Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60584 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Gradanski rat govore oni koj mnogo sta negiraju,u ovom slucaju ti i tvoji istomisljenici.......
Na tvoju zalost na BIH je bila agresija,tadasnje "Jugoslavije" i jednim dijelom Hrvatske.....

Можеш га ти називати геноцидом, агресијом или балетом али је чињеница да је то био грађански рат!
Ти и итеби слични муслимани кад кажете да је то била агресија аутоматски отписујете 40% становништва БиХ, а после се чудите и питате што Срби не желе са вама у федералној држави. па ви их први отписујете!Уосталом ко вам је крив , што сте нападали ЈНА која се повлачила, да вас нису у Тузли гађали и гранатирали па сте поклали кукавички са околних брда ненаоружане , чак сте и санитетска возила гађали!Онда се чудите што су Срби скоро поравнали Сарајево!Да није Србин убио муслиманског свата па је пукло свуда или је балија убио Српског свата? Је ли Србија крива што је Милошевићев ђак Насер Орић направио свеопшти покољ Срба две недеље пре Сребеничке освете?

Дечко, као што ти рекох, био је грађански рат! Босна никад није била муслиманска и никад неће ни бити, ви сте мањина у држави, већину Босне (60%) чине хришћани па тек онда муслимани ... ти хоћеш мене да убедиш да су Србија и Хрватска агресовали сами своју земљу и становништво?Ти си онда тотални дудук и ја немам шта са тобом да причам о томе све докле ти тврдиш да је то била нека "агресија" ... као што рекох да је била агресија па још као што ти кажеш српско-хрватска било би нам супер јер муслимана у Босни данас не би било!!!

Mislim da si ti promasio temu Smile
Kad si vec usao u ovaj razgovor,morao si znati nekoliko stvari,a to je da
Srba u BIH nema 40% niti da krscana ima 60%......
Vidim spomenuo si povlacenje JNA,bas me interesuje sto su se oni "povlacili"
na brda oko Sarajeva i mnogo druga brda u BIH.....kad su dobro znali gdje
je ta granica,u ovom slucaju uglavnom na Drini.....

Sto se tice ubistva Srpskog svata i te vase teze da je zbog toga poceo rat,to
su price za malu djecu....Hrvati vam u Hrvatskoj neubise svata pa ste opet napali
Hrvatsku,da budem prezicniji izvrsili agresiju na Hrvatsku....

Sto se tice Srebrenice,mislim da se tu sve zna.........

Posto vidim da neznas,a trebao bi spomenuti rijec Bosnjak....jer
kao sto znas vi ste Pravoslavci,Hrvati Katolici a Bosnjaci Muslimani....
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
муслимани у Босни и Херцеговини
ем су мањина - ем се кур$е!

Bosnjaci u BIH trenutno cine 50% stanovnistva.....ako je tebi to manjina.....onda ste i vi manjina u odnosu na Albance,Madare....
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 12:38:12 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Uragane, Bamby mogu li da vas zamolim da pronađete neku od tema na kojima se diskutovalo o izbijanju i toku rata u BiH pa da tamo nastavite. Ovde se govori o miru 12 godina kasnije. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Srba u BIH nema 40% niti da krscana ima 60%......
У праву си има нас више, још кад се врате сви протерани ...
Citat
Vidim spomenuo si povlacenje JNA,bas me interesuje sto su se oni "povlacili"
na brda oko Sarajeva i mnogo druga brda u BIH.....kad su dobro znali gdje
je ta granica,u ovom slucaju uglavnom na Drini.....
Као што рекох после вам крив ђаво што Срби поравнаше Сарајево, и требало је тако јер се другачије не бисте смирили! Људи се повлаче а ви по њима и још да прођете некажњено!Али рату је све дозвољено а још када је рат грађански ... и хиииии ... у светској историји најгори и најкрвавији су грађански ратови!
Ја знам где је граница - код Српског Сарајева  Smile... а за будале и фанатике као што си ти је на Дрини, папир трпи свашта па и такве глупости!
Citat
Sto se tice ubistva Srpskog svata i te vase teze da je zbog toga poceo rat,to
su price za malu djecu....Hrvati vam u Hrvatskoj neubise svata pa ste opet napali
Hrvatsku,da budem prezicniji izvrsili agresiju na Hrvatsku....
као и сваки прави Босански муслиман у недостатку аргумената пребаци причу на Хрватску! Јок, на овој теми нећу причати о Хрватској а још мање са тобом!Научи да разликујеш повод и узрок, повод за сукобе је било убиство свата а узрок је била муслиманска хегемонија и оживљавање исламског зулума над Србима!Узрок и повод су две различите ствари!

Citat
Sto se tice Srebrenice,mislim da se tu sve zna
у праву си, ваш цењени суд у Хагу је рекао - СРБИЈА НИЈЕ КРИВА!!!
Citat
Posto vidim da neznas,a trebao bi spomenuti rijec Bosnjak....jer
kao sto znas vi ste Pravoslavci,Hrvati Katolici a Bosnjaci Musliman
Те ваше кованице користите сами са собом, становници Босне су - Босанци (Срби,Хрвати,муслимани), неможете сами ви муслимани имати ексклузивно право на придев "бошњак" ...сами сте себе звали до 95 муслиманима а сад да бисте били ближи европи измишљате неке бошњачке клепачине!
Ви сте муслимани и тачка!Сами сте хтели тако 1962 и ето вам га сада!

Citat
Bosnjaci u BIH trenutno cine 50% stanovnistva.....ako je tebi to manjina.....onda ste i vi manjina u odnosu na Albance,Madare....
лепо је имати тако бујну машту, знам ја да би ти волео али реалност је друго! уживај
ја те од сада игноришем и бојкотујем јер не заслужујеш моје време!
« Poslednja izmena: 30. Nov 2007, 12:55:14 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Etnička slika BiH nije poznata danas i neće biti do popisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
муслимани у Босни и Херцеговини
ем су мањина - ем се кур$е!

Odkud ti to znaš matereti kad nije bilo popisa.Nemoj filozofirat i srat kad o nečemu nemaš dokaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja stvarno neznam zasto nije poznata enticka slika Bosne...tu nisam dobro upucen kome to ide u stetu...mislim sta je tu tako tesko...? To me stvarno cudi!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Odkud ti to znaš matereti kad nije bilo popisa.Nemoj filozofirat i srat kad o nečemu nemaš dokaz
ма нееее, он зна да су они апсолутна већина,по њему сву осталу гамад треба протерати из Босне прво агресорске Србе а онда и католике јер су неверници исто ко и Срби!
Citat
a stvarno neznam zasto nije poznata enticka slika Bosne...tu nisam dobro upucen kome to ide u stetu...mislim sta je tu tako tesko...? To me stvarno cudi!
иде на штету немуслиманима јер овако муслимани могу да лупетају да су већина, тако су и шиптари радили нама на Косову, игнорисали су пописе 30 година, нису пријављивали децу ... муслиманска фора!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Odkud ti to znaš matereti kad nije bilo popisa.Nemoj filozofirat i srat kad o nečemu nemaš dokaz
ма нееее, он зна да су они апсолутна већина,по њему сву осталу гамад треба протерати из Босне прво агресорске Србе а онда и католике јер су неверници исто ко и Срби!
Citat
a stvarno neznam zasto nije poznata enticka slika Bosne...tu nisam dobro upucen kome to ide u stetu...mislim sta je tu tako tesko...? To me stvarno cudi!
иде на штету немуслиманима јер овако муслимани могу да лупетају да су већина, тако су и шиптари радили нама на Косову, игнорисали су пописе 30 година, нису пријављивали децу ... муслиманска фора!

Pa zar nemogu Hrvati i Srbi onda zatraziti od EU da se sprovede brojenje stanovnistva...mislim o tome se malo prica a sigurno je interesantna cinjenica..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Svakako je na štetu lokalnih vlasti što se popis ne vrši, ali znaju oni iz Sarajeva zašto. Pokazalo bi se koliko je etničko čišćenje izvršeno nad hrišćanima od strane muslimana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.