Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 10:34:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li Bog želi da zanmo da on postoji?  (Pročitano 60038 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 226
@Fotonko - prvo - ne pali se kao hepo kockica na trolovanje, i ne vadi neaktivne teme, bez nekog razloga.
gospodin vučić te namerno podbada i nasedas na svaku njegovu provokaciju. Sa njim nema ozbiljnog ni normalnog razgovora, bilo koja tema da je u pitanju. Ni jedno njegovo napisano misljenje nije realno, vec sa ciljem da izazove reakciju, i to mu usprva.
Ako  verujes da si nteligentniji od njega - zasto nasedas?
U tom smislu ste obojica ruku pod ruku. On sa provociranjem, ti sa nasedanjem.

@gospodin vučić - batali. I zaista ne mislim da ulazim u diskusiju sta, kako i zasto. Jednostavno - batali.

Zaista mi ne pada na pamet da vas vijam obojicu po forumu, pregledam 20 tema i citam sto poruka da vidim ko je veci magarac od vas dvojice.
Nastavite ovako, i banujem obojicu. I nadam se, iskreno, da cete nastaviti, pa da vidimo da li pricam u prazno, ili ne.

Zivi bili  Smile

U redu. Satviću ga na ignore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Nas ljude je stvorila evoulucija. Postoje naučni dokazi za to.

Evolucija da, ali ne sama od sebe, već VOĐENA daleko starijom i naprednijom inteligencijom od nas ljudi, a to je onda sasvim druga priča nego što nauka tvrdi, samo kažem, e da!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Napredna inteligencija je stvorila Zakone. Sve što vidimo je samorealizacija. Kao kada iz ljudskog DNK nastane beba tako i iz Božijeg univerzuma nastane čovjek.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2023, 13:27:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
@Fotonko - prvo - ne pali se kao hepo kockica na trolovanje, i ne vadi neaktivne teme, bez nekog razloga.
gospodin vučić te namerno podbada i nasedas na svaku njegovu provokaciju. Sa njim nema ozbiljnog ni normalnog razgovora, bilo koja tema da je u pitanju. Ni jedno njegovo napisano misljenje nije realno, vec sa ciljem da izazove reakciju, i to mu usprva.
Ako  verujes da si nteligentniji od njega - zasto nasedas?

@gospodin vučić - batali. I zaista ne mislim da ulazim u diskusiju sta, kako i zasto. Jednostavno - batali.

Zaista mi ne pada na pamet da vas vijam obojicu po forumu, pregledam 20 tema i citam sto poruka da vidim ko je veci magarac od vas dvojice.
Nastavite ovako, i banujem obojicu. I nadam se, iskreno, da cete nastaviti, pa da vidimo da li pricam u prazno, ili ne.

Zivi bili  Smile
i on sam je trol,čudi me kako ti nisi to skonto a kao jesi za mene -.-
preteruješ,nije baš da UVEK trolujem,itekako imam pravih misljenja i itekako samnom ima ozbiljnog razgovora i to znaju svi  Smile zavisi šta je tema i ko su sagovornici,al reći da BUKV NONSTOP trolujem,100 % vremena,i da NIKAD nisam ozbiljan i da mi je ISKLJUCIVO cilj da provociram itd je jako smešno i očigledno netačno

vodio sam milion razboritih i dubokoumnih diskusija sa milion ljudi ranije samo si ti to rešio da naprasno zaboraviš iz nekog razloga  Smile

no svejedno,čak i da uzmemo da hipotetički  i trolujem bukv uvek (što dokazano nije slučaj),pa šta? ti moji ''trolovi''  i podbadanja su očigledno potpuno bezazleni i dobronamerni i blagi itd,zar nije daleko gore ovo što radi fotonko,kad glumi (bar se nadam da glumi a nezna se šta je gore) rasistu,homofoba,fašistu itd?? tebi je takvo ponašanje okej?! ja sam bukv cvećka u poredjenju s tim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Da pomognem Ćelavom: u vezi gospodina vučića:  Smile

Na temama o knjigama i filmovima je dobar sagovornik.

Lobotomiju drži živom. Za to ga treba pohvaliti.

Na sportu, pogotovo tenis, dolazi samo da troluje. Tu nisam pročitao jedan dobar komentar. Čemu toliko hejt prema sportu a posebno pojedinim sportistima mi nije jasan.

Ali na religiju dolazi čisto iz inata, da se sukobljava sa "ludacima" gorim od sebe.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2023, 13:37:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Napredna inteligencija je stvorila Zakone. Sve što vidimo je samorealizacija. Kao kada iz ljudskog DNK nastane beba tako i iz Božijeg univerzuma nastane čovjek.

Bukvano ni jedan jedini dokaz ne postoji za tvoju tvrdnju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
haha delimično si potrefio,pola pola otprilike,nije loš rezultat  Smile
priznajem da uglavnom ''trolujem'' na tenisu,jbg evo necu više a i nisam skoro dolazio tamo msm,trudim se da neradim to (jače je od mene,bukv bolest,svesan sam toga),ALI čak ni tu netrolujem UVEK tj ni to nisu baš PRAVI trolovi nego je više ironija i sarkazam nastao ogorčenošću i tugom zbog tragikomedije u kojoj svi živi veličaju doslovne debile što prebacuju lopticu i time zaradjuju milijarde dok deca umiru itd itd,tako da čak sam i tu ozbiljan samo u šaljivom i ironičnom tonu,ako to ima smisla,kapiraš? nzm kako bolje da objasnim

tkd to je ekstremna i neosnovana i nefer predrasuda da je moje čitavo bivstvovanje ovde posvećeno SAMO tome da NONSTOP trolujem SVUDA I SVE,naprotiv,nemože biti dalje od istine to,trolujem i provociram samo one koji to zaslužuju,ili što reče ''gore ludake od sebe'',znači očigledne hardcore ultra trolove i/ili psihopate poput ovog ''novog'' fantomka (a vrv je to neki stari član koji je bio banovan zbog ko zna kojih ludosti),ako ste čitali njegove postove u kojima pljuje žene,''pedere'',crnce,invalide itd znate o kakvom se očiglednom bolesniku radi,i sumanuto je onda da ovaj chelavi u takvoj situaciji kao tu mene nešto opominje i smara kad nijedan moj trol i post ikad nije bio ni blizu toliko ekstreman,moji ''trolovi'' se ko što znate sastoje iz fazon ''jesi/nisi,oću,nzm'' i slična bezazlena random kontriranja i negiranja,šta je tu tolko jebeno loše ili nenormalno il štagod?!  Smile dok ovaj ''troluje''..objasnih već na koji,potpuno nedopustiv za bilo koji forum,način.

i nisi u pravu skroz ni za religiju,opet ponavljam,zavisi KO je sagovornik,imo sam pre ko zna kolko godina dosta dugačkih i ozbiljnih diskusija npr sa pokojnim eyepheelyuom,dabishom,čak i sa sharpom dok se nije skroz obezobrazio i prso itd,čak sam i sad uglavnom ozbiljan tu,al svremena na vreme mi nepreostaje ništa drugo nego da se bar malo sprdam u nedostatku em ozbiljnih sagovornika em tema.i ako ste primetili na ovom forumu je dosta dugo aktivno fazon 5 ljudi max haha tkd prakticno SVAKA aktivnost i svako postovanje,ma kako i trolovsko bilo,bi valjda trebalo da je dobrodošlo,bolje išta nego ništa,ne?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745

Bukvano ni jedan jedini dokaz ne postoji za tvoju tvrdnju.
posoji,samo što ti takve dokaze ne priznaješ,nego samo tvoje ''naučne'' tj materijalističke  Smile

(evo recimo,sad sam skroz ozbiljan,ozbiljna tvrdnja je u pitanju,samo što će neki..ne toliko inteligentni ljudi i OVO protumačiti kao ''trol'' čisto zato štoo..hmm ko zna,neznaju ni oni -.- ovaj sharp npr isto misli da NONSTOP trolujem haha,nidje veze :SS tkd će i ovo ignorisati i prijaviti chelavom i onda ovaj to obrisati bez ikakva razloga sem što imaju predrasude prema meni i mrze me bez ikakvog razloga i osnova)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Ako  verujes da si nteligentniji od njega - zasto nasedas?

Zivi bili  Smile

U redu. Satviću ga na ignore.

Gospodin Vučić to neće moći da preživi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
moćiće,garant!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 10:34:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: eli zanmo Bog postoji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.