Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 72205 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
И то какви мишеви ликују што је изгубљен живот вероватно детета од 15 год.

Pogresno si shvatio - nema likovanja, ovo je optuzba.. Poziv na odgovornost.. Da li ce sutra Kostunica da kaze da mu je zao sto je popaljivao narod, da li ce Samardzic da kaze da je spaljivanje ambasade legitimno iako nije lepo, da li ce Ilic da prica o demokratiji.... Licemercine.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ЈА се надам да ће олош који је данас искористо прилику да лечи своје комплексе на семафорима и излозима одговарати за своја дела
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ja ne znam ko je gori... huligani ili ovi misevi iz LDP kojima su odjednom izrasla krila i oreoli...
A, da.. kao da zaboravim... za mene ste svi isti..  Smile

Cudno kako uvek uz vas postene patriote ide sav olos ove zemlje. Zasto li se lepe uz vas tako miroljubive i neduzne? A da, pa zato sto zagovarate spaljivanje televizija, izolacije, rusofilsku koprofiliju i slicno.

Tvoja sposobnost iznosenja realnih zakljucaka je prosto briljantna...
Jasnoca misli i britkost zaista dolaze do izrazaja u tom vrtlogu politicke mrznje...

Kao sto su mi se 2000. gadili huligani koji su palili Skupstinu i RTS u moje ime, tako mi se gade i ovi koji su rusili isti grad 8 godina kasnije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da, ali preterano seres!

Kao sto sam i mislio - neargumentovano, nekulturno, jednom recju - patriotski. Ali dobro, pametni ste vi, umete da spalite.

Nista ja nisam spalio. Jedino mi nije jasno u koju ti to demokratiju verujes. Gde to postoji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja ne znam ko je gori... huligani ili ovi misevi iz LDP kojima su odjednom izrasla krila i oreoli...
A, da.. kao da zaboravim... za mene ste svi isti..  Smile

Cudno kako uvek uz vas postene patriote ide sav olos ove zemlje. Zasto li se lepe uz vas tako miroljubive i neduzne? A da, pa zato sto zagovarate spaljivanje televizija, izolacije, rusofilsku koprofiliju i slicno.

u pravu si 500 000 ljudi,sve je to olos,stoka glupava mamu im njihovu
jebe mi se i za ldp i za srs sve bih ja njih na terazije najradije ali nije mi jasno kako nekom rec patrita moze da predstavlja sinonim za olos,to ti je prvi znak da je ovo drustvo bolesno

Izraz patriota koristim ekstremno ironicno. Ljudi koji hoce da prave od Srbije rusku guberniju zbog Kosova su sve, samo ne patriote. Ljudi kojima je teritorija ispred ljudi su jos gori.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Da rezimiramo, zaista je zalosno to sto se desilo.

Jednostavno nije trebalo da se desi. Ali ova desavanja imaju i drugu stranu, tj katastrofalnu organizaciju policije.

Pa da pocnem:
1. Samo onaj ko je bio, zna sta se isdesavalo. Kad sam dosao kuci, svaka TV stanica iznosi drugacije brojke, bilans povredjenih itd. Znaci baronija teska;
2. Bilo je dosta vise ljudi nego 5 oktobra; (znam jer sam i tada bio pred skupstinom)
3. Posle molibena kod hrama, smo razvozili neke od clanova foruma do njihovih kuca da ne cekaju prevoz. U povratku smo prosli pored merkatora i zgrade B92. Vrvilo je od policije. Znaci, onoliko policije nisam nikada do sada video. Postavlja se pitanje, kako je moguce da isti broj policajaca nisu postavili i u Kneza Milosa? Zasto nije vise policajaca obezbedjivalo ambasade?
4. Nemojte mi samo reci da policija jednostavno nije znala da su neredi mozda moguci? Znaci, policija ne moze da obezbedi par ambasadica, a moze celu zgradu B92 i onaj ogroman merkator da opase sa petostrukim kordonom policije?!?!
5. Ne mogu a da ponovo ne uocim stvari koje nisu logicne:
- 5.10.2000. god. demonstranti su opljackali bukvalno ceo centar, cuknu radnju pa iznose stvari i prodaju za 5 maraka, sve zivo je u centru grada bilo opljackano, bukvalno sve, RTS spaljen, skupstina spaljena i opljackana, umetnicke slike pokradene, pa delimicno vracene kasnije, pominju se hrabri navijaci partizana koji ulaze prvi u skupstinu;

- 21.2.2008. god. demonstranti su opljackali bukvalno ceo centar, izlomili ambasade, demolirali McDonaldse, najgrdje osudjeni, huligani, hokstapleri, ubice, idioti, izgrednici, indijanci...pominju se klinci od 14-15 godina, nije tacno, vecina je bila dosta starijih koji su demolirali i krali
Naravno da je ovo jedna od nasih katastrofa ali cemu to satanizovanje? 2000-te nije bilo klinaca, jel?

6. Dakle, svi vi sto ste sedeli kuci i gledali TV, vi naravno, mnogo bolje znate sta se desavalo nego oni koji su bili na protestu?

Inace, negativna slika je otisla u svet. Krivi su i demonstranti, a i policija. Ovo je bio jako los dan za Srbiju, a sada se svi zapitajte da li su za to krivi samo klinci od 14-15 godina i njihovi roditelji koji su ih pustili da izadju...

Sto se tice B92, za njih nemam reci, sammi sebe kopaju svojim realnim izvestajima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Битно да ваш усрани б92 само извештава о хулиганима и ликује над смрћу неког детета. Зашто пизда им материна нигде нису објавили ову вест???

Али су зато месец дана вртели причу како су делије хулигани који су на трибини покушали бакљом да убију жандара. Јебо им пас матер свима са б92!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung e300

Da, ali preterano seres!

Kao sto sam i mislio - neargumentovano, nekulturno, jednom recju - patriotski. Ali dobro, pametni ste vi, umete da spalite.

Nista ja nisam spalio. Jedino mi nije jasno u koju ti to demokratiju verujes. Gde to postoji?

Na burek forumu za pocetak... Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 01:01:03 od master_of_errors »
IP sačuvana
social share
SESELJA U APS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Odakle samo toliki izliv ljpovaca odjedared nije mi jasno Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ко ће да одговара за смрт девојке 5-ог октобра? чеда?
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.