Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 61115 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ljudi, aj jedno pitanje.
moze li neko, onako potpuno objektivno reci, koje je stanje na terenu?
sta mozemo ocekivati u buducnosti.
dakel, ponavlja, ne pitam sta se nadamo da cemo postici, vec, sta je verovatno da cemo postici.
koji je to ostvarivi cilj ka kome idemo i kako?(verujem da ima veze sa osamostaljenjem, ali, kako, da li je i koliko ostvarivo, koje ce biti stetne posledice, sta najgore a sta najbolje moze da ispadne iz cele situacije??

ovo pitam jer me izuzetno zanima, a nisam pri vremenu da se pozabavim stotinama textova.
hvala unapred.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
NATO podržao Deklaraciju PIC-a

BRISEL - Generalni sekretar NATO-a Jap de Hop Shefer snažno je podržao Deklaraciju Upravnog odbora Savjeta za implementaciju mira i odluke visokog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka koje je donio od stupanja na funkciju.

"Ove odluke su u potpunostu u skladu sa njegovim mandatom i Ustavom BiH. Puna primjena Dejtonskog mirovnog sporazuma, uključujući napore da se poboljša funkcionisanje državnih institucija, od vitalnog je značaja za pravilno funkcionisanje BiH i NATO podržava takve napore", saopštio je Shefer.

On je poručio političarima u BiH, a posebno liderima RS, da bi trebalo da poštuju svoje obaveze i preduzmu konkretne korake u poboljšavanju funkcionisanja države, umjesto što dovode u pitanje Dejtonski sporazum.

"Ovo je od suštinskog značaja za evroatlantske integracije države, a takođe će služiti interesima građana BiH", zaključuje se u Sheferovom saopštenju objavljenom u Briselu.

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=16415&meni=2

a da je 1992 naslov bio
Nato snazno podrzao deklaraciju ... za ocuvanje Jugoslavije jel bi i isto na to gledao ko sto gledas na ovu
nidzo nidzo Smile Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Иронија судбине је што су Амери у почетку подржавали СФРЈ, бар на речима. Овде у БиХ никако да пређу на фазу два. Отуд антиамериканизам... Зато што су у Србији прешли и на фазу три (оружана агресија у циљу разбијања земље), а хоће богами и фазу четири (унилатерално признање онога стеченог насиљем).
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
meni je nidzone ironican Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ма ја га много и не констатујем, видим пренео је неку вест. Он обично покушава да буде духовит, а никако да му "пође за ногом" како би рекао гуру квазидуховитости Теофил. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pa jeli ti stvarno ne vidiš da te ex Ju granice nestaju ponovo? Formalno su države, upravno su podeljene, ali nema prepreka za ljude i robu.
Osim za Slo Smile
Ma mi izgleda ne možemo ni jedni sa drugim ni jedni bez drugih, tako da je moj prijedlog da pokušamo jedni pored drugih dobar Smile

Prihvaćeno, samo još da dođeš na mesto Tihog, a rasssse na mesto Dode.  Smile
Oh to bi bio tandem snova Smile
Ti ćeš biti Cenićka Smile

A da ja za svaki slučaj budem Lajčak umesto Lajčaka?  Smile

Smile

ja sam radovanov kadar, taman kad se vi dogovorite, ulecem ja u pricu i pravim vam sranje... prvo - lajcaka za banderu, pa cemo onda razgovarati.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Желим Лајчаку да му Мађари отму пола земље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Ericsson T28
Sa bosnjačkih foruma

@zavrzlama

Greska u koracima..rs-u su stvorili tenkovi,haubice,koljaci iz srbije i domaci izdajnici sa sds-om na celu...Ova trojica su samo radi zaustavljanja stradanja i izbjegavanja Hrvatskog recepta i masovnog iseljavanja srba iz BIH potpisali Dejton.....a

taj isti Dejton su velikosrbi samo sprovodili tamo gdje im odgovaralo a sve ostalo su opstruisali....danas se velikosrbi opstrukcijama zahvaljuje MZ i svima nama sto nisu dozivili sudbinu Hrvatskih srba....rs zivi dok srpski narod bude postovao BIH ,konstutivnost ostala dva naroda i suverenitet BIH..onda kada to pogaze ce prestati i postojanbne tog entiteta koji neki prestavljaju kao ekskluzivno vlasnistvo samo jednog naroda tj.srpskog...ne zadugo..vrijeme je da se odluce za BIH i suzivot i ravnopravnost sa ostalim sugradjanima ili da nastave put u propast...

još njegovih bisera

MZ je embargom na oruzje RBIH uskratila mogucnost da se vec 90-tih odbrani RBIH od stvaranja entiteta i aparthejdskog uredjenja koje imamo sada..bosnjacki lideri pod pritiskom bioloskog nestanka Bosnjackog naroda su popustali i bili primorani da od republike dobijemo drzavu na labavim nogama i etnicki podijeljenu..danas kad nema upitnosti bioloskog opstanka bosnjackog naroda...kad je Srbija na koljenima i kad domaci separatisti nemaju teoretske sanse da ugroze BIH drzavnost i suverenitet...zasto smatras da netreba krenuti u vracanje stvari na vrijeme iz 91-e kad je bila RBIH.....borba za casnu i pravednu stvar nema alternative i nikad nije kasno ispravljati greske...Drzavnost BIH nije unistena...poremecen je medjunacionalni odnos medju BIH narodima ..koji se vremenom moze popraviti a i bit ce popravljen jer snage destrukcije su sve slabije..

max_power
Razlog slabog odziva na Dodikov miting je valjda to sto su cak i oni najtvrdokorniji branioci PC uvidjeli da nemaju bas mnogo sansi, i da ce na kraju biti onako kako medunarodna zajednica odluci. Jedino sto mogu uraditi jeste da privremeno blokiraju i produze agoniju. Mitinzi pocetkom devedesetih su imali sasvim drugacije znacenje, jer nije sala kad iza sebe imas cetvrtu vojnu silu u Evropi i drzis pola Jugoslavije. Danas toga vise nema, obicni narod u PC je nezaposlen, ljudi gladuju, Seselj na robiji, Arkan mrtav, cak i Kosovo drze albanci, a glavni adut im je ovaj galamdzija i njegove prazne prijetnje o referendumu. Hajd´neka ga organizuje vise, bas bih to volio vidjeti.

Den

[b]Dali neko zna dali je istina da se svi tenkovi BiH nalaze u Tuzli?[/b]

Dado dijasporitus

Tacno, skup nije bio bog zna sta ali je ipak bio. Bilo je I raznih, srpskih, hrvatskih, reformistickih, umjerenih, radikalnih, mirovnih. Jednom sam slucajno naletio na taj srpski i da bi zaobisao rulju krenuo jednom manjom ulicom I naletio da Karadzica i kompaniju na 5 metara od mene Very Happy . Eh da sam tad znao Very Happy

Nego jasta sam nego dezertirao sa 17 godina. Da nisam, zavrsio bih u VRS-u pa bi vam svirao po glavi ili bi eventualno zavrsio na "ljetovalistu" na Manjaci. Hvala bogu pa nisam ni jedne ni druge traume dozivio.

Samo govorim da su nam se standardi poremetili. Nekad su ljiljani se mogli vidjeti u BL a danas bi te za to lincovali. Nekad je bila sloboda govora I okupljanja pa je i Alija mogao pricati u sred BL (ja ga licno nista posebno nisam ni tad ni sad gotivio). Nekad su se mogli u BL na trgu Krajine iznositi sve politicke ideje i poruke da ih svi, pa I Srbi tolerisu, a danas cak ni neutralna umjerena osoba nemoze napraviti ovakav protest u BL (Lajcak je samo hipoteticki primjer neutralca). Nekad je Ferhadija u centru BL bila standard grada, orjentir za sviju a danas od jednog njenog kamena temeljca ljudi stradaju. Danas su nam cetnici normalna stvar a nekad su ih se I Srbi u BL gnusali.

Neko ce sve to mozda nazvati nostalgijom ali za mene su to barem bile osnovne eticke norme koje ne bi trebale zastarijevati. Neko ce reci da je bio rat pa su se stvari izmjenile ali ako je rat gotov I ako svi zelimo eto kao da ne zivimo u defatizmu I neobeshrabrujemo se zar se te eticke norme ne uklapaju u to sto vi zovete ohrabrivanje I "fatizam" Very Happy. Ili da budemo realni ili cemo drijemati I pricati kako je sad pravo dobro I da bolje nemoze niti je moglo biti. Ili sam mozda ja lud. Very Happy

veca_sa

Kuca neko Miloradu Dodiku na vrata, a Dodik se nervozno prodera:
- "Ko je bre, majke mu ga nabijem?!"
- "Otvooooriiii mi vrataaaa Milorade, poslo me Miroslav Lajčak."
- "A ko si ti?!", pita M.Dodik.
- "Ja sam Dr.Dulitl Milorade."
- "Pa što je tebe poslo, ti si doktor a ne pregovarač?!"
- "Znam Milorade, al' ja jedini znam pričat sa životinjama."

-----------------------------------------------------------------------------------------------
I tako dalje da puknes od smijeha , uskomesali se Bosnjaci! Ja cu ipak citirati naseg dryavnika Milosa Obrenovica, cuvajte se kad se Srbi ućute!  Smile

« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 12:54:13 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
prvo - lajcaka za banderu, pa cemo onda razgovarati.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@rassse
Pa ne možeš biti Radovan i biti na vlasti, biraj šta ćeš fotelju ili šumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.