svi ste mi vi seke perse kad niko ne bi dao zivot za otadzbinu a kosovo je njen dio bar se borite politicki. sto sebi ne otkinete ruku kad vas komarac ujede za prst???? nesto i dalje mislim da smo dosta jaci od tih 2 000 000 siptara na kosovu ili mozda nismo ipak ima nas 9 000 000 a kako stanje stoji na ovom forumu 90% obozava albance
Kako bi bilo da se izboris da svaki Srbin ima najmanje 1000 ojra platu? Sa takvim standardom Siptari bi trazili da ostanu u Srbiji i cak da sluze Srbima. Malo teze a? Za to nema pameti.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
A jel znate zasto Supermen nosi "s" na grudima??!!Pa kupio majcu u Srbiji kad je carinio kriptonit iz Jadra!!!Da mi ovaj kriptonint nabijemo u ficin motor i palimo 20 svetlosnih godina niz drum ima planeta veca od zemlje!!!i boli nas pedu,ponesemo sav kriptonit izdrzace do tamo...
to nije bas moguce odjednom znas kao sto mnogi misle...nisam ti ja robin hood izmedju ostalog ja se zalazem za nesto realnije.
Pa o tome se radi, ne volis da radis 20-ak godina da se to izvede a pri tom da odjebes sve ove sto dolaze na vlasti sa podignutim zastavama, a da pri tom trguju tvojim zivotom.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
to nije bas moguce odjednom znas kao sto mnogi misle...nisam ti ja robin hood izmedju ostalog ja se zalazem za nesto realnije.
znači, po tebi je realnije da mi ratujemo sa Šiptarima (pošto nas ima više ) sa rasformiranom vojskom, protiv "profesionalnih terorista" iz OVK, s tim što ćemo da navučemo ceo svet na vrat kao teret... I ne samo to, možda ćeš kao Boško Buha da bacaš bombice na NATO transportere, pored Šiptara? Realno. skroz.