Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce zvezda uspeti da se kvalifikuje u LS?  (Pročitano 10699 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dizemo uskoro i nesine slike.. jes da su sa severa pa se ne vidi koreografija, al nema veze Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Bad Habbit
Da, naravno. Mislio sam na sve koji navijaju protiv nasih klubova kada igraju u Evropi. Kazem, postoji velika razlika izmedju ne navijanja  ZA nas klub i navijanja PROTIV naseg kluba. Eto recimo ja sam kada je Partizan trebao da udje u ligu sampiona bio dvostruka licnost. Jedan deo mene je navijao da Partizan udje u ligu sampiona, jer je to dobro za nas jadni fudbal. Drugi deo mene je bio ravnodusan, nije bio protiv, jer sam znao da ce se desiti to sto se i desilo. Znaci znao sam da ako udjete u ligu sampiona, da niko nece moci da zivi od vas sledece sezone, od vaseg hvalisanja i dizanja u zvezde i ako ni jednu pobedu niste ostvarili. Takojde bio sam sokiran kada sam cuo onog Zecevica koji je u nekoj emisiji rekao kako Zvezda tek treba da ostvari uspeh Partizana   . Pazi ti tog bisera, sta je on ladno izjavio. Zvezda, koja je osvojila kup sampiona, treba da ostvari uspeh Partizana koji je jedva usao u ligu sampiona i nije ostvario ni jednu pobedu. Priznaces da je to smesno, ma za koga navijao. Opet nisam bas bio odusevljen ulaskom Partizana u ligu sampiona zato sto sam znao da samim ulaskom dobijaju velike pare i da bi mogli da su bili pametni da uloze te pare u dovodjenje novih igraca i da naprave jak tim koji ce biti suvise jak za Zvezdu koju navijam. Medjutim ispalo je dobro jer ne samo sto Partizan nije doveo pojacanja, nego je rasprodao sve sto mu je valjalo Duljaja, Ilijeva, Ivica i tako dalje i doveo ove veterane, a jedino ko je video neke vajde od tih para su bili Bjekovic i Zecevic koji sada voze novu sedmicu.

Znaci moji razlozi sto nisam navijao ZA Partizan su bili racionalne prirode. Opet nisam navijao protiv njih i da su uspeli kojim cudom da pobede bilo koga, cak i onaj nesrecno Marsej koji po meni nije nikakav tim, radovao bih se.

Sto se Disljenkovica tice, moram da kazem da mislim da covek u poslednje vreme ocigledno ima izvesnih problema. Zasto je to tako ne znam, ali da je vreme da neko ozbiljno porazgovara sa njim, to definitivno jeste. Znaci bio je veoma dobar, ako nista drugo bar nije primao glupe golove i videlo se da zivi za tim, sada u poslednje vreme, valjda od kada je postao kapiten, poceo je da brani nekako svise neozbiljno i primio par veoma, ajde da kazemo glupih golova, koji smo srecom neutralisali i nisu imali neke vece posledice po tim, ali jedan takav glup gol bi nas sahranio protiv recimo PSV-a. Takodje odbrana mi se nasa uopte ne svidja. Pre svih tu mislim na Miladonovica. Decko je po meni jedna velika rupa. Mislim da pod hitno mora da se on pre svih dovede u red, a onda i ovi ostali. Lepo je to sto je on jak i visoko skace, lepo je i sto daje golove, ali to nije posao odbrambenog igraca, bar ne njegov prvenstveni posao. Medjutim tu se opet vracamo na onu pricu o Muslinu i njegovom odlasku, kada sam ja poludeo jer sam znao da njegov odlazak u stvari znaci da ce Dzaja da proda ceo tim i da ce klinci od 18 godina da igraju u prvom timu. Jedno hipoteticko pitanje, da li bi primili juce oba gola da je u odbrani bio Vidic? Ja sam skoro siguran da ne bi, bar ne onaj drugi, jer Vidic nikada ne bi nesto tako glupo uradio kao sto je to Miladonovic uradio, tj, ne bi dodao loptu protivnickom igracu. Sta mislite kako bi sve izgledalo da je igrao Vitakic? Ali ne vredi pricati kamenu. Dzaja hoce da lepo zivi da ima vleiku platu i nece da razikuje nista, a da je samo usao u ligu sampion dobio bi dovoljno para da ne mora da proda ni jednog igraca. Ali njemu je bilo lakse da proda Vidica i da ne razmislja previse, nego da ostavi tim na okupu pa da pokusa da napravi neki znacajni rezultat u Evropi i tako zadovolji apetite jednog takvog kluba poput Zvezde, a ujedno zaradi potrebne pare.

Znam da bi bilo dobro za nas fudbal da Zvezda udje u LS ali posle bi se zvezda nakupila para,dovela pojacanja i mi opet ne bi bili u prilici da igramo LS .
Ne znam,mozda nije pravilno sto ne navijam za vas u Evropi,mada sinoc se nisam radovao ni kad je PSV davao golove sto znaci da mi polako postaje svejedno sta cete uraditi.Evo pokusacu da budem sto ravnodusniji u sledecim vasim mecevima mada jace je od mene kad ne volim zvezdu.

Da ne repliciram opet vasa publika me je odusevila sinoc i priznajem da ste majstori za koreografije.
Eto mi smo usli u LS a para nidje  Smile kupili su Emegharu ,doveli 2-3 starij igraca prodali najbolje a bajagi se nema para.E da je bil osrece doveli bi od LS nekog jakog igraca.
Pa kad bolje razmislim Dzajic,Bjekovic i kompanije su puni para dok se mi ovamo prepiremo....boli njih mnogo za klubove,svako gleda pare.
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mi za Zvezdu zivimo a oni od nje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Eniac .. volim kada umes da cenis kvalitet Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Oduvek sam i cenio kvalitet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
http://www.burek.com/phpbb2/album_cat.php?cat_id=14

Evo slika... jeste da kvalitet nije nesto ali ipak koliko para toliko i muzike... no, bice bolje Wink
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
loodo
Super su foto.
Jel ima i audio/video zapisa koji bi se mogli nakaciti za download?
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Imam ja par video klipova i onaj kada je bila koreografija, ali je velik preko 10 mb, pa ne znam kako bih to mogao da okacim i gde? Mozda ako bih ga kopresovao u divx, ali opet sumnjam da bi bio manji od 7-8 mb Smile .
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imamo i mi nekih 30ak mb klipova... to od 7 megica bi bilo lepo ako se lepo vidi koreografija, to vredi videti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.