протесту јер нам је до Косова у Србији много стало, што смо и доказали многим хуманитарним акцијама од 2000. све до концерта 20.02.2008. ове године у Руском дому за куповину лекова за Српски живаљ у енклавама на Косову и Метохији. На том концерту је учествовала и група "Косовски божури" састављена од деце из различитих делова Косова чак и из Приштине и Хоче. Са том емоцијом и свешћу кренули смо на протест мирно, без обележја, са српском заставом. Мирно смо кренули, мирно и завршили све до Храма где се одржавао молебан, где смо учествовали у молитви.

Скренули бисмо пажњу на неке ствари које нам се нису свиделе. Очигледно да су неким људима личне промоције и интереси изнад свега:

- шта ће страначке заставе на протесту када имамо нашу српску
- где је први човек државе када треба да се покаже свету да је Србија јединствена у ставу против независног Косова
- нарочито срамно понашање мале групе демнонстраната који су пљачакали и рушили по граду

Знамо да су таква понашања у јавности својствена навијачима, али ово нема везе са тим, поготово не са свешћу наше групе што су грађани могли да виде. Оштро осуђујемо такво понашање јер то нема везе ни са Српством ни са снагом. Упозоравамо да ћемо убудуће на сличним скуповима спречавати ношење страначких застава и овакво понашање. Од толиког броја људи олош је морао да исплива, што не значи да неки медији на сва звона о томе треба да причају бацајући у сенку поруку самог протеста и става целе Србије. Ми као група радимо на томе да љубав и енергију коју носимо у себи и коју имамо према Србији искажемо на прави начи и нећемо стати у томе. Треба да је срамота све, и појединце и медије који су својим понашањем покушали да покваре слику Србије. На њихову жалост у томе нису успели, а јавност мора да буде енергичнија у ставу да је Србија јединствена у погледу Косова, и да је то слика коју шаљемо свету.

Са вером у бога до коначне победе
Делије Север
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne ti si jednostavno malouman.

Cak i da sam malouman, to bi bio napredak u odnosu na ove sto zovu radio Fokus.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.