Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:03:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce SPO politicki preziveti?  (Pročitano 37779 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
DOSTA ZLOČINA!
VUK DRAŠKOVIĆ - ŠEF DIPLOMATIJE ILI NDO?
Dragan J. Vučićević
Vuk Drašković je NDO. Neidentifikovani Diplomatski Objekat. Vuk Drašković se lažno predstavlja kao ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore. Ne znam da li ste primetili, ali Vuk Drašković je u ovih godinu dana svoje Ministarstvo uspešno transformisao u nevladinu, profitnu organizaciju. Vuk Drašković koristi svaku priliku da po belom svetu opanjkava i Srbe i Srbiju. Nikome nije potpuno jasno za koga i za čiji račun taj čovek radi. Niko ne zna koje to interese on u stvari brani i kakvu to politiku on sprovodi...

Očigledno je jedino da je Vuk Drašković jedini šef diplomatije na kugli zemaljskoj koji direktno i neskriveno radi protiv interesa svoje države! Vuk Drašković je jedini ministar spoljnih poslova koji koristi svaku priliku da u inostranstvu ocrni svog predsednika, svog premijera, svoju skupštinu, svoju policiju, svoju vojsku, svoj narod! Valjda je još samo u ovoj nesrećnoj Srbiji i u onoj crnoj Crnoj Gori moguće da neko takav bude šef diplomatije. Valjda je još samo ovde moguće da se svi u vlasti prave ćoravi i gluvi i da mirno prelazi preko skandaloznih ispada ministra inostranih dela. Ali, tako vam to ovde biva - Srbija je zemlja parapolitičkih čuda, Srbija je zemlja u kojoj sve smrdi od trulih političkih kompromisa i to se na primeru nesrećnog Vuka Draškovića ponajbolje vidi. Njemu je sve unapred oprošteno i njemu je sve dozvoljeno. Baš sve.

Eto, pogledajte samo najnoviji kretenoidni ispad našeg nesrećnog ministra Vuka Draškovića. Taman kad nam je, kako-tako, krenulo u saradnji sa Haškim tribunalom, taman kad smo se, za korak-dva, približili onoj famoznoj Studiji o izvodljivosti i tek što su ovi na Zapadu prestali da nas svakoga dana propituju: "Gde je Ratko", blesavi Vuk je pre neki dan engleskim novinarima u poverenju ispričao da srpska tajna policija krije generala Mladića (!?!) i da ljudi iz vrha vlasti tačno znaju gde je general! Ej, bre!

Gospodin ministar, naravno, nije naveo ni jedan jedini dokaz za svoju tvrdnju. On, jednostavno, zna! I nema veze što je samo dan ranije predsednik Tadić ubeđivao strane ambasadore da vlast nema pojma gde se krije ratni komandant VRS. I nije bitno što se premijeru Koštunici osušiše usta objašnjavajući kako Mladić nije u Srbiji. I ništa zato što je šef tajne policije Rade Bulatović u više navrata odlučno demantovao da BIA ima bilo šta sa Ratkom. Nema veze! Vuk Drašković zna! Boli njega ona stvar za državu i državnu politiku! Jebe se njemu što je ovakvom izjavom naneo nemerljivu štetu državnim interesima Srbije i Crne Gore. Pa, ljudi moji, taj nesrećni Vuk Drašković kao da je potajno sklopio predizbornu koaliciju sa onim Bebom, Čedom, Čankom, Koraćem i ostalim kukavnim kukavcima koji ništa drugo i ne rade osim što naokolo opanjkavaju Srbiju i srpsku vlast. Sve zarad jeftinih političkih poena i podrške ekstremista sa Zapada.

Epizoda "Znam da vlast zna gde je Mladić, ali neće da vam kaže" samo je poslednji u nizu nedopustivih ispada ministra Draškovića. Onomad je isto tako "samouvereno" i ničim izazvano priznao "brojne srpske zločine" na Kosovu i Metohiji, potom je u više navrata svojim neodmerenim izjavama dao žestoke argumente u prilog tužbe BiH i Hrvatske protiv Srbije, a usput je koristio svaku priliku da uvek i u svakoj prilici oplete po ljudima iz vrha današnje vlasti koji su "sačuvali Miloševićev sistem državnog terorizma"!?!

Dobro, ali zašto Vuk sve ovo radi? Šta je njegov interes u celoj ovoj priči? Ne znam, nisam pametan. Svašta je tu moguće. Moguće je da su u pravu oni politički analitičari koji tvrde da Drašković svojom "originalnom" spoljnom politikom pokušava zapravo da sam sebi podigne rejting u srpskom biračkom telu. Doduše, to bi onda značilo da Vuk očajnički pikira onih pet-šest odsto "građanskih ultraekstremista", koliko ih ima među srpskim biračima. Mada, sve je moguće kad je čovek suočen sa spoznajom izvesne skore političke smrti. Biće, međutim, da je mnogo bliža istini teorija profesora Koste Čavoškog prema kojoj je Vuk Drašković zapravo "haški ucenjenik", čovek koji svojim diplomatskim ekstremizmom pokušava da izbegne sudbinu svoga kuma Vojislava Šešelja. Okej, znam da na prvi pogled zvuči blesavo, ali ako pogledate optužnicu zbog koje Šešelj već četvrtu godinu sedi u Ševeningenu, shvatićete da je Drašković mnogo bliži Hagu nego što se to na prvi pogled vidi. Mislite o tome...

Kako god bilo, tek Vuk Drašković svojim najnovijim paradiplomatskim angažmanom samo nastavlja ono što je oduvek najbolje umeo da radi. Najpre je bio veći komunista od Broza, onda se premetnuo u većeg četnika od Mihailovića, a sada je, eto, veći "haglija" od Karle del Ponte. Mašala, Vuče!

I šta drugo reći na kraju nego parafrazirati famoznu izjavu Vukovog koalicionog partnera, blesavog Velje od

Citat
Sta bi ovo koji k***c trebalo da znaci?
Znaci,"što ti je to trebalo sunce te hebalo"

Citat
nekada su imali iste avatare, posvadjali se i sad se ponovo zblizavaju   
A koji ovo ku..ac treba da znaci?
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 00:32:09 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Није радикал,они нису монархисти.Мора да је неки Вељин... Smile

Ma ima i takvih zamlata koliko hoćeš... Neke lično i znam... Rekoh, viđao sam ih čak i na Ravnoj gori... 2003. su dva lika čak i došla sa majicama SRS i nosili crnu zastavu...
Равна Гора је полигон за кретене, који су о четницима и четништву учили из филмова Вељка Булајића. Част изузецима!
Равна Гора већ годинама подсећа на Шабачки вашар. Само фали рингишпил и шећерна вуна!!!  Smile

Jel ti kažem da je Vojvoda od zarđale kašike....
Јел си ти природно глуп или тренираш?
Ja prirodno, a ti na koga si tako pametan???
Pa izjasni se čoveče onda? Nije to sramota!!! Slobodno, reci...
Јел по теби свако мора да има партијску књижицу???

Citat
Eto, pogledajte samo najnoviji kretenoidni ispad našeg nesrećnog ministra Vuka Draškovića. Taman kad nam je, kako-tako, krenulo u saradnji sa Haškim tribunalom, taman kad smo se, za korak-dva, približili onoj famoznoj Studiji o izvodljivosti i tek što su ovi na Zapadu prestali da nas svakoga dana propituju: "Gde je Ratko", blesavi Vuk je pre neki dan engleskim novinarima u poverenju ispričao da srpska tajna policija krije generala Mladića (!?!) i da ljudi iz vrha vlasti tačno znaju gde je general! Ej, bre!

Гомилу пута му је језик радио брже од памети, на нашу штету!
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 00:32:48 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5228
Није радикал,они нису монархисти.Мора да је неки Вељин... Smile

Ma ima i takvih zamlata koliko hoćeš... Neke lično i znam... Rekoh, viđao sam ih čak i na Ravnoj gori... 2003. su dva lika čak i došla sa majicama SRS i nosili crnu zastavu...
Равна Гора је полигон за кретене, који су о четницима и четништву учили из филмова Вељка Булајића. Част изузецима!
Равна Гора већ годинама подсећа на Шабачки вашар. Само фали рингишпил и шећерна вуна!!!  Smile

Jel ti kažem da je Vojvoda od zarđale kašike....
Јел си ти природно глуп или тренираш?
Ja prirodno, a ti na koga si tako pametan???
Pa izjasni se čoveče onda? Nije to sramota!!! Slobodno, reci...
Јел по теби свако мора да има партијску књижицу???

Ma ne mora, ali čim si ovde, a ne na npr. Vicoteki, znači da te politika interesuje, a čim te interesuje, mora da imaš neku stranku čiji si makar simpatizer i glasaš za nju. To nalaže elementarna logika...
A ako u lepezi od 350 stranaka za sve misliš da su govna, e, to je onda već ozbiljan problem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
@rinaka
Citat
pade mi na pamet   Inace ja pamtim ljude sa foruma po avatarima, ne po nadimcima, i mislio sam da si ti on, ali sam se setio da on ima 1000+ postova, pa sam ovo rekao cisto da proverim ko je ko   

Ako ne znas sam da citas snimicu ti u audio format
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610

Ma ne mora, ali čim si ovde, a ne na npr. Vicoteki, znači da te politika interesuje, a čim te interesuje, mora da imaš neku stranku čiji si makar simpatizer i glasaš za nju. To nalaže elementarna logika...
A ako u lepezi od 350 stranaka za sve misliš da su govna, e, to je onda već ozbiljan problem...

Они за које сам гласао су тренутно на власти (а нису ДС)!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Uf,Uh brate slatki debelo si me uvredio!... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat
Uf,Uh brate slatki debelo si me uvredio!... Smile

sry ali ti si prvi  Smile  Smile sad smo valjda kvit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako te nije sramota da mene zameniš sa Spo tupadjijama?Za srce si me ujeo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Kako te nije sramota da mene zameniš sa Spo tupadjijama?Za srce si me ujeo! Smile
А волео си га као брата!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 101
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:03:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.