Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 78746 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung e250
Ne vidim svrhu ovog protesta, bas ce se Albanci iznervirati kad vide da mi pravimo proteste, rusimo nase gradove, blokiramo nase drzavljane da ne mogu da obavljaju svoje svakodnevne poslove, lupamo automobile nasih gradjana.
Umesto da se okrenenu resavanju ekonomskih problema u drustvu, povecanju zivotnih standarda, nasi politicar (ne svi) gledaju kako ce da prave rasulo u zelmlji ne bi li ostali jos malo na vlasti, i to sve pod parolom ne damo Kosovo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N8-00
Rasho... ti ono rece da ides?

Izvini... pa odakle ti onda moralno ili bilo koje drugo pravo da bilo koga kritikujes?

Smile Smile Smile
Ha?

WTF R U talking about?

Jel ti to zelis da kazes da je nemoralno ici na protest i ne podrzavati samoproklamovanu nezavisnost???? Smile Smile

Ja bi u skolu!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

E svasta, ni deca danas nisu kao sto su bila..... Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 05:49:38 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam se osetio prozvanim sto si rekao da se gudriram..
O tome da li je moje prisustvo kljucno ili nije mozemo da raspravljamo 3 dana tako da nema smisla....
Ако тако размишљамо сви, нико неће изаћи. Дакле, дођи. Осим ако ти није свеједно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2993
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja cu ici.Razumem ljude koji ne mogu zbog posla li nekih drugih obaveza a oni koje mrzi ili ih ne zanima su kreteni  Smile Posebno Beogradjani kojima je najlakse jer se u njihovom gradu protestvuje  Smile Ja sam bio vise za to da se organizuje u svakom gradu u Srbiji veliki protest pa da pokazemo da je cela Srbija na ulicama ali nije ni ovo losa ideja ako dodje puno ljudi.Mislim da ce vecina doci nas da mirno protestvuje a oni koji danas hoce da lome treba da im policija polomi noge jer danas treba da bude miran i normalan protest a ne lomljava i tuca.Svaka cast trojici debila(Tadicu,Kostunici i Nikolicu) jer su uspeli da se dogovore jednom u zivotu da se Srbija spoji.Cuo sam neke likove koji vec kenjaju"Necu da slusam Tadica ili tamo ce da govori Toma Nikolic".Meni su obojica debili ali danas ne idemo da slusamo njihove politicke govore i predizborna sranja nego da se borimo za Kosovo i Metohiju  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 10:04:38 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne vidim svrhu ovog protesta, bas ce se Albanci iznervirati kad vide da mi pravimo proteste, rusimo nase gradove, blokiramo nase drzavljane da ne mogu da obavljaju svoje svakodnevne poslove, lupamo automobile nasih gradjana.
Umesto da se okrenenu resavanju ekonomskih problema u drustvu, povecanju zivotnih standarda, nasi politicar (ne svi) gledaju kako ce da prave rasulo u zelmlji ne bi li ostali jos malo na vlasti, i to sve pod parolom ne damo Kosovo!

Сврха је да нам твоји Европејци и Американци нису пријатељи. Постоје Русија, Кина, Вијетнам, Индонезија, Јужна Африка, Бразил, Венецуела... То су нови пријатељи Србије. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Protestvovala sam i zbog mnogo manjih nepravdi i ugrožavanja prava pojedinaca. Kako da ne protestvujem protiv ovoga što me pogađa lično i što pogađa ceo moj narod. Molim kolege da svi budemo dostojanstveni tokom protesta. Beograd je domaćin Srbije, ne neprijateljska baza koji treba razoriti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhon 6
ja bih isao,ali smo obavezni da dezuramo ceo dan u firmi,jebali ih sajmovi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Motorola k1 razr
Polazak ispred Ekonomskog faxa u NS u 13:00.
Samo da ne bude veceg sranja.
Vidimo se tamo Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Видимо се Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nadam se da ce toma na velicanstvenom  mitingu koji se odrzava pet dana od jednostranog, nicim izazvanog, nelegitimnog itd. proglasenja drzave kosovo, da objasni svoje ucesce u vladi 1999 god. kad je kosovo i zvanicno izgubjeno, i preslo pod upravu stranaca i siptara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.