Zaavisi ako budemo nastavili sa gazda Slobinim tekovinama i tradicijom, onda sigurno hoće (Koštunica). E sada ako promenimo neke stvari i otkačimo kornjaču (Koštunica), mislim da neće.
Takođe potrebno je da svedemo uticaj raznih patri(j)ota tipa Toma Nikolić & co. na najmanju moguću meru. Ti ljudi samo mogu ( a i hoće, željni su pljačke ) da nas uvuku u nekakve sukobe i ratove u kojima možemo samo da budemo poraženi i poniženi
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 10:12:16 od sstanko78 »
ne, ali stvarno, ljudi, pa da li vi mislite da mi sada ili u narednih X godina mozemo i u stanju smo da dobijemo 1 rat? rusija i kina sigurno nece u rat bar jos 30 godina. mi mozemo da ratujemo samo protiv NATO-a ili EU+SAD.. nema vise albanaca da se ratuje...ko ide na kosovo, ide na NATO, EU i SAD, sam.
ljudi, treba skroz promeniti nacin razmisljanja i shvatiti da mi vise nismo u situaciji nikome da pretimo, nikoga da uslovljavamo, dok drugi oko nas jesu. a sto vise otezemo, to ce ostali biti vise u situaciji da nas ucenjuju, a mi manje u situaciji da ne podlezemo ucenama. takva je realnost. dobro jutro.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
па Србија се већ распала,ако упоредимо са мапама од пре првог светског рата,а њен распад је делимично успорио Милошевић доношењем амадмана на онај сулуди бевцов устав,овако да је то правно ругло доживело 1991. на територији СФРЈ имало бисмо 8 држава,а Србски народ би практично нестао једним потезом пера.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко