Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:42:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce SPO politicki preziveti?  (Pročitano 37705 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Procitaj kako se ona meni obraca,uvreda za uvredu,ja kao biva imam mozak 21nogodišnjaka!Šta sad ja da njoj posle toga odgovorim?Ovo joj nije prvi put da usled nedostatka argumenata poteže za uvredama!Obicno se kaše kako poseješ tako i požanješ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
A gde sam tu ja kao pristalica SPO-a...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa neznam brate!Rekao sam ti da onaj koji voli mucke a evo i sada si rekao da voliš Srbiju,nemože da bude loš,sad što poštuješ Spo?Ima dobrih ljudi i kod "derpea" i kod"nakromana" itd,pa što da ih nema i u Spo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

lajava po potrebi

Zodijak
Pol Žena
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ rinaka
skoro me uopste nisi zanimao, pa nisam do tada pogledala tvoje godine. posto su tvoji komentari postali tako puni ogorcenja i mrznje pomislila sam kako tako mlad covek moze da ima takva osecanja. zbog toga sam pogledala. i iznenadila se. vredjala te nisam. to sto istina boli je nesto drugo. o argumentima bolje nemoj jer nisi dao nijedan do sada. i ovo je svakako poslednji put da ti se obracam.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom. Ako je nemas - javi se. Mislicu umesto tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa i bolje ti je pošto nemaš ama baš nikakvog razloga!Ostani dosledna ponašanju ljudi iz svoje stranke,koji su svojom politikom doživeli da postanu statisticka greška(Šta jeli možda nisu,ovo nije cinjenica,šta ce ti veci argument neispravne politike)!Što se tice argumenata,njih sam dao pregršt,samo što je to badava kada je neko ostrašcen!Takvom ostaje samo opcija vredzanja sagovornika u stilu glup,nepismen,mator itd...
Citat
ja sam mislila da on nema vise od 21. takvi su mu komentari. nije bilo tesko da upadnem u takvu zabludu
Pazi ovo,reci coveku koji ima 46 godina da se ponaša kao da ima 21 godinu,za tebe nije uvreda?E pa vidiš to je jedna od najperfidnijih uvreda koji si mogla da pošalješ coveku koji je iskren i stavlja svoje godine javno i koji je uvek u životu govorio i radio stvari za koje mu niko nikada nije mogao išta prigovoriti!A što se tice moga iskustva i pozitivnog i negativnog,bojim se da ce ti proci život a da ih neceš ni upola doživeti!
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 22:22:54 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
Pa i bolje ti je pošto nemaš ama baš nikakvog razloga!Ostani dosledna ponašanju ljudi iz svoje stranke,koji su svojom politikom doživeli da postanu statisticka greška(Šta jeli možda nisu,ovo nije cinjenica,šta ce ti veci argument neispravne politike)!Što se tice argumenata,njih sam dao pregršt,samo što je to badava kada je neko ostrašcen!Takvom ostaje samo opcija vredzanja sagovornika u stilu glup,nepismen,mator itd...

Ne kažem da nije bilo grešaka, ali ako ćemo tom logikom, onda je Hitler vodio najispravniju politiku u svoje vreme pošto su Nemci gotovo plebiscitarno bili za njega...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidi Zdravko,ti si se poceo za razliku od prvih postova ponašati jako pristojno,pokušavaš argumentima a ne uvredama da diskutuješ,ja bih s tobom ipak više voleo o Muckama ili Zvezdi da diskutujem,a ako ti se stranka malo oporavi,možda budete zaslužili više pažnje!Nevideti za Vuka da je:poltron,ulizica,da menja mišljenja kao kravate,da je u svakom sistemu bio i gledao samo sebe,da je ljubio ruke Srpskim dzelatima da je "sekao" ruke muslimanima i slicne stvari,je priznao ti to ili ne da budem blag,Smešno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
Ja sam uvek pristojan, mada se ruku na srce umem nekad isprovocirati, i ništa me ne nervira tako kao ljudska glupost... Verovatno zato...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Има Ринака и позитивних особина-навија за Звезду!Ето,да се негде и са њим усагласимо... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Има Ринака и позитивних особина-навија за Звезду!Ето,да се негде и са њим усагласимо... Smile

Ринака има друге добре особине, али навијање за Звезду није једна од њих.
(ово пре спада у тему о "циганском питању" код Газеле, али ајде)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:42:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.