Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 13:22:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce SPO politicki preziveti?  (Pročitano 37482 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
dajmo nemojmo

bez prepucavanja molim, tema je krasni spo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Oni su vec otišli u krasni... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa ne htedoh da budem vulgarna. ali dobro si to primetio  Smile
elem, tema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
dajmo nemojmo

bez prepucavanja molim, tema je krasni spo

Može, ali kad opomenete ove provokatore da se malo uljudnije ponašaju...
Molim da pregledate temu malo unazad pa da vidite jasno ko je ovde koga i kada provocirao i vređao a ko je pokušavao da upristoji ton, međutim teško to ide sa bagrom... Dakle kad nađete jedan post na koji sam ja ničim izazvan odgovorio uvredama, izviniću se javno, i napustiti forum.  Smile

Citat
Nema kod tebe greški u kucanju, ima samo u mozgu!
Pa se to prenosi i na kucanje...
Decko ti osim što si glup,bezobrazan i lud ti si  govno od coveka,koji na ovoj temi sem bezobrazluka i drskosti nije ništa pokazao!

Vrlo sam ti zahvalan na ovoj konstataciji jer kad mi ološ gastarbajterski kao ti tako nešto kaže, ja to shvatam kao kompliment...
I ne vredi ti da pokušavaš da zaraziš i uprljaš ovu temu, iako se ti na tom prljavom terenu najbolje snalaziš, jbg. švapski klozeti...

P.S. Pozivam sve one koji su do sada na bilo koji način ulazili u verbalne sukobe sa ovom nakazom, da to ubuduće ne čine, već da ga ''stavimo na IGNORE listu'', i da normalnu komunikaciju vodimo sa ostalima koji ne misle kao mi ali su bar uljudni i pristojni, kakvih je ipak na sreću više nego ovakvih umobolnika...
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 15:48:23 od zdravko77 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja pozivam tebe da nakon mog upozerenja obratis paznju sta pises i kako pises, a to se odnosi i na ostale koji vole da nam pune uci sranjima koja nam se ne citaju. Eno pp pa razmenjujte uvrede do prekosutra. Od sad se citate iz kante.

i poslednji put : Tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro! evo šta je beduin onomad izjavljivao!
Kratke izjave

"Za sebe licno mogu da vam kažem da ne vidim da bi moj život imao smisla kada bi Srbija izgubila Kosovo."
Vuk Draškovic , Blic, 31. decembar 1998.

" Ako Tadic misli da pobedi, onda treba zaboraviti na rec DS."
Vuk Draškovic, politicar, pisac i ministar, 22. juna 2004.  

“Voleo bih da me na filmu igraju Dragan Nikolic ili Robert Redford, ako je rec o fizickoj slicnosti.”
Vuk Draškovic, ministar spoljnih poslova SCG “NIN”

"Taman sam bio rešio da idem peške u London, ali sam shvatio da moram da predem Lamanš i da ne mogu peške preko vode." Vuk Draškovic, ministar spoljnih poslova SCG

"Radikali su dokazali da su za saradnju s Tribunalom, jer su šefa stranke, ispratili u Hag sa trubacima."
Vuk Draškovic, predsednik SPO-a ("Blic")

"Može se reci da sam politicar iz nužde."
Vuk Draškovic, ministar inostranih poslova, govoreci za bugarski "Novinar" o sebi kao novnaru, piscu, politicaru i državniku ("Danas")

"Ovo još nije ono, ali ovo pokazuje velike ambicije da postane ono! Mi nismo ni ovo ni ono!"
Vuk Draškovic, obracajuci se pristalicama SPO-a na Ravnoj gori i objašnjavajuci pravac razvoja svoje stranke u buducnosti ("Glas javnosti")

“Bilo da slonovi vode ljubav ili se tuku, travi je svejedno – ona biva povaljana. Mi želimo da izbegnemo poziciju da se išta lomi preko nas, bilo da se grli ili da se tuce.”
Vuk Draškovic, na skupu povodom 60 godina Ujedinjenih nacija

Šef diplomatije Srbije i Crne Gore Vuk Drašković ocenio je da je u Beogradu na ispraćaju Slobodana Miloševića održan miting za sahranu naroda. "Nije to, kako rekoše, bila narodna sahrana, nego miting za sahranu naroda. Svi beogradski platoi i trgovi bili bi pretesni da prime žrtve Miloševića i njegove vladavine ubijene, obogaljene, raskućene, po svetu rasejane", rekao je Drašković

A sada Tarzanove izjave na Engleskom!

I shall be a minister or SPO shall leave the Government
BLIC, July 31, 2006

'I shall request at the very next say that the Parliament have its say about the foreign policy I am leading. Should I fail to get confidence, then SPO shall leave the Government since my European policy is the policy of my political party as well', Vuk Draskovic , Serbia Foreign Minister and also SPO leader says for 'Blic'.

Q: Has the Prime Minister promised to you to provide majority in the Parliament?

'I have not requested anything of the kind. It is clear that doors are open to me as Serbia Foreign Minister everywhere'.

Q: How do you see negotiations at the highest level in Vienna ?

'I am not satisfied about the outcome of Vienna negotiations. It can hardly be said that those were negotiations. Albanian side paid no attention to Serbian side's arguments from the very beginning. At the end of negotiations a statement by the Contact Group was read. Although not said explicitly, that statement mentions Kosovo independence as an inevitable outcome. It also says that everything has to be done that negotiations over the status are finalized until the end of the year and that the status has to be acceptable for the citizens of Kosovo. That means independence since 90 per cent of Albanians request independence'.

Q: How did Serbian side react to that statement?

'There was no time for our reaction since the statement was read at the end of the meeting'.

Q: So there is still no compromise?

'There is still chance for compromise. We refer to the principle of territorial integrity and sovereignty and Albanians to the principle of the right to self-determination. With effective pressure on Albanian side by USA , EU and Contact Group, a formula reconciling these two principles could be found'.

Q: Has Serbian side acted as really one team?

'That was the case at the meeting, but in the hall, after the meeting two stances collided. The first was that we are to spread optimism, that the meeting was very important, that the Contact Group has mentioned UN SC Resolution 1244 and compromise in its statement. The second stance was to present Serbia the naked truth: nobody is disputing our arguments because they cannot be disputed, but judging by the present situation, the right of force is beyond the right of law. At the end it was concluded that feeling of defeat would be very damaging and that it should be said that the struggle continues and that nothing has been finally decided yet'.

Q: Do you want to say that our top officials are hiding from us what is waiting for us?

'I think that optimism without reserve awakes great hopes. Consequently disappointment of the Serb nation, in the first place Kosovo Serbs, might be far deeper and painful. We have to insist on our arguments and on our clear message that Serbia shall not accept any other sovereign state set up in its own territory. We also have to repeat that all consequences for such eventual act of violence over Serbia and UN Charter shall be borne by those who decide to implement such, to us enforced solution'.

Ako treba još beduinovih izjava?
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile I sada se neko cudi što ih više nigde nema  Smile Smile Smile Smile

[quoteVrlo sam ti zahvalan naovoj konstataciji jer kad mi ološ gastarbajterski kao ti tako nešto kaže, ja to shvatam kao kompliment...
I ne vredi ti da pokušavaš da zaraziš i uprljaš ovu temu, iako se ti na tom prljavom terenu najbolje snalaziš, jbg. švapski klozeti...

P.S. Pozivam sve one koji su do sada na bilo koji način ulazili u verbalne sukobe sa ovom nakazom, da to ubuduće ne čine, već da ga ''stavimo na IGNORE listu'', i da normalnu komunikaciju vodimo sa ostalima koji ne misle kao mi ali su bar uljudni i pristojni, kakvih je ipak na sreću više nego ovakvih umobolnika...]
Citat
Što se tice Švapskog Wca,vec si dobio odgovor,nebih da se ponavljm!
A što se tice ovog dole smeca što si naškrabao,to samo govori o tebi!
Koga ti jado pozivaš na bojkot,one 00000.4% smradove? Tu ste samo ti i ona = njoj sam vec rekao a ti vec znaš!

Munka morao sam da mu odgovorim!A ti ako treba da brišeš briši ni po bi ni po stricevima!
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 15:54:47 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

lajava po potrebi

Zodijak
Pol Žena
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zdravko, hvala. upravo sam htela da postavim pitanje kako ga vec nisu izbacili. ocigledno nije vazno ko je kakav vec ko je za koga. moderatori, demantujte me. da li znaci da ako su moderatori protiv spo-a, svako moze da vredja ljude koji su za spo?
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom. Ako je nemas - javi se. Mislicu umesto tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa vi ste ti koji vredzaju,ajmo u nazad da vidimo ko je poceo!Vas ste dvoje vec odavno za izbacivanje,osim što vredzate  i Offujete usled nedostatka argumenata ništa drugo i ne radite!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zdravko, hvala. upravo sam htela da postavim pitanje kako ga vec nisu izbacili. ocigledno nije vazno ko je kakav vec ko je za koga. moderatori, demantujte me. da li znaci da ako su moderatori protiv spo-a, svako moze da vredja ljude koji su za spo?

Slusaj ognjana, vrlo je jednostavno, ali da razjasnimo sada, da ljudi ne bi morali vise da citaju idiotluke po temama koje nemaju veze sa temom.
S'obzirom da si "upravo htela" da postavis pitanje kako neko do sada nije izbacen, ja te molim da to uradis na temi : Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku. Adekvatan odgovor dobices u vrlo kratkom vremenskom roku.

Nije vazno ko je za koga, vec je vazno ko se pridrzava : Pravilnika Burek Foruma na koga se svi zdusno pozivate kada ste na bilo koji nacin ugrozeni, medjutim kada vi ugrozavate, ni ne setite se da  pravila postoje !

Pravila postoje i ona ne ukljucuju dozvoljavanje spamovanja tema nebitnim podacima, smajlicima, komentarima koji su offtopic i pogotovo vredjanje. Ako ste se do sada izvredjali, a mi nismo bili u mogucnosti da to obrisemo, sada kada smo tu upozoravamo vas da to vise ne radite. Jasno kao dan.

Prema tome, rekla sam vec jednom, necu da se ponavljam, od sada pa na dalje i ubuduce, ako nastaviote sa vredjanjima i offtopicom citate se iz kante.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 16:04:52 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Posto i pored vise upozorenja moderatora na temi nastavljate po svom,svaka poruka koja u sebi bude sadrzala ijednu rec(bilo kakvu) upucenu nekom drugom clanu,bice obrisana... Smile
Pa izvolite..
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 16:08:26 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 13:22:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.