Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 71591 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
a, vi se razlikujete? Smile

Pa moji istomisljenici su uglavnom na B92 forumu, pa me to ne sprecava da odem i na srpskinacionalisti.com i nerviram mlade junose.

Jeste saznali koga ste spalili sinoc?

Ми нисмо никога спалили ми смо мирно протестовали.  Smile

Nesto mislim da su ovi sto su baklje bacali zaokruzivali na izborima isto sto i ti, tesko ono sto sam ja. Dakle, vasi.. Pa reko' znace koga su ubili.

Ах дакле још један у низу партијских испраних мозгића из редова љдп-а. А молим те просветли ме кога сам ја то заокружио на изборима?  Smile

Tu si negde po razmisljanjima izmedju SRSa i Obraza. SRS te nervira jer nisu dovoljno fasisti, prave se fini, a Obraz te blam da priznas. Dakle, verovatno si zaokruzio SRS ili Tomu/Seselja bar jednom u zivotu.

Tek je sad blam priznati da si na toj strani kad ste majku neciju unesrecili.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Istina je da je zvanicnoj Hrvatskoj, kao i velikom delu tog naroda, drago sto je proglasena nezavisnost, samo nemaju onu stvar da tako i kazu, nego se kriju iza "ulaska u EU".

Ova primitivna konstatacija je isto kao da ja izjavim da su jučer svi oni u Beogradu bili lopovi koji se kriju iza demonstracija.Ama baš svi.

Daj ne budali, barem si ti oduvijek bio razuman dječak.
Poredjenje ti je ...  
btw, rekao sam "veliki deo" Hrvata... Ti, ako ne mislis tako, demantuj me, pa reci kako tebi prvom nije drago zbog toga.
Samo, bez demagogije i prica o vasem ulasku u EU, jer to nema blage veze ni sa cim.

Ja sam svoje misljenje iznio ali evo tebi cu ponoviti: svijet je trebao pomoci vama da se najprije rjesite drvenog premijera pa onda omogucit jos jednu rundu pregovora sa albancima.To bi bila daleko pametnija "intervencija" pogotovo ako uzmes u obzir da se Kostunica sam namjestio za zicer nakon svih dogadjanja oko predsjednickih izbora.Po meni ovo je ishitreno priznanje i nije ni malo bezazleno, ne u smislu neke ratne opasnosti koliko cemo mi svi zapravo jos godinama imati animozitete jedni prema drugima, drugim rjecima nikad normalnog suzivota i postovanja jednih prema drugima.To uostalom dokazuju i tvoji postovi, uhvatio si se Hrvatske kao da je ona neki faktor u ovome svemu.......  Smile

Ovako kako je sada drveni premijer ce gledati da ucvrsti svoju poziciju sa pjesnickim govorima od kojih nema nista, narod je sve vise bijesan.....i to zapravo ne vodi nikuda jer taj covjek nije u stanju da svom narodu osigura pod 1. ugled u svijetu, pod 2. samopostovanje, pod 3. normalan zivot od svog vlastitog rada.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 18:35:54 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Pa moji istomisljenici su uglavnom na B92 forumu, pa me to ne sprecava da odem i na srpskinacionalisti.com i nerviram mlade junose.

Ми нисмо никога спалили ми смо мирно протестовали.  Smile

Nesto mislim da su ovi sto su baklje bacali zaokruzivali na izborima isto sto i ti, tesko ono sto sam ja. Dakle, vasi.. Pa reko' znace koga su ubili.

Ах дакле још један у низу партијских испраних мозгића из редова љдп-а. А молим те просветли ме кога сам ја то заокружио на изборима?  Smile

Tu si negde po razmisljanjima izmedju SRSa i Obraza. SRS te nervira jer nisu dovoljno fasisti, prave se fini, a Obraz te blam da priznas. Dakle, verovatno si zaokruzio SRS ili Tomu/Seselja bar jednom u zivotu.

Cisto da pitam - Je si bio sa svojim istomisljenicima da branis sediste stranke ciji si simpatizer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Ми нисмо никога спалили ми смо мирно протестовали.  Smile

Ах дакле још један у низу партијских испраних мозгића из редова љдп-а. А молим те просветли ме кога сам ја то заокружио на изборима?  Smile

Готово сигурно си чљан љдп-а. Лоше процењујеш као вања још горе етикетираш. Не нисам гласао за срс и не нисам члан или симпатизер образа. Не знам ни програм образа а и нисам у фазону да ме неко учи српски језик. Иначе гласао сам за пнл. И ако ми још једном напишеш да сам члан неке странке или покрета  то ће значити да си ретардиран. Наравно то ти нећу написати да не бих правио посла модераторима али ће се подразумевати. А сад изволи настави да странчариш.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 18:39:05 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Cisto da pitam - Je si bio sa svojim istomisljenicima da branis sediste stranke ciji si simpatizer?

Ne, nisam trenutno u domovini, a i nisam pandur. B92 bih branio.

Jesi ti bio na spaljivanju?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Polako, bice jos spaljivanja....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Reci to majci onog decka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nisam bio na protestu uopste, mada da imam 19 godina verovatno bih.

Ovo sam pitao zato sto mi vi ldp-ovci trenutno delujete kao oni sto vicu na vedro nebo, a kad zagrmi beze u zbunje i pod kamenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Hahahaha. Sad su na b92 bile glavne zvezde youtube snimka. Maja i Jovana se zovu.
Ovo treba videti i čuti, ne vredi da vam prepričavam.

IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
SonyEricsson v 600i
ti nisi normalan majke mi moje Smile
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.