Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60933 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Onaj ko je pravi Srbin on je to svagdje ma gdje se nalazio.
a najveci je ako je u 'Svicarskoj' (npr) Smile

izvinjavam se na off-u,
ali, imam dosta drugova bosanaca, a oni jos vise drugova po 'sviarskoj' njemackoj i sl...
i svi koji dodju, ta mogu svima da nam drze tecajeve iz istorije, kulture i srpstva, pa mi to simpaticno.

eto, jedan nedavno dosao i ubedjuje nas da ce za 10 godina srbija biti tamo gde je nemackka, a nemacka gde je sada srbija.
i ko se ne slaze, nije praaaavi srbin Smile
eh, kolko je takvih...

elem, svaka cast za skupljanje po RS.
da sam preko drine, i ja bih se organizovao.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pa simijon da si mi ranije rekla da ponesme kameru , ja bih to onda Youtube i to bi bio tek doživljaj ovako slika je statična šta da se radi, a ja se nisam mogao peti po zgradama! Pogledaj i onu na 23. strani ako ti je slučajno promaklo!

Pričaj mi o raspoloženju, o tome kako je izgledalo sve. Da li su ljudi ljuti, zabrinuti, mirni, zbunjeni... To je mnogo važnije.

Slike sam videla.  Smile

Kamera može da postane iproblem, neki demonstranti se unervoze kad je vide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Struktura ljudi , penzioneri , srednjoškolci i poneki studnet, a došlo je ljudi sa svih strana! Ja sam bio na samom početku tu su ljudi bili najglasniji, barem po meni nisam osjetio pesimizam! Više je bilo tipa dosta nam je Lajčaka i njegove tiranije, a narod je na svaku rečenicu apaludirao! Bilo je vještih govornika, a bilo je i demagoga! Meni su se najviše svidjeli penzioneri, koji su bili puni optimizma! Da je bilo drugačije ja bih to pomenuo, ali pošto je ovo bio miting podrške za Srpsku to se i osjetilo! Na kraju Dodik je profurao pješke do NS RS i za njim smo svi krenuli! Prema procjenama kad je pun trg Krajine tako barem kažu , ali nemojte me držati za riječ , kažu da tad bude oko 15 000 ljudi! Iskreno nikad ne vjerujem da toliko može stati , ali danas je bio pun! Na kraju amo su puštali patriotske pjesme! Meni je sre bilo puno, kad sam čuo Bože pravde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Izgleda uglavnom muškarci?

Dobro je ovo što pričaš. Pun trg, sjajno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c
Ajde gibničar kao da si sa Marsa pao! Pa odakle na municija i dobtovoljci nego iz Srbije, gdje su Srbi bježali nego u Srbiju i sad dođeš ti i kažeš ovamo su veći Srbi! Inače ja tako ne djelim Srbe niti ću ikad! Retrogradno razmišljanje!

Ispit iz rodoljublja sam danas položio! Jel tako?

Нисам ја оно написао да бих се истицао својим или туђим родољубљем. Ни ја не делим Србе, чак напротив покушавам све да их ујединим за "заједничку ствар" ( једина ствар за коју Шиптарима одајем признање ).
Друже мој, када је Слободан Милошевић затворио границе Србије према Српској, није се превише "поштене интелигенције" бунило. Још мање неких Врањанаца или Пироћанаца. У Београду дан-данас добар део студената мисли да је Книн у Босни!!! Једноставно, добар део грађана Србије мисли да су Богом дани да представљају српство и да су сви по дефиницији Срби. Али нису.
Догађаји ће показати да ли ћу бити у праву ако кажем да ће Срби из РС још једном Србима у Србији одржати лекцију из правог и искреног родољубља и заједништва. Када би ови други само схватили поенту и кренули тим путем...
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c
Struktura ljudi , penzioneri , srednjoškolci i poneki studnet, a došlo je ljudi sa svih strana! Ja sam bio na samom početku tu su ljudi bili najglasniji, barem po meni nisam osjetio pesimizam! Više je bilo tipa dosta nam je Lajčaka i njegove tiranije, a narod je na svaku rečenicu apaludirao! Bilo je vještih govornika, a bilo je i demagoga! Meni su se najviše svidjeli penzioneri, koji su bili puni optimizma! Da je bilo drugačije ja bih to pomenuo, ali pošto je ovo bio miting podrške za Srpsku to se i osjetilo! Na kraju Dodik je profurao pješke do NS RS i za njim smo svi krenuli! Prema procjenama kad je pun trg Krajine tako barem kažu , ali nemojte me držati za riječ , kažu da tad bude oko 15 000 ljudi! Iskreno nikad ne vjerujem da toliko može stati , ali danas je bio pun! Na kraju amo su puštali patriotske pjesme! Meni je sre bilo puno, kad sam čuo Bože pravde!

Хвала Богу кад је тако. Ваљда смо се најзад дозвали памети. Уз вас сам свим срцем.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ma da ali bilo je i ženskog roda! Pa znaš kako u Iranu kad protestuju uglavnom doalaze muškarci! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Srbin je Srbin, bez obzira da li zivi u Srbiji, Srpskoj, Crnoj Gori... Nadam se da ce jednog dana doci do ujedinjenja Srpske i Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ali je taj isti Milorad Dodik okrenu leđa Srbiji 1998. kad je došao na vlast zamisli zbog čega samo zato što je Slobo bio na vlasti ! I na kraju prišao mili crnogorsu i na kraju dva mila bila! Nije sve crno bijelo! Ali i danas je situacija drugačija , još kad Radikali dođu na vlast! Gdje će nam biti kraj! 

One Putinove slike su smiješne! Šta im je to značilo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ma da ali bilo je i ženskog roda! Pa znaš kako u Iranu kad protestuju uglavnom doalaze muškarci! Smile Smile

Ju nalet te bilo!   Smile Smile Smile

I mene čude Putinove slike. On je generalno protiv secesija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.