Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:11:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63319 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Mozda bi jednom mogli da probamo da progutamo nas ponos a ako ne ide uvek mozemo da se vratimo da iskopani put Prvog i Drugog svetskog rata

ovo malo zvuči na ono
oću kakim ,neću kakim  Smile
Na sta mislis? Probali smo do sada samo jednu varijantu, nismo probali nista drugo. Ja samo kazem da mozda treba razmotriti druge opcije jer ako su se druge zemlje izvlacile i sacuvale, zasto ne bi i mi jedanput. Da sacuvamo malo ovog naseg napacenog naroda.
Jel tu lose nesto mozda? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Nikad. Nije vredno mog zivota. Svatite to kako hocete.
Nema nista gore od rata, pogotova rata pokrenutog zbog nacionalizma.
Moze "biljka bez korova" lako.
Mukami je "Vojnika na belim konjima" koji vrebaju krv is sa jedne i sa druge "strane".
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 10:57:18 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda bi jednom mogli da probamo da progutamo nas ponos a ako ne ide uvek mozemo da se vratimo da iskopani put Prvog i Drugog svetskog rata

ovo malo zvuči na ono
oću kakim ,neću kakim Smile
Na sta mislis? Probali smo do sada samo jednu varijantu, nismo probali nista drugo. Ja samo kazem da mozda treba razmotriti druge opcije jer ako su se druge zemlje izvlacile i sacuvale, zasto ne bi i mi jedanput. Da sacuvamo malo ovog naseg napacenog naroda.
Jel tu lose nesto mozda? Smile

nema ništa loše u tome da se isprobaju sve druge varijante osim rata,ali zar mi to trenutno neradimo,i zar misliš da diplomatija Srbije i u predhodnim periodima nije pokušavala da izbegne rat,ali kad dolaziš u situaciju kao kad je austro-ugarska dala ultimatum ili pregovori u rambujeu... e tu dolazi do dileme :!:dali da se pogazi ili proda, ČAST I OBRAZ,moj odgovor je  Smile
i naravno da je rat poslednja solucija,i treba isprobati sve prethodne,ali kad ti dovedu u pitanje i čast i obraz onda rat postaje jedina solucija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@gale
Pregovori u Rambujeu??? Smile Pa zar nije posle 3 meseca Milosevic potpiso sve ono sto mu je tada nudjeno ?Zar nije Srbija dzabe krvarila i nemo posmatrala totalno unistenje zemlje?? Ponos je osobina sa kojom mi ne znamo da se izborimo i vekovima ga zloupotrebljavo u obracunu sa neistomisljenicima.Nikada nam nije nista dobro doneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k310i
A di li bi vi isli na Kosovo i Metohiju uopste i ko je od vas bio nekad na Kosovu i Metohiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa zar nije posle 3 meseca Milosevic potpiso sve ono sto mu je tada nudjeno ?

naravno da nije Smile Smile Smile, uporedi sporazum iz Rambujea sa r1244
(ako već pišeš na ovom forumu pretpostavka je da znaš neke osnovne stvari)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A di li bi vi isli na Kosovo i Metohiju uopste i ko je od vas bio nekad na Kosovu i Metohiji
ja sam vec bio iskren na ovoj temi...isao bih u rat ali samo ako me drzava pozove tj mobilise...smatram da kao gradjanin imam obavezu prema drzavi...nemam nikakve motive tipa kolevka,duhovnost,manastiri.... Smile

nisam nikad bio na kosovu i nadam se da necu ni biti ali ako dobijem poziv za mobilizaciju...ici cu
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja sam vec bio iskren na ovoj temi...isao bih u rat ali samo ako me drzava pozove tj mobilise...smatram da kao gradjanin imam obavezu prema drzavi...nemam nikakve motive tipa kolevka,duhovnost,manastiri.... Smile

nisam nikad bio na kosovu i nadam se da necu ni biti ali ako dobijem poziv za mobilizaciju...ici cu

mene je vijala vojna policija, i hapsila mi roditelje '99... malo sutra sam bio da ratujem za diktatora, a isto tako bih malo sutra sad isao za cacanskom prostacinom ili grobarom sa osnovnom skolom u nesrecu i u samounistenje...  Smile Smile Smile

ne palite se na nase tzv pobede jer ni po jednom osnovu nismo pobednici u poslednjim ratovima... sto kaze bajazit u "remek delu" sprske kinematografije "zar je ova glava glava pobednika?"  Smile  ako je to tako, onda jesmo pobednici...
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 17:01:59 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

mene je vijala vojna policija, i hapsila mi roditelje '99... malo sutra sam bio da ratujem za diktatora, a isto tako bih malo sutra sad isao za cacanskom prostacinom ili grobarom sa osnovnom skolom u nesrecu i u samounistenje...  Smile Smile Smile

ne palite se na nase tzv pobede jer ni po jednom osnovu nismo pobednici u poslednjim ratovima... sto kaze bajazit u remek delu sprske kinematografije "zar je ova glava glava pobednika?"  Smile  ako je to tako, onda jesmo pobednici...
nadam se da su ti roditelji jos u zatvoru jer te nisu naucili sta znaci obaveza prema drzavi...ko je uopste spomenuo diktatore i seljacine od 8 razreda osnovne skole?

ne zove tebe selja u rat vec drzava sabane...ako izbegavas obaveze prema drzavi sasvim logicno i gubis prava...zamisli situaciju u pravnoj drzavi....nemas pravo na zdravstvenu knjizicu jer si bezao od obaveza prema vojsci...ne moze zena da ti se porodi u bolnici vec moras ti sam da je poradjas na nekoj livadi...naravno,i to dete nema nikakva prava jer mu je tata kreten bezao od obaveza....

imas srece pa zivis u veoma demokratskoj srbiji koja tetosi takve kao ti ali npr da zivis u iranu i da tamo odbijes obavezu prema drzavi...tvoja glava bi vec krasila neki od trgova Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:11:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.