Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 23:25:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li cenite svoj zivot ?  (Pročitano 10578 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Ne ,ne cenim svoj zivot sve dok mi ne krene po zlu . Zapravo ,ne cenim nista sto imam i uvek zelim vise i bolje .
A kada osetim da cu i to sto imam da izgubim ,onda se zamislim i budem dobra .

Odredjeno vreme . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Znam, i to je tačno.
Svi mi imamo nekog ''strica Peru'' koji je pušio i pio preko 40 godina, pa doživeo duboku i srećnu starost.

I onda se zapitam - okej, svi smo ranjivi i podložni mnogim sranjima, ali šta je to u meni - samodestrukcija? - što me tera da svesno sebe teram u bolest.  Smile

ma i ja konzumiram taj duvanski otrov Smile

jedno je sigurno, mucim se sa gvozdjem prilicno dugo, za par dana ocekujem da mi kazu nakon svih mogucih analiza sta je uzrok, mada se vec pretpostavlja al ajd da potvrde strucnjaci... upravo zbog svega toga kroz sta sam prosla zbog anemije, mislim na preglede i dve terapije, potrudicu se da radim sve ono sto nisam pa sam sopstveni organizam dovela u takvo stanje... ukoliko to moze da se podvede pod "cenim svoj zivot", neka bude tako... ipak, prizanajem da nesto u samom zivotu veoma prezirem, a to je sto su mi oduzeta tri bitna ljudska bica, kada kazem oduzeta mislim na to da nisu medju zivima... prezirem da... ali nemam prema kome, ili prema cemu da usmerim taj svoj prezir.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Uh, Oblak, nisam imala pojma da si i ti pušač! Baš sam iznenađena.  Smile
prezirem da... ali nemam prema kome, ili prema cemu da usmerim taj svoj prezir.
Pazi na koga usmeravaš taj prezir, jako budi pažljiva.

Ja sam ga jednom (dok sam bila mlađa) usmerila ka bogu, pa mi se od tada želudac prevrće od boga i svega što ima veze sa tim.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jesam i ja, ali sam dosta smanjila Smile mada znas ono kad si u dobrom drustvu, pa se nekako razveze prijatna prica, e onda pripalim i neku vise Smile

vodim racuna o tom svom preziru, kao sto rekoh nemam prema kome, ili prema cemu da ga usmerim... niko nije kriv, ili mozda jeste ali to ne znam.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2010, 15:50:58 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sto je blizi kraj, to je grcevitija borba da se produzi za koji dan...
Bio sam mnogo puta svedok toga i mislim da je prosto zastrasujuce kako se ljudi ponasaju prema sopstvenom zivotu... deci i onima koji ih cuvaju u tim trenucima...
Kada su stvari mogle da se saniraju, to je bilo poslednje na pameti, ali sada kada je djavo dosao po svoje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Fighter slazem se sa tobom,ima svakakvih ljudi...
Ja sam moj zivot u poslednje 2 god. poceo bas ono puno da cenim..i muzika je dosta doprinela tome.Cak sam i razmisljao par puta o tome dali bi imao hrabrosti da ga "skratim".Sada iako mnogi ljudi kazu da bas i nije dobro toliko puno mastati i sanjariti o necemu,ja u slobodno vreme kada pobegnem od obaveza,razmisljam o buducnosti,sta ce da se desava dalje sa mnom i tako to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG 4X HD
Pročitala sam tekst, i ne smatram nekom jezivom tragedijom to što je dotičnoj kolumnistkinji dijagnostikovan rak sa cele 64 godine. Istini za volju, lep život je proživela. Ili sam samo ja ''srce kameno'', otkad sam pristustvovala sahrani deteta od 10 godina.

Ipak, ovih dana mi je baš palo na pamet to koliko ljudi zaista cene sebe, odnosno svoj život.
I gorko sam shvatila da ja svoj uzimam zdravo za gotovo. Maltene sve u životu.
I zdravlje, i dom i porodicu, prijatelje - sve.

Jer, sama činjenica da sam pušač, dovoljno govori o tome koliko zaista cenim sebe.  Smile
Upravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Eh, kada je tema već ponovo pokrenuta, samo da iskoristim priliku da se POHVALIM kako je danas tačno 6 nedelja kako sam srećni nepušač.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sta ti je karakterna zena - vidis Bemb ,ja da sam musko ,ovako bih to rezonovala ; Ova mala Bambina ce biti jako dobra zena - moze sebi sve da naredi i uspe u izvrsenju istog .Znaci ,ako je sjutra ozenim i nakon izvesnog vremena svidi joj se komsija Djordje ,ta ce znati sto ciniti sa sobom . Smile

Cestitam ,zaista znas da cenis svoj zivot  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Cenim ga i cuvam, ali to je ono sto ljudi nazivaju - dosadom. Uvek su ti koji su pazljivi, ili promisljeni, ili ''straight edge'' dosadni ljudi koji su nezanimljivi jer uvek vole da im je, kako Arle rece?Rucna podignuta  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 21:08:54 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 23:25:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.