Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce zvezda uspeti da se kvalifikuje u LS?  (Pročitano 10717 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uz boziju pomoc... imaju potencijala da urade velike stvari... da li ce.. od srece zavisi
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Pa sreca je uz nas sta se sekiras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nas?
Od kad ti navijas za "nas" ?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm, Srbin sam majku mu jebem, necu navijati za PSV valjda ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa otkud znam... ima ovde svakavih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja sam bio na utakmici protiv young boys-a i ono sto sam bideo mi se uopste nije svidelo. Jeste rezultat dobar, ali igra po meni ne. Nadam se da ce protiv PSV-a sve to mnogo bolje izgledati jer ako ne bude bilo tako, nemamo sta da trazimo protiv njih.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: SerbianFighter

Bas tako .... ja sam od onih koji mozda podsvesno , ali zaista ne mogu da definisem i znam da cu naici na osude ovde , navijaju protiv Partizana ma koja god utakmica bila ... ipak je mrznja prema tom klubu prevelika da bih ikada i ikako na bilo koji nacin mogao da navijam ili makar da se radujem nekom uspehu tog kluba ... jebiga ali je tako . Tako da i ne trazim bilo kakvo navijanje ili podrsku od grobara ....

A nadam se da bi mogli da prodjemo PSV imamo kvalitet i sve to ali mislim da je najveci problem u glavama tih momaka i u nasem mentalitetu . Bojim se da ne polete , da se ne uskurce a u tom slucaju zbogom ligi sampiona .... ovako ipak dajem 45 : 55 za PSV ( realno ) ipak imaju oni dovoljno iskustva , starijih igraca .... ali nadam se da posle srede ce da bude 75 : 35 za Zvezdu Smiley

Svuda grmi okolo
nasa pesma ponovo
sve je gotovo
sve je pijano
nasa ZVEZDA prvak ponovo ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Citat: Zrenjaninac 79
Citat: SerbianFighter

Bas tako .... ja sam od onih koji mozda podsvesno , ali zaista ne mogu da definisem i znam da cu naici na osude ovde , navijaju protiv Partizana ma koja god utakmica bila ... ipak je mrznja prema tom klubu prevelika da bih ikada i ikako na bilo koji nacin mogao da navijam ili makar da se radujem nekom uspehu tog kluba ... jebiga ali je tako . Tako da i ne trazim bilo kakvo navijanje ili podrsku od grobara ....

A nadam se da bi mogli da prodjemo PSV imamo kvalitet i sve to ali mislim da je najveci problem u glavama tih momaka i u nasem mentalitetu . Bojim se da ne polete , da se ne uskurce a u tom slucaju zbogom ligi sampiona .... ovako ipak dajem 45 : 55 za PSV ( realno ) ipak imaju oni dovoljno iskustva , starijih igraca .... ali nadam se da posle srede ce da bude 75 : 35 za Zvezdu Smiley

75 + 35 = 110 , vidi se da si zvezdas  Smile  Smile
Nikad za zvezdu jer qrva je ciganska  Smile
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To samo pokazuje kakav si i ko si ti, za nase timove uvek navijam kad protiv nekog igraju, a ti ako imas rezon da vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan.... onda se zapitaj za svoje mentalno zdravlje.

Procente pustite za kladionicare... sve sto imaju reci, recice igraci na terenu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
izvinjavam se navijac , ispravka 75:25 ...... ali stvarno ne mogu da navijam za partizan nikada ... zao mi je ali mrznja prema crno-belom dresu je velika ... tako da mogu da garantujem da i 90% grobara deli moje misljenje ...

da li mislis da Inter voli kada Juve pobedi ? pa sad kada smo igrali protiv Young Boy-sa navijaci Grashopersa su javno izjavili da su na strani Zvezde , da li mislite da navijaci Barcelone navijaju za Real protiv recimo Manchestera ? .... ma daj ... nema sanse .... svaka cast tebi SF ako mozes da bodris Partizan protiv nekog drugog tima ali ja ne mogu ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.