Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 71588 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pa nego sta su...ja sam do danas bio clan dss-a, ali vise ne....postali su isti kao radikali ili sloba iz najgorih dana. Uvek sam bio optimista, verovao, nadao se necemu, ali sad stvarno vise nisam....koliko god da sam bio protiv toga vidim da je jedino resenje otici, negde, bilo gde...sto dalje odavde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

RAZMISLITE i to dobro i navedite mi jedan razlog da nam Rusija pomogne ?

Rusija je kriminalizovana gomila olosa.

Oni nam "pomazu" jer hoce nase trziste, hoce da nas iskoriste kao otpor NATOu.

Zbog toga su Rusi i pomogli Milosevicima i Kostunici da ubiju Djindjica. Nakon toga, prema dogovoru, Milosevici su dobili azil u Rusiji.

Rusija mi se gadi i treba joj okrenuti ledja za sva vremena.

@kopernik

Kako si uopste mogao da glasas za ovog sto prica sa sovama? To je lud covek, drugi Sloba. Dobro je da si dosao sebi, hvala ti Boze.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 19:35:24 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Anea, ti ozbiljno treba da razmisliš o onome što pišeš.

A naročito zbog toga što banuješ korisnike koji se služe rečnikom kojim se ti koristiš.

Ne dopustam da mi se pripise odgovornost za smrtni ishod u sukobu huligana.
Takodje, roditelji, a ne ulica treba da vaspitavaju svoju decu...

Da je pogino neki simpatizer DS, LDP, LSV, SRS, DSS, NS, homoseksualac, nevini prolaznik... cisto sumnjam da bi se toliko zgrazavali...

Svako ko je podrzavao DSS/NS govore, tu politiku, ko je klicao Kostunici, ko je lozio decu da je lomljenje prozora demokratija, ko je glasao za SRS i slicne snosi deo odgovornosti za ovo sto se sinoc desilo. Tu pranja ruku vise nema. A Kostunica je direktno odgovoran za ovu smrt. DIREKTNO.

Ne, DS je DIREKTO odgovorna za tu tragediju jer u odsustvu ministra policije Jocica  njegov zamenik je iz DS,a posto se sve ovo izdesavalo zato sto nije bilo policijskog obezbedjenja jasno je ko je kriv.
I samo mi reci molim te kako SRS moze biti kriva zato sto policija nije blagovremeno intervenisala?
Uvek na ovako velikim skupovima bude jedan broj onih koji iskoriste situaciju da naprave neko sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Anea, ti ozbiljno treba da razmisliš o onome što pišeš.

A naročito zbog toga što banuješ korisnike koji se služe rečnikom kojim se ti koristiš.

Ne dopustam da mi se pripise odgovornost za smrtni ishod u sukobu huligana.
Takodje, roditelji, a ne ulica treba da vaspitavaju svoju decu...

Da je pogino neki simpatizer DS, LDP, LSV, SRS, DSS, NS, homoseksualac, nevini prolaznik... cisto sumnjam da bi se toliko zgrazavali...

Svako ko je podrzavao DSS/NS govore, tu politiku, ko je klicao Kostunici, ko je lozio decu da je lomljenje prozora demokratija, ko je glasao za SRS i slicne snosi deo odgovornosti za ovo sto se sinoc desilo. Tu pranja ruku vise nema. A Kostunica je direktno odgovoran za ovu smrt. DIREKTNO.

Ne, DS je DIREKTO odgovorna za tu tragediju jer u odsustvu ministra policije Jocica  njegov zamenik je iz DS,a posto se sve ovo izdesavalo zato sto nije bilo policijskog obezbedjenja jasno je ko je kriv.
I samo mi reci molim te kako SRS moze biti kriva zato sto policija nije blagovremeno intervenisala?
Uvek na ovako velikim skupovima bude jedan broj onih koji iskoriste situaciju da naprave neko sranje.

SRS i Toma Nikolic su odgovorni jer su popaljivali narod za svoje stranacke interese. Ovaj klinac od 17-18 godina je bio podlozan tim ludostima i zato je i uskocio u tu ambasadu. Kostunica ga je ohrabrivao, Ilic mu govorio da je to u redu, Samardzic mu je saopstavao da je unistavanje i spaljivanje legitimno (iako nije lepo, kako kaze), a SRS ga je hranio glupostima o velikim Srbijama dok ta Srbija zbog njihove politike izgubi hiljade zivota i Kosovo.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
alex мање б92 више размишљања својом главом
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

@kopernik

Kako si uopste mogao da glasas za ovog sto prica sa sovama? To je lud covek, drugi Sloba. Dobro je da si dosao sebi, hvala ti Boze.

Nije oduvek bio takav, jasno je da je u poslednjih godinu dana doslo do zaokreta u njegovoj politici. Procitaj njegove radove od pocetka pa ce ti biti jasno o cemu pricam....ali ovo sada nema blage veze sa tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

@kopernik

Nije oduvek bio takav, jasno je da je u poslednjih godinu dana doslo do zaokreta u njegovoj politici. Procitaj njegove radove od pocetka pa ce ti biti jasno o cemu pricam....ali ovo sada nema blage veze sa tim

Bogami, ja sam njegovo ludilo davno prepoznao. Ta autisticnost, izjave da je Hag 9. rupa na svirali, zastita Mladica i ekipe, dojava Hadzicu da bezi od Haga, svadja sa svetom u vise navrata. Kostunica zamera Milosevicu samo na metodima, ne i na ciljevima.

@bgracanin:
Bar meni ne mozes reci da ne razmisljam svojom glavom. Nisam ja fokusovac, sklapam recenice bez problema, skolovan sam, donosim odluke sam, ne cekam da mi Vucic saspe gluposti svojim ribolikim ustima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
ma ameri su super  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

spiegelgwb.jpg
(31.67 KB, 312x412)
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 19:44:46 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

rusiju je kriminalizovala gomila kriminalaca  koji su pukim sluchajem - jevreji Smile

NATO naravno shiri mir u svetu i sve radi iz altruistichkih pobuda ...

p.s. cheda je posheno zaradio svoju imovinu i nikad nije saradjivao sa mishkovicem ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

rusiju je kriminalizovala gomila kriminalaca  koji su pukim sluchajem - jevreji Smile

NATO naravno shiri mir u svetu i sve radi iz altruistichkih pobuda ...

p.s. cheda je posheno zaradio svoju imovinu i nikad nije saradjivao sa mishkovicem ...  Smile

Znas kako sam u ovom trenutku ponosan sto sam jedno vreme primao stipendiju od Sorosa dok sam studirao? I svaki put kad vidim patriotu, pricam mu o tome. Soros je kralj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.